Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בחדרה ליד הום סנטר , מוסך קטן שמנוהל ע"י 2 יוצאי מורשה רנו, נקרא א.א דיאגנוסטיקה, ממליץ עליהם, יש להם מחשב של רנו שהכרחי לכל מיני טיפולים ברכבים האלה, מאוד מקצועיים והגונים, רק המוסך קצת קטן עם ליפט אחד ו 2 עובדים אז לא תמיד הם פנויים.

פורסם
אחרי שנכוותי מספיק מהמורשה הגיע הזמן לעבור למוסך רגיל.

אשמח להמלצות עבור רנו מגאן 2 שנת 2006.

תודה

מה אתה אמור לעשות ברכב? אולי כדאי לקנות את החלקים לבד ולבצע את הטיפול או התיקון עצמאית...אתה מכיר את המישפט אם אין אני לי מי לי!

פורסם
מה אתה אמור לעשות ברכב? אולי כדאי לקנות את החלקים לבד ולבצע את הטיפול או התיקון עצמאית...אתה מכיר את המישפט אם אין אני לי מי לי!

המורשה דיווח בטיפול האחרון על נזילת שמן מהטרמוסטט ועל קרע בתושבת של הגיר. רצו כמובן מחיר שערורייתי אז אמרתי להם לא לגעת.

פורסם

חפש לקנות את החלקים לבד אם תרצה אפנה אותך לחנות בחדרה וגם אדאג לך למחירי ריצפה. לגבי העבודה יש פה לא מעט אנשים שיישמחו לעזור לך אם תבקש יפה....

• תוכן חדש...