Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פיאט פונטו 2001 elx ידנית

היום החלפתי קיט ecu (כולל מחשב ניהול מנוע ומחשב מרכזי) לאחר בעיות בהצתה.

לאחר ההחלפה האוטו מניע יפה ועובד כמו שצריך.

אך יש מספר בעיות, דבר ראשון המד דלק לא עובד ומנורת הדלק מהבהבת, מסך השעון לא מהבהב גם אבל הפונקציות שלו עובדות, האור הפנימי באוטו לא עובד וגם הפנסים האחוריים לא עובדים בשום מצב חוץ מאור הברקס המרכזי.

סרקתי בטורק לתקלות ואני מעלה תמונה למה שרשום, אשמח לעזרה.

https://postimg.org/image/7pgi01v35/

פורסם

תודה על התגובה,

לפני כן לא היה ניתן לסרוק תקלות כי לא היה ניתן להתחבר למחשב בכל דרך שנוסתה(המחשב הוחלף בעבר על ידי בעלים קודמים),

היו בעיות הצתה שברגע שהאוטו תחת טיפת עומס הוא נחנק(עם מזגן בכלל), נבדק כל מכלול ההצתה והדלק והכל היה תקין ולאחר חפירות בפורומים בחו"ל הבנתי שהמחשב עושה בעיות כמו שהיו לי,

אני חושד בבעיה חשמלית אולי קצר כי גם הנעילה המרכזית לא עובדת, האורות האחוריים(הקדמיים עובדים) תאורה פנימית וגם האיתותים עובדים מהר מאוד מקדימה.

פורסם

אני ביצעתי, לא חושב שעשיתי משהו לא בסדר זה רק תקעים, כמובן שלפני הכל המצבר נותק.

גם בדקתי את כל הפיוזים והכל תקין

פורסם

אין לי מושג איך לבדוק את זה האמת, האוטו מניע והכל אז המחשב כן עובד, אבל הבנתי קצת מקריאה על משהו שנקרא סנכרון ביו כל המחשבים ברכב לגרום להם ללמוד אחד על השני בצורה מלאה ואפשר לעשות את זה רק במוסך פיאט.

אני אבדוק את הענין מחר איתם מקווה שזה לא יעלה יקר.

• תוכן חדש...