Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פולו 1.2 110 כ"ס 2015 ואני מעוניין לעשות טיפול ראשון לרכב ויש לי כמה שאלות,

1) אני מעונין כמובן לא לפגוע באחריות בצורה כלשהי ולכן האם זה משנה אם אלך למוסך מורשה יבואן (המרכזי של צ'מפיון) או מוסך מורשה מקביל? או מוסך רון למשל?

2) האם מוסך מורשה בוודאות משתמש בחלקים מקוריים של VW?

3) יצא לי לקרוא מעט על שמנים, ואני מעוניין להשתמש בשמן איכותי לרכב שלי, הבנתי שהמוסכים המורשים דיי משתמשים במה שבא ליד, איזה שמן איכותי מתאים לרכב שלי? וכיצד לפעול מול המוסך כדי להשתמש במה שאני מביא.

4) מה בעצם אמור לכלול הטיפול הראשון לרכב? שמן, פילטר שמן, פלאגים, פילטר אוויר?

תודה רבה,

בן

פורסם (נערך)

1) אתה יכול לטפל בכל מורשה משרד התבורה והאחריות לא תיפגע

2) מוסכי צ'מפיון נותנים לך 2 אופציות - חלף מקורי במחיר שחיטה או חלף סיני ללא אמא ואבא בדרך כלל במחיר של חלק oem בחנות חלפים

3) השמן שצ'מפיון משתמשים לרוב הוא הכי זול של סונול / פז שעומד בתקן

4) טיפול ראשון הוא שמן ופילטר שמן

אני את הטיפול הראשון באיביזה עשיתי עשיתי בצ'מפיון ולא חוזר לשם יותר בחיים - 900 שח לשמן ומסנן פשוט גניבה

הטיפול השני עשיתי במוסך רון - חלפים איכותיים, שמן קסטרול אדג' , שירות מעולה, ללא המתנה מיותרת ונשארתי עם עודף משמעותי על המחיר במוסך צ'מפיון

עריכה אחרונה על ידי dimblaster

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

תודה רבה על התגובה,

מוסך רון למיטב ידיעתי אינו מוסך מורשה.. האם זה לא פוגע באחריות?

הבנתי שבמקרה כזה צריך לוודא כל החלקים שמוחלפים הינם מקורים של VW או משהו כזה? ושיהיה הוכחה לכך בקבלה?

פורסם

מוסך רון לא מורשה יבואן אך מוסך מומלץ לרכבי VAG על פי כל הדעות.

תוכל להשיג אצלו את כל החלקים שתצטרך והקבלות כדי לשמור על אחריות הרכב במחיר נמוך מצ'מפיון ויותר חשוב מכך - עבודה מקצועית בכמה רמות מעל רוב מוסכי היבואן.

פורסם

תודה על התגובה,

מוסך רון מומלץ אני יודע, אני ממליץ גם בעצמי :)

הייתה לי פולו במשך 10 שנים גם לפני (שנת 2001) וטיפלתי רק אצלו.. אפילו שאני בכלל ירושלמי.

אני אתקשר מחר לצ'מפיון לוודא איתם את עניין האחריות.. אין לי כוח למשחקים מצידם אם אצטרך את האחריות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני החלטתי לטפל במורשה יבואן פשוט לא הסניף הראשי של צ'מפיון, כי הם פשוט לא מקצועים.

אלך בעקבות המלצות שקיבלתי בעבר על מוסך המכונית בירושלים.

רק שאני מעוניין לבוא עם שמן מראש ולא יודע מה לקנות..

טוב עדכון -

קיבלתי הצעת מחיר, 560שקל, גם מוסך מורשה יבואן וגם שמן CASTROL 5W-40

תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

לטיפול ראשון 560 זה הגיוני בהחלט,למורשה יבואן.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכל מורשה יבואן באיזור השרון דרשו לא פחות מ860 שח לטיפול ראשון.

שמן של castrol לא בא בחשבון במוסכים האלה.

המחיר שהציעו לפות"ש נשמע ממש זול

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

יש הבדל מחיר גם במורשי יבואן.

בכול מקרה מעניין לראות אם בפועל יהיה ככה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...