Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה הדבר הזה שימושי. אין לו כושר העמסה כזה שקיפול מושבים לא יספיק בדאסטר הסגורה אז לא רואה איפה הוא משתלב ולא חושב שימכרו יותר מכמה עשרות יחידות בשנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה לדחוס ארון ברוחב 1.רוחבהארגזשלהטנדר מטר לתוך תא המטען של הדאסטר. או מיטה זוגית.

היופי בטנדרים זה שהגבול להעמסה הוא בגדול השמיים. או הגשר הכי נמוך שתפגוש בדרך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כושר העמסה של 650 ק"ג זה כמובן לא ברמה של היילקס (שלא טרחתי לבדוק לגביה, אני סתם מנחש).

מבחינת תקינה הבעיה היא שמייצרים אותו עם מנועי 1.6 ו 2.0 "הישנים" שנמכרים בין היתר ברוסיה, ביחד עם התיבה הידנית שאנחנו מכירים ותיבה אוטומטים "מפגרת" של 4 הילוכים.

מבחינת מחיר בברזיל הוא מקביל לדאסטר הרגיל, אז בארצישראלית מדובר על 89K לגרסה של שיפוצניקים ועד 130K למי שרוצה דיזל 4x4 מאובזר, מה רע?

בעולם הוא מצליח לא רע בכלל:

The Renault Duster Oroch has received several "Best Pickup Truck of the Year" awards in 2016 by Revista Autoesporte,[9] Car and Drivers Brasil "CAR Magazin"[10] and 10Best.[11]

ואפילו לTG היה משהו טוב להגיד בנדון:http://www.topgear.com/car-news/first-look/dacia-duster-pick-and-we-need-it-uk

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תזכירו מתי פעם אחרונה מכרו טנדרון בארץ?

זה היה הסוברו של שנות ה 80 או היה משהו אחר?

אם אין מכירות באירופה זה לא יגיע לארץ אז אין מה לפנטז.

פיאט ניסו למכור את ה Strada באיטליה והפסיקו.

יכלנו לקבל את זה:

strada-ex-001.jpg

אייל

פורסם

טנדרון כזה פשוט יחסל סופית את הטנדרים היפנים.

לא כי הוא מתחרה בהם, פשוט גם ככה הטנדרים האמריקאים מפרקים את הקטגוריה הזו לכמעט לא קיימת, המעטים שעדיין קונים אותם עושים את זה כי הם לא רוצים רשיון ג, לא רוצים מפלצת זללנית דלק וכו'.

תן להם אופציה כזו מתחת לקטגוריית הטנדרים היפנים והקטגוריה פשוט תצתמצם לכדי אבק.

אייל, סקודה מכרו פה טנדרונים בהצלחה לא מבוטלת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, ברומניה יש גרסת טנדר חד קבינה ללוגאן הסטנדרטית, נראה מחריד בעיניי, אבל נראה לי שגם היה הולך לא רע בארץ במחיר הנכון.

יש גם לוגאן סטיישן (כמו הMCV שנמכרה בארץ) סגורה לחלוטין (אין חלונות מאחורה), אבל עם מנוע 1.2 D4F, בטח בקושי סוחבת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עריכה: תיקון - פיאט פולבק זה מיצובישי טרייטון. הטורו אני לא זוכר אם מבוסס על משהו או שהוא מפיתוח עצמי.

הטורו מבוסס על הרנגייד.

פורסם
צודק, שכחתי את יצירת המופת הזאת

o1_2_1_31046_20160719200700.jpg

"יצירת מופת", אותם דברים שהיו לנו בשנות ה-90, טנדרים זולים יחסית שמבוססים על גרסאות הסופר מיני.

כמו שהיה פורד קורה שהיה מבוסס על פיאסטה, אקספרס שהייתה מבוססת על רנו 5 אם אני לא טועה (?), קאדי שהיה מבוסס על פולו וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תצחקו על הסקודה כמה שבא לכם, כשהרכב הזה היה חדש הוא היה נפוץ מאד, כלומר שנמכר יפה. המכוניות האלה עברו חיים קשים והגיוני שלא ישרדו הרבה מהן אחרי 20 שנה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דאצ'יה לוגאן בגירסת טנדר נפוץ יחסית במזרח אירופה.

uploadfromtaptalk1471997392015.jpg

זה הדור הקודם, עכשיו כבר אמור להיות דור שני.

בארץ לא חושב שיש לו פוטנציאל מכיוון שאין יותר ביקוש לטנדרים חד קבינה. רכב עם 2 מקומות מוגבל מאוד בשימושיות שלו, לכל מטרה שהיא לא נטו עבודה.

בארץ הבינו כבר לפני 20 שנה שזה לא נוח, ביקוש לגירסאות חד קבינה של כל הטנדרים ירד כמעט ל 0, אלא אם זה למטרה מאוד ספציפית כמו התקנת מנוף, ארגז קירור וכו'.

פורסם
אני בספק שיש לו יכולות גרירה כמו לטנדרים בסגנון היילוקס.

למה כל אחד צריך יכולת גרירה כזו?

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
רק בגלל שאני לא מכיר אף אחד מהרכבים האלו. במה הוא עדיף? וכמה הוא עולה?

הרכב הזה היה מצליח בארץ במחיר הנכון וכמובן- בכושר העמסה שלו.

למה הישראלים תמיד עיניים גדולות? לא כולם צריכים כושר העמסה עצום. וכן, ארגז בגודל של טנדרים קטנים מלפני עשרים/שלושים שנה כגון סובארו, סקודה או קאדי בהחלט יכולים לספק לא מעט עסקים קטנים או אפילו משתמשים פרטיים עם תחביבים שמחייבים לקחת משהו מאחור מדי פעם (אופנוע שטח? גלשנים? שני כלבים וכו')...

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

במחיר של דאסטר כמו שנמכר היום (פחות או יותר) אתה כמובן צודק. לא ידעתי בכמה הרכב הזה נמכר בעולם וכתבתי מתוך הנחה שהוא זול בכמה אלפי ש"ח משאר הטנדרים ואז זה מקבל תוקף.

להוסיף 10 אלף ולקבל יכולת העמסה גדולה יותר? שווה. מצד שני אם ההפרש עומד על לא מעט אלפי ש"ח ואף כמה עשרות אלפי ש"ח בוודאי שאתה צודק ורכב כזה יכול בכיף להצליח.

• תוכן חדש...