Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על 228 אלף ק"מ לאוטו שעדיין לא 4 שנים על הכביש, {12\8}

יש למישהו נסיון לגבי אמינות והמצבר ההיברידי כמה אחריות וכמה עולה להחליף,

יש לציין שטופל עד 180 אלף בהונדה ומאז גם כל 10 במורשים.

כמה שווה ואם בכלל?

פורסם (נערך)

למה לקנות רכב כזה שקרעו לו את הצורה עם קילומטרים? כי זה יפאני? יