Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לכל המתעניינים סה"כ חוויה חיובית

הגעתי ויצאתי אחרי 50 דקות, ביצעו בדיקה מקיפה לרכב והחליפו שמן ופילטר שמן.

פילטר שמן מקורי

בעניין השמן הדגשתי שאני מעוניין בקסטרול ובכל זאת כשלא שמתי לב כמעט שמו לי משהו ג'נרי לא יודע אם בכוונה או חוסר תאום בין הנציג לבחור שעבד לי על הרכב.

בכל מקרה כשהערתי מיד החליפו לקסטרול מסוג -

http://www.castrol.com/en_au/australia/car-engine-oil/engine-oil-brands/castrol-magnatec-brand/magnatec-product-page.html

קצת לא הבנתי אם זה השמן שמתאים לרכב שלי כי רשום עליו דיזל, אבל מסתבר שבגלל שהתקן הוא 502 זה מתאים.

בכל מקרה השירות היה אדיב ומהיר והמחיר 568 כולל מע"מ.

פורסם

אחלה מוסך, אני מטפל שם כבר הרבה שנים, עדיף מבחינתי על המרכזי, לפחות בנושא האמינות והיחס האישי.

בכל מקרה, תמיד כדאי להיות באיזור ולשים לב מה עושים, לדוגמה, השמן שביקשת וכמעט פיספסו.

פורסם (נערך)

לאחר ארוע מכונן שעברתי לפני שנים רבות במוסך המרכזי של צ'מפיון בבני ברק, מצאתי שלאחר המעבר לסורק המוסך המרכזי ועובדיו עברו מטמורפוזה!

היות וההגעה לפליקס תל אביב הפכה בימים אלה לסיוט תחבורתי, ההגעה למוסך המרכזי בסורק קלה ונגישה ומצאתי את השירות בסורק אדיב ומקצועי ולידיעתכם - לרכב בבעלות פרטית הם משתמשים רק בקסטרול אדג'!

אני חייב לציין לשבח את היחס האדיב והמקצועי של תומר יועץ השירות.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...