Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אחלה. צבע יפהפה והסדרה 1 הראשונה שאפשר להסתכל עליה מבלי לייצר רפלקסים גופניים כלשהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

(שי - שאלה טובה, עדיין אין לי תשובה)

עכשיו סיקרנת עוד יותר. אז למה נפרדים ממכונית מצויינת כזו. אבל אני יודע שזה כבר כניסה לוריד.

זה הצבע הכי מוצלח לM135I... אם הייתה ידנית, יכול להיות ש...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שמע.

רכב מהמם, הצבע פשוט מושלם, והתמונות מגרות.

(מרגיש לי שאם היית מחכה עוד שנה +-, אולי היינו מחליפים בעלות).

מה דעתך לגבי נוחות הרכב בנסיעה מנהלתית/יום יום?

המתלים האדפטיביים תורמים לשיכוך הגיוני?

"יאללה בירי".

פורסם

הרכב מאוד נוח - יותר ממרבית המשפחתיות הקומפקטיות הלא ספורטיביות מחוץ לעיר ודומה לטובות בתוך העיר. מושב נהג מצוין גם מאוד מוסיף (אבל מנוף כיוון הגובה הידני שלו נוראי). במצב ספורט מוותרים על לא מעט מהרכות אבל עדיין, ביחס לקטגוריה ולביצועים הנוחות נותרת מעולה.

בהשוואה ל-M235i עם מתלים רגילים (משום מה ב-1 זה סטנדרט וב-2 דלק חסכו), ה-1 גם מורידה טוב יותר את הכוח לכביש בנהיגה ספורטיבית על כבישים לא מושלמים.

• אחראי פורום
פורסם

איתי - מה, אתה לא אוהבים כלבים עצובים? :lol:

3155f7_ddec6390f5194ff7a90f6cf5f6fa1ede.jpg

כלבים זה יופי, פקינז בזמן שחונקים אותו - פחות :)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הצבע הכי מעניין לדעתי.. ועל הרכב הנכון.

נחמד לראות שמערכות העזר הגיעו גם לסדרה 1 לאחר מתיחת הפנים.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

מערכות הבטיחות היו בתשלום נוסף ודרשו הזמנה מיוחדת ב-M135i כשהזמנתי (כלומר - המתנה של יותר מ-3 חודשים). לפי ההתנהלות באותם ימים אני משער שהייתי הראשון שהזמין אותן. ייתכן שלקראת המעבר ל-M140i בסוף השנה יהפכו לסטנדרט.

פורסם

עובדות מצוין - התראה (ויזואלית ומאוחר יותר קולית) מופיעה אם אתה לא שומר מרחק באופן קיצוני, מאוד עוזר בשמירה על נהיגה נכונה במכונית שחזקה בפער אדיר מרוב מה שמסביבה. זו לא גננת ולא נתקלתי בהתראות שווא נוסח מובילאיי.

התראת הסטייה מנתיב מרעידה את ההגה (אבל לא תחזיר אותך אקטיבית לנתיב) אם אתה עובר על פס הפרדה רצוף או מקווקו. השארתי אותה דולקת תמיד כי ממילא אני מאותת במעבר נתיב.

• תוכן חדש...