Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי רק להוסיף שמאז הבחורה גידלתי זקן של דאעש (אנשים מפחדים להסתובב איתי).

אני כל הזמן הורס קשרים, אפילו ששלחתי אליה ידידות והודעות שנחזור לקשר (אני אוהב להיות סמרטוט למי שהייתה טובה אליי) היא לא חסמה, רק תגובה אחת שכתבת יבפייסבוק הוציא אותה מהכלים. חיים ומות בידי הלשון.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אי אפשר לקחת את עצמי בידיים, היא הרגה אותי הילדה הזאת.

אני זכיתי בתואר הרשמי של החסום הראשון אי פעם אצלה. ושתבינו, את האקס שלה היא לא חסמה.

היא לא חסמה אותי כי אני חופר, קיללתי, או הטרדתי, היא חסמה ומחקה כי כתבתי תגובה מיותרת.

כולם אומרים לי שהפה שלי הורס, אז בבקשה חברים, כשאני שלחתי לה ידידה שתדבר איתה היא כתבה דברים ממש מקסימים ומהלב, לא מצופה מבנות שמנתקות קשר להגיב עדיין ככה ביפה, ובגלל תגובה טיפשית שלי אני עכשיו מחוק וחסום אצלה בוואטספ.

אגב, בשבועיים האחרונים אכלתי כל יום המבורגר בגללה.

פורסם (נערך)

לא התנהגתי כסטוקר, יש קבוצות בפייסבוק שבהם מדברים על עניינים דומים, אז הפה שלי נפתח קצת מעבר. כרגיל אתם נהנים לבלבל את השכל, גם אם כל ההודעות שהיא שלחה לידידה שלי לפני התגובה הזאת למה לא מתאים יותר הקשר והכל(אפילו לאקס לא כותבים כאלה דברים, למרות שאחר כך רבנו אבל זה היה אחרי התגובה שלי). , תגידו שאני סטוקר. שיהיה לכם בכיף, הגבתי פה כי מזיינים את השכל יותר מדי לנמרוד, שעם העצות האלה בסוף יעשה שטות מהירה מדי ויהרוס הכל. שיעשו מה שזורם להם.

יש כאלה ששוכבים אחרי דייט ראשון, ויש כאלה שלוקחים או בעיקר לוקחות את הזמן, אם לא תקרא את הסיטואציה נכון אתה בבעיה.

מכיר מספיק בתולות בנות 20+ שרוצות את הזמן וכאלה אחרות לא בתולות שיתעצבנו על "הזמן" הזה.

וסתם שתדעו, יש פה תגובות שקוראים אותם אנשים וזה יכול לגרום לכל מיני "תופעות לוואי" כאלה ואחרות. תשקלו מילים לפני שאתם מדברים, עצה שלי.

בקיצור, שבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אושריקו,

בגיל של נמרוד הוא צריך לדעת מה לקחת לתשומת לבו... ומה לקחת לצחוק ולשחרר.

אם אתה חושב שבתולה בת 20+ זה נורמאלי, אתה טועה גם כן.

גבר צריך להוביל את הקשר , סקס בדייט השלישי זה תקין לגמרי.

יש כימיה וזה מספיק ,אבל בגלל שנמרוד בתול לא רוצים שיתפספס לו .

יש בנות שיצאתי אתן חודש ושכבנו על ההתחלה,ויש כאלו שיצאתי אתן שנתיים ושכבנו על ההתחלה ועוד כמה וכמה דוגמאות.

עם הגיל מבינים שיש הרבה אפור... ולא רק שחור ולבן.

פורסם

מקס, אני ממש לא מתכוון לדבר על השטויות האלה שוב, הגבתי פה כי גם חפרו לי להגיב.

אני רק אומר שצריך לקרוא את הסיטואציה, במיוחד כשאתה בתול, לך תדע מי הבחורה מולו? אולי היא נמשכת אליו והכל אבל רוצה לחכות עם זה? אולי היא באמת מתה שהוא ישכיב אותה והוא מחכה ואז הוא באמת מפסיד? לך תדע...

