Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות פנים

חולגי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבא טבא.

מתכוונים להחליף מספר דלתות בבית.

אשמח לדעת אם למישהו יש המלצה טובה (רצוי מנסיון אישי או אחר) על חברה שמייצרת ומתקינה דלתות פנים.

אשמח ואודה לכל טיפ בנושא מבעלי נסיון ויודעי דבר.

חן חן.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

שמעתי עליהם טובות (לנדאו). הומלץ לי גם על דלתות פנדור (ועליי לציין שהייתי באולם התצוגה של פנדור בחולון - שרות נציג המכירות היה מצויין. יש לי רק תשבחות, באמת).

אבל המחירים - הם (הרבה אפילו) יותר מהתקציב שציינתי (או יותר נכון - ממה שחשבתי שזה יעלה או צריך לעלות).

איני חושב שצריך אצלי דלתות חסינות מים - ולאחר הביקור בתצוגה, בדקתי את הדלת באמבטיה (עץ רגיל של 40 שנה שנתן הקבלן כנראה, כשהדירה היתה חדשה) - אין לה נזקים כמעט כלל שקשורים להתנפחות או רטיבות, מה שמעלה אצלי את ההשערה, שדלתות עץ "יספיקו" (כמובן עם ציפוי מתאים ואחריות מספיקה נגד טרמיטים וכו'). הלוואי שדלת חדשה תחזיק מחצית מהזמן של דלתות העץ המקוריות (הן לא תחזיקנה, אל תדאגו. כמו כל מוצר חדש).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם מרכז הדלתות פ"ת. גם זולים וגם המתקין שלהם מקצועי מאוד. מדובר בדלתות מאיטליה. החסרון בדלתות הזולות זה חוסר בידוד רעשים. לדלתות כאלה צריך להלביש סף גומי תחתון כדי למנוע התנפחות ממים של שטיפת ריצפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שמעתי עליהם טובות (לנדאו). הומלץ לי גם על דלתות פנדור (ועליי לציין שהייתי באולם התצוגה של פנדור בחולון - שרות נציג המכירות היה מצויין. יש לי רק תשבחות, באמת).

אבל המחירים - הם (הרבה אפילו) יותר מהתקציב שציינתי (או יותר נכון - ממה שחשבתי שזה יעלה או צריך לעלות).

איני חושב שצריך אצלי דלתות חסינות מים - ולאחר הביקור בתצוגה, בדקתי את הדלת באמבטיה (עץ רגיל של 40 שנה שנתן הקבלן כנראה, כשהדירה היתה חדשה) - אין לה נזקים כמעט כלל שקשורים להתנפחות או רטיבות, מה שמעלה אצלי את ההשערה, שדלתות עץ "יספיקו" (כמובן עם ציפוי מתאים ואחריות מספיקה נגד טרמיטים וכו'). הלוואי שדלת חדשה תחזיק מחצית מהזמן של דלתות העץ המקוריות (הן לא תחזיקנה, אל תדאגו. כמו כל מוצר חדש).

מומלץ שיהיו דלתות עמידות בפני מים במיוחד באיזורים הרטובים.

הדלתות של פעם אלו דלתות דיקט חלולות שכמעט ולא סופגות מים, במקרה הרע הציפוי בתחתית מתקלף וגורם לדלת לא להסגר, החסרון הבולט זה מראה לא מלבלב ודיי מכוער, דלתות קלות לא אטומות לרעש כלל וחלולות עם מילוי דמוי כוורת - קרטון.

היום משתמשים לרוב בעץ כולל ערבובים שונים כדי לגרום לדלת להיות אקוסטית ולמנוע רעשים, ההבדלים משמעותיים, אבל החסרון שזה עץ = סופח מים.

כמעט כל חברה מוכרת דלתות חסינות מים אבל מן הסתם הן יהיו תמיד יקרות יותר, בדוק את ההצעה הכי משתלמת ומומלצת על דלתות לחדרים רטובים (לפחות) נגד מים, וכל השאר אולי רגיל, אבל קח בחשבון שעם הזמן גם הן יוכלו להתנפח מספיגה של מים - בסופו של דבר כולם שוטפים את הבית (אלא אם יש לך פרקט וזה דיי יתרון).

Opel Adam S 2017

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב,

אבקש לעדכן:

החלטנו לחרוג מהתקציב ולהזמין בפנדור. הגיעו לקחת מידות.

אחרי יום - מתקשר נציג המכירות, אומר שבגלל שהמידות חריגות (הדלתות נמוכות יותר - כולן מתחת לבוידעם במסדרון אחד) - יש תוספת 150 ש"ח לדלת...

אשתי (שתחייה) אומרת לי שתאמר שמוכנים לשלם 150 פעם אחת ולא כפול 5.

חככתי מעט בדעתי והודעתי להם שהבקשה שלהם אינה סבירה ושאני עומד על כך שיבוצע בסכום עלות ההזמנה כפי שנקבע בה ושהם מנצלים לרעה את זה שעכשיו אין דלתות בבית (לדרישתם - ע"מ לקחת מידות, יש צורך לפרק הישנות).

לא הסכימו - ניצלתי את הסעיף שניתן לבטל את כל ההזמנה ללא שום חיוב מצד הקונה (במידה ולא התחילו לייצר הדלתות) - וההזמנה בוטלה.

הוזמנו דלתות אצל עסק מתחרה.

אנחנו כבר כחודשיים (היו גם שיפוצים באמצע) עם מגבות וסדינים במקום דלתות - ממש נואיבה נהייתה פה...

לא שזה שבר אותנו 8)

רק שתדעו איך זה לפעמים עשוי להתנהל.

alfa 156 2.5.

פורסם

דלתות פנים זה חרא.

כי השוק מתחלק לחברות גדולות ויקרות.

וחברות קטנות ולא ברורות.

אתי עקצו בחנות קטנה וקניתי בהום סנטר ואני ממליץ מחיר טוב ואיכות כמו אצל כולם.

אבל יש דבר אחר שלא הייתי מתפשר עליו וזה חסינות למים. הדלתות פנים היום פשוט תופחות לכל מגע עם קצת מים.

פורסם

מעולם לא נתקלתי בדרישה כזו הזויה... תוספת של 150 שח לדלת בגלל שהיא קצרה ?!?!?! :shock:

הדלתות של הום סנטר מעולות (יותר מדוייקות מאלו של פנדור וחמדיה) - תוצרת איטליה - מחיר מצויין ביחס לתמורה(לדעתי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן איציק... כנראה שכשרוצים עוד כסף - כל סיבה לדרישה כזו יכולה לבוא בחשבון בשיטת המצליח.

הייתי שמח לבדוק את הדלתות שציינת בהום סנטר. אולי בפעם הבאה (או שאמליץ כבר למישהו אחר).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...