Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במשאבת ביוב טבולה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני גר בבית פרטי בקומת מרתף . בבור ביוב ישנה משאבה טבולה של חברת שטל מדגם LBV75 .

למשאבה מחובר מפסק הגנה שבזמן תקלה מדליק נורת תקלה , לפני כשבוע וחצי נדלקה במפסק נורת תקלה .

בעלת הבית הזמינה את האינסטלטור שהתקין את המשאבה , הוא לחץ מספר פעמים על כפתור "הגנה" עד שהמשאבה חזרה לעבוד ונורת "תקלה" כבתה . הוא ראה וגם אני ראיתי בתוך הבור ביוב מגבונים שזרקו הדיירים הקודמים הם היו במעטפת של הבור ביוב .

האינסטלטור המליץ להזמין ביובית , הוזמנה ביובית והיא ניקתה את הבור ביסודיות וכמובן שגם את המגבונים , בסיום הניקוי שוב חזרה לדלוק נורת התקלה , הבחור מהביובית שוחח עם האינסטלטור שהתקין את המשאבה ואמר לו להמשיך לראות מה קורה . שבוע לאחר הניקוי אתמול שוב חזרה נורת התקלה לדלוק , שוב מספר לחיצות על לחצן "הגנה" והנורת תקלה כבתה ושמעו את המשאבה עובדת , עד עכשיו הנורת תקלה כבויה .

המשאבה בערך בת 6-7 שנים , האם המשאבה גוססת ?.

האם מומלץ לשפץ משאבה כזו או לקנות חדשה ?.

תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שיתחילו עם להוציא את המשאבה ולנקות את האימפלר. רוב הסיכויים שיש בה כל מיני דברים שנתפסו עם השנים.

בכלל מגבונים זה האויב הכי גדול של מערכות ביוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על התשובה . האם זה דבר שניתן לעשות לבד ? , הכוונה להוציא את המשאבה ולנקות אותה .

המשאבה תלויה על חבל , צריך לפתוח את המכסה ביוב , להוריד את החשמל . האם צריך פשוט למשוך בחבל שתופס את המשאבה עד שרואים אותה ? , אשמח לכל מידע שיועיל בנושא .

פורסם

מומלץ שלא אתה תעשה את זה, גם כי זה מסריח וכי אני בטוח שלא בא לך לאבד אצבע.

יש לנתק את החשמל באופן מוחלט, להוציא את המשאבה ולראות מה קורה עם האימפלר, לנקות אותו במידת הצורך ולראות שהוא לא שבור.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

זו עבודה קלה אבל בפעם הראשונה עדיף שמישהו שיודע משהו יעשה את זה. מאיפה אתה בארץ?

עריכה: שלא תעז לרדת לבור הביוב בלי גלאי גזים.

פורסם

יש לי גם בבית משאבה,

גם אצלי עקב זריקת מגבונים המשאבה התקלקלה והיה צורך להחליף אותה,

חיפשתי באינטרנט, הלכתי למקום, קניתי משאבה איטלקית (אל תקנה סינית), לקחתי הביתה, שמתי ככפות, בעזרת אבי הוצאנו אותה במשיכה החבל כמובן, והחלפנו צ'ק צ'ק, לא עניין שלוקח יותר משעה, כמובן שתתכונן להריח מג'יפה ולקבל קצת שפריצים של דברים מגיעלים עליך,

אגב לפני שקניתי את המשאבה שעלת בסביבות 2500 שקל אם אני לא טועה, הגיע אליי אינסטלטור שנתן הצעת מחיר של 6000 שקל,

אמרתי תודה רבה ושלום לך והחלפתי לבד,

כמובן שתנתק את החשמל לפני שאתה מחליף וכל האמצעי זהירות.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לא הבנתי למה זו בעיה שלך בכלל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא מתכון חלילה לרדת לבור ביוב - תודה על הדאגה .

פתחתי את האשכול כדי להבין איך שבוע נורת התקלה כבויה ופתאום הוא נדלקת ואז כשלוחצים מספר פעמיים על לחצן הגנה היא חוזרת לפעול . האם זה סביר שיש לכלוך באימפלר או שהוא שבור ? .

פורסם

אימפלר שבור היית שומע כשהיא עובדת. רוב הסיכויים שאלה מגבונים שהסתבכו על הציר.

למגבונים במשאבות ומערכות ביוב יש נטייה להפוך למעין חבל שנתפס בכל דבר.

פורסם

שאלה , האם הבחור שניקה את הבור עם הביובית היה אמור להרים את המשאבה ולנקות אותה ? .

בעלת הדירה ואני הסברנו לו למה קראנו לו , מדי פעם נורת "תקלה" נדלקת .

האם מגבונים שתפוסים במשאבה לא אמורים להשאיר את נורת התקלה דלוקה באופן תמידי ? .

איך קורה שמאז שהוא ניקה עם הביובית , שבוע לאחר מכן שוב חוזרת הנורה לדלוק , כוונתי אם המגבונים תפוסים במשאבה צריכה להיות תקלה כל הזמן , מה אני לא מבין או מפספס ? .

פורסם

אם זה מנגנון רגיל של הגנה הוא פשוט מנתר כמה אמפר המשאבה לוקחת.

לי יש משאבה איטלקית עם הגנה מובנת שהוספתי לה עוד הגנה שמודדת כמה אמפר המשאבה מושכת ואם זה יותר מכמה שהגדרתי(לפי דף הנתונים של השאבה) אז הוא מכבה אותה.

אצלי היא נפלה על הצד והמצוף היה במצב דלוק כל הזמן, כשהיא התחממה יותר מידיי ההגנה כיבתה אותה.

כנראה לחיצה על תקלה מבטלת זמנית את ההגנה ואז המשאבה מתחילה לעבוד כרגיל.

אם הביוב מתוכנן נכון המשאבה נדלקת פעם בהרבה זמן ולא כל יום.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...