ואגב, אני לא בטוח שנמרוד הוא לא טרול לצערי אבל הוא לא מודע לזה. אני מדבר איתו מעבר לפורום.

ואגב, איך שהבחור נראה? אתם לא רוצים לדעת. שרירן, גבוה ועם אחלה פרצוף. אם הייתי אישה או גיי הייתי נמשך. רק על השטות על השיער שהוא מדבר מישהו צריך להעיר אותו. תראו אותי? אין לי לא את זה ולא את זה וגם כל פעם מפספס בחורה טובה (באמת טובה, לא על הנייר).

שיהיה שבת שלום.

פורסם
לא יודע למה, אבל הזכרתם לי להיט ענק

זה כבר השיר השני שלהם פה (אני שמתי את Gay Bar לפני כמה שבועות... התאים להלך הרוח בנקודה הספציפית :D).

אין ספק שהם מככבים בשרשור והשיר (והקליפ) ששמת הוא באמת ענק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לא הגבתי לך כדי שתדבר על זה , אלא כדי שבטעות לא תהרוס לנמרוד.

המטרה שלא יפחד מלהכניס אותו... אין שם שיניים.

חס וחלילה. הוא כן מתייעץ איתי הרבה ואפילו אמרתי לו לפמפם והוא כעס עליי. שיעשה מה שזורם להם, תאמין לי גם נשיקות ומזמוזים זה טוב, זה אומר שהיא נמשכת אליך!!! מפה יש רק להעלות אבל צריך לשמור גם על הגחלת.

אני בכל מקרה לא מתקרב לשום אישה יותר, יש לי את הבת 22 החדשה שלי, חבל שהיא גבוהה ורחוקה ממני.

פורסם

המטרה שלא יפחד מלהכניס אותו... אין שם שיניים.

אני די בטוח שראיתי פעם סרט אימה בו בהחלט היו שם שיניים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

סגרנו עם נימי שהוא מפסיק עם הטיוי לבינתיים, זה כולל סרטים.

נימי, אתם לוגמים יחדיו? אם לא אז תתחילו... ממליץ על יין אדום כלשהו, מחרמן בטירוף.

היא יודעת שאתה בתול?

פורסם
סגרנו עם נימי שהוא מפסיק עם הטיוי לבינתיים, זה כולל סרטים.

נימי, אתם לוגמים יחדיו? אם לא אז תתחילו... ממליץ על יין אדום כלשהו, מחרמן בטירוף.

היא יודעת שאתה בתול?

יודעת שלא הייתה לי חברה מעולם, ויודעת שהיא לא הנשיקה הראשונה שלי / הראשונה שאני יוצא איתה.

אז נתון לפרשנות.

פורסם
אי אפשר לקחת את עצמי בידיים, היא הרגה אותי הילדה הזאת.

אני זכיתי בתואר הרשמי של החסום הראשון אי פעם אצלה. ושתבינו, את האקס שלה היא לא חסמה.

היא לא חסמה אותי כי אני חופר, קיללתי, או הטרדתי, היא חסמה ומחקה כי כתבתי תגובה מיותרת.

כולם אומרים לי שהפה שלי הורס, אז בבקשה חברים, כשאני שלחתי לה ידידה שתדבר איתה היא כתבה דברים ממש מקסימים ומהלב, לא מצופה מבנות שמנתקות קשר להגיב עדיין ככה ביפה, ובגלל תגובה טיפשית שלי אני עכשיו מחוק וחסום אצלה בוואטספ.

אגב, בשבועיים האחרונים אכלתי כל יום המבורגר בגללה.

לפעמים, אתה קורא את הסיטואציות ממש לא נכון. האקס לא חסום, כי היא מחכה/ מאמינה שהוא ישלח הודעה.

בגלל שאתה רגיש אליה, היא נגעה בדיוק איפה שצריך, על מנת לפגוע בך.

תפסיק לעשות מעצמך כזה אפס לעומתה!

לפי התיאורים שלך, היא ממש לא מריה הקדושה.

אנחנו עושים טעויות כל יום, זו לא סיבה לחסום. אם היית חשוב לה מעבר, היא היתה יוזמת איתך שיחה של אנשים בוגרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...