Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי לפני 4 שבועות רכב מליסינג ובתמורה להנחות נוספות במחיר ויתרתי על האחריות.. הוחתמתי על כך בחוזה הקנייה. (חתמתי בתחתית כל עמוד והוספתי עוד חתימה לבקשתם ליד המילים המודגשות הרכב נמכר ללא אחריות).

לקחתי את הרכב לבדיקה במכון בדיקת רכבים ושם כל התוצאות היו מעולות!

השבוע באמצע נסיעה הרכב רעד מאוד .. גררתי למוסך מורשה. והם טוענים שהלך המנוע. עלות כ20000 שח.. האם יש לי עילה כלשהי נגד חברת הליסינג למרות שהחתימו אותי על חוסר אחריות ?

האם ה"אחריות של המכון בדיקה" כולל גם דברים כאלה ?

תוגה רבה מראש למגיבים. תודה!

פורסם

באיזה רכב מדובר? שנה? תן קצת פרטים, למנוע סטנדרטי זה נשמע מחיר קצת יקר.

ולדעתי אין לך שום עילה נגד חברת הליסינג, ויתרת על האחריות מרצונך האישי, בתמורה להנחה כספית וגם חתמת על זה. דיי בעיה שלך הייתי אומר.

פורסם

נגד חברת הליסינג לא נגד מכון הבדיקה יכול להיות שכן.

האם אתה הזמנת את הבדיקה או חברת הליסינג? האם יש הערות בסעיפים של המנוע ומערכת הקרור בטופס הבדיקה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
האם יש לי עילה כלשהי נגד חברת הליסינג למרות שהחתימו אותי על חוסר אחריות ?

בניגוד לדעת שאר החברים, אני חושב שיש לך עילה לתביעה נגד חברת הליסינג, אבל רק אם תוכל להוכיח שהם מכרו לך רכב שהיה ידוע להם שהמנוע שלו פגום. האם תוכל להוכיח משהו כזה? זה כבר סיפור אחר.

מה הסיבה שהלך המנוע?

פורסם

יהיה על בית המשפט לקבוע שני דברים

האחד האם היה ידוע למוכר על פגמים ברכב / במנוע לפני המכירה שהוסתרו ממך.

השני הפירוש למילה אחריות או לאין אחריות במקרה שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש כאן המון שאלות, ופות"ש נעלם.

לגבי הרכב, הבנו שזה C4 פיקאסו שנרכש ממגרש של אחת החברות - שנה? מנוע? ק"מ? יד? בעלויות קודמות? היסטוריית טיפולים? כל זה מידע קריטי.

לגבי העסקה - פות"ש כנראה בוגר ואחראי למעשיו, העדיף הנחה במקום אחריות. shit happens. רובנו ציקצקנו בלשוננו, אבל אם היה קונה מאדם פרטי היה מקבל אחריות כלשהי? אם היה קונה מאדם פרטי היה למי לבוא בטענות? ראה את הרכב, (מלוקק, נקי, עם פחית ריח תות), עשה בדיקה שהשביעה את רצונו (או לא עשה בדיקה), וקיבל החלטה. אם מישהו כאן חושב שהוא מחוסן מטעויות כאלה - צר לי לאכזב. כולנו יכולים ליפול עם תקלות מכאניות ברכב משומש (וגם ברכב חדש זה לא ממש כיף).

לגבי החברה המוכרת - לכאורה אני לא רואה מקום לבוא אליה בטענות, אלא אם היא זו שהציגה את טופס הבדיקה ונציגיה החלקלקים שיכנעו את הקונה שמדובר באמת ב'בונבוניירה שרק אישתו של המנכ"ל נסעה בה לסופר וחזרה', ובשביל מה לו את האחריות שלהם אם אפשר לתת לו עוד 2500 שקל הנחה. הייתי שמח לדעת באיזו חברה מדובר.

כמו שנרשם בצדק כבר קודם - טופס הבדיקה + העתק מהחוזה היה עוזר לנו לעזור לפות"ש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...