Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי פאביה 2012 ויום אחד שהנעתי אותה המערכת המובנית לא נדלקה יותר..

התאורה שלה גם לא נדלקת שאני מדליק את האורות.

חשדתי בפיוזים אבל המצת עובד הבנתי שיש קשר בינהם? בכל מקרה אין לי את הספר רכב אז אם מישהו מכיר או יודע איזה פיוז שייך למערכת אני אודה לו מאוד :)

פורסם

בגדול זה פיוז נפרד לכל דבר, נסה לעבור על כל הפיוזים או לחילופין לאתר את הפיוז של השמע על פי המקרא (בדרך כלל נמצא על המכסה של הפיוזים).

אצלי באיביזה הפיוז של המצת הוא רק שלו.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
בגדול זה פיוז נפרד לכל דבר, נסה לעבור על כל הפיוזים או לחילופין לאתר את הפיוז של השמע על פי המקרא (בדרך כלל נמצא על המכסה של הפיוזים).

אצלי באיביזה הפיוז של המצת הוא רק שלו.

מצאתי את הפיוז זה לא הבעיה מסתבר..

עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו שאני לוחץ להוציא דיסק יש רעש שהוא כאילו עובד ומנסה להוציא אותו אבל לא מוציא כאילו הוא לא מקבל מספיק חשמל

פורסם

אהלן

דבר ראשון אין קשר בין פיוז המצת אל המערכת..

תתחיל לבדוק עם בודק פיוזים את פייוז המערכת עצמה (בגב המערכת)

דבר שני התיבה של הפיוזיים בפאביה נמצאת בצד שמאל למטה מאחורי המגירה הקטנה

על גב המגירה מצויר את כל הפיוזים ומה תפקדו של כל פייוז

אמור להיות פיוז למערכת עצמה ולשמע בנפרד

פורסם
יש מצב הכנסת 2 דיסקים למערכת?

לצערי בסקודות הישנות נתקלתי בזה לא פעם.

אמממ לא אבל אני אגיד לך מה היה דיסק בפנים ויש לי מן מעמד כזה לפלאפון שיושב על הפתח של הדיסקים כאילו נכנס חצי בפנים כזה יש מצב זה קשור?

פורסם
נסה להוציא אותו, ולנתק מינוס מהמצבר ולהחזיר.

עדיין לא נסיתי לנתק את המצבר אבל הלכתי למתקין מערכות שיבדוק לי הוא הוא אומר שמערכת מקבלת חשמל והפיוז שלה בסדר הוא לא יודע מה זה אולי היא נשרפה :(

• תוכן חדש...