Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתעניין ברכישת רנו פלואנס דיזל טורבו אוטומט, מצאתי רכב שמור בן חמש שנים שעשה קרוב ל90 אלף קילומטר. לקחתי את הרכב למכון בדיקה, הבודק אמר שיש רעידות ונקישות במעבר הילוכים אך מדובר בבלאי זו בעיה של "כל הרכבים האלה". החשש שלי הוא להיתקע פתאום עם גיר שהלך, כי בחיפושים ברשת מצאתי תלונות על תקלות בגיר. מצורפת סריקה של סיכום הבדיקה.

שאלה נוספת, לא הוחלפה רצועת טיימינג והרכב כאמןר כבר בן 5 שנים. האם צריך להחליף רצועה לאחר 4 שנים? האם יכולים להיגרם נזקים בגלל שלא הוחלפה הרצועה בזמן, או שאני יכול פשוט להחליף כעת, ואם כן, האם יש לזה משמעות לגבי המחיר של הרכב?

תודה

בדיקה.jpg

פורסם

קודם כל ,קילומטר מאוד נמוך לרכב דיזל ,לא ברור לי למה לקנות דיזל אם אתה לא עושה אפילו 18 אלף קילומטר לשנה ??? אפילו בשביל בנזין זה נשמע נמוך ..או שהבן אדם היה הרבה בחו"ל או שזה רכב שני של המשפחה ,יתכן שק"מ הנמוך מרמז שהאוטו שמור.

תגש למוסך וקח הצעת מחיר להחלפת טיימינג ואם אתה מחליט לרכוש את הרכב ,תוריד את הסכום של הצעת מחיר טיימינג.

פורסם

נקישות בגיר במכון בדיקה?

בכל הרכבים שהכנסתי לבדיקה כזאת לפני רכישה, לא חוזה שקיבלתי דוח אחד בלי הסעיף הזה.

בקיצור לא להתרגש.

לגביי הטיימינג, צריך לבדוק מתי אמורים להחליף, אם זה קרוב נסה להוריד את מחיר הטיימינג מהרכב.

באופן כללי בנוגע למכונים האלה,

בשבילי הם מיועדים לשני דברים- ע״מ לוודא שהרכב לא עבר תאונות, ועל מנת לתת לי מנוף להורדת מחיר הקנייה, כי תמיד ימצאו משהו.

בהצלחה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
קודם כל ,קילומטר מאוד נמוך לרכב דיזל ,לא ברור לי למה לקנות דיזל אם אתה לא עושה אפילו 18 אלף קילומטר לשנה ???

ראיתי לא מעט מודעות של פלואנס דיזל מיד פרטית עם ק"מ ממוצע מאוד. זה ברור מאוד למה קונים - מחיר דומה מאוד לגרסת בנזין, ומקבלים רכב חסכוני כפליים, חזק יותר, ומתאים יותר לנסיעות בין-עירוניות.

לפות"ש: בשנתונים האלה למיטב ידיעתי יש רכבים שצריכים לעשות טיימינג בארבע שנים/120K ויש כאלה שבחמש שנים/160K, והבדיקה ממש לפי מספר שלדה. ממליץ להתקשר למוסך מורשה יבואן, ייתכן שלא יסכימו לתת לך מידע בלי שיתוף פעולה מצד בעל הרכב, לכן נסה לגרום לו לשתף פעולה (ייתכן שמסיבות ברורות הוא לא יישמח לכך). המוסך יוכל גם להגיד לך גם כמה עולה (אני משער שמדובר ב- 3K וצפונה).

חזיר דיזל

פורסם
קודם כל ,קילומטר מאוד נמוך לרכב דיזל ,לא ברור לי למה לקנות דיזל אם אתה לא עושה אפילו 18 אלף קילומטר לשנה ??? אפילו בשביל בנזין זה נשמע נמוך ..או שהבן אדם היה הרבה בחו"ל או שזה רכב שני של המשפחה ,יתכן שק"מ הנמוך מרמז שהאוטו שמור.

תגש למוסך וקח הצעת מחיר להחלפת טיימינג ואם אתה מחליט לרכוש את הרכב ,תוריד את הסכום של הצעת מחיר טיימינג.

הק"מ לא מרמז כלום, זה גם יכול להיות רכב שנסע את רוב הק"מ בעיר והגיר שלו עבד קשה.

מה אם אגיד לך שהרכב של ההורים שלי הוא דיזל בן 3.5 בערך ועשה קצת יותר מ40 אלף ק"מ?

במחיר שאתה קונה את הרכב, ובהתחשב בעובדה שעלויות התחזוקה לא גבוהות בהרבה מבנזין (רק בטיפולים הפרש קטן יחסית), זה מתקזז די מהר עם החסכון בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...