Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית חסכונית עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב שבראש ובראשונה יהיה חסכוני.

אני נוסע בכל יום לעבודה , סך הכל 130 ק"מ יומי.

כמו כן אני צריך מקום לבוסטר לילדה ותא מטען רחב לעגלה , שיהיה כמה שיותר מרוווח ונוח.

התקציב שלי הוא עד 70K , והייתי מעדיף לבצע החלפה דרך חברת ליסינג על מנת להיפטר מהרכב הישן - מאזדה 3 1.6 2007.

אשמח להצעות ואף לרעיונות רכישה.

מקווה שהבקשה אינה מוגזמת מדי!

תודה לעונים.

פורסם

שלום,

במקרה שלך לבצע טרייד אין למזדה שלך בחברת ליסינג זה למסור אותה חינם או כמעט חינם. תמכור לבד בכמה שתצליח ותבוא לקנות עם המזומנים .

לכמות הנסיעות כמו שלך הכי מתאימים רכבי דיזל ( פלואנס ) או היברידי ( טויוטה אוריס היברידית / פריוס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לדעתי למכור מפרטי (יש לוח מכירה בפורום) ייתן לך יותר כסף אבל זה גם יותר התעסקות.

מצד שני, תקבל (כנראה) הרבה יותר כסף בהשוואה לאיזה ליסינג שיקח רכב בן כמעט עשר.

גיר ידני הולך?

פורסם

מצטרף, טויוטה פריוס רעיון מצוין, מרווח וענק בפנים, תא מטען נוח להעמסה- מבנה רבוע.

רק תחפש ק"מ נמוך מאוד אפילו בשנתון יותר נמוך.

לגבי רעיונות רכישה- מה יש לך להציע, פרטים.

פורסם

הבנתי,

תודה על העצות.

אני מתעניין דווקא בשתי דגמים שכנראה פחות חסכוניים אך שמעתי עליהם דברים טובים והם סקודה אוקטביה 1.2 או ג'טה 1.2 , הבנתי שהם זהים נורא בביצועים ואף בעלי טכנולוגיה דומה - גיר DSG ומנוע טורבו.

למרות זאת , קבלתי המלצות דווקא על הג'טה בעקבות אחריות רבה יותר שהחברה מספקת.

השאלה שלי האם הרכבים אכן מומלצים או שעדיף ללכת דווקא על הרכבים ההיברידיים שהצעתם לי?

תודה לעונים.

פורסם

הרכבים האלה מומלצים מבחינת הביצועים והנאה מנהיגה. פחות מומלצים מבחינת אמינות הגיר ומחיר התחזוקה. צריכת דלק לא רעה אבל עדיין רחוקה מדיזלים או היברידיים.

בכל מקרה, לדעתי, בתקציב שלך שני הרכבים יהיו מחוץ לשנתיים אחריות של סקודה או 3 שנים של פולקסוואגן.

זה בסדר ללכת עם הלב, במידה ומוכנים להתפשר על כמה דברים שהראש אומר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי לוותר, בשביל משהו כמו 40K בשנה לא משתלם להחזיק רכב כזה, אם כבר אז ה-1.4.

פלואנס דיזל באמת אחלה רכב, היברידי יהיה יותר חסכוני בעיר.

פורסם

גם לי המליצו על פלואנס דיזל

אם הנוחות לא קריטית לך

אולי תשקול רכישת מיצובישי אטראז' חדשה ב81 אלף שקל מ0 ק"מ באתרי האפס קילומטר

זה חסכוני וכמעט משפחתי

פורסם

אני דווקא הייתי פוזל לכיוון המגאן סטיישן.

נותנת את כל יתרונות הפלואנס עם תא מטען ענק. לפלואנס אחלה תא מטען אבל עם זרועות שנכנסות פנימה ומאוד מפריעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם אני ממליץ על רנו פלואנס דיזל..

מצטרף להמלצה להפלאנס, יש עכשיו בלוח מכירה פה בפורום פלואנס דיזל עם נתונים מצויינים, לדעתי ממש מציאה!

פורסם

בנסועה כזו הייתי הולך על דיזל

אישית הייתי הולך על המגאן סטיישן ולא על הפלואנס (לי יש את המגאן סטיישן)

יש גם את המגאן הרגילה אם אינך זקוק לתא מטען גדול שהיא הכי עדיפה לטעמי.

תקציבך יאפשר חל לרכוש רכב מסביבות מודל 2013.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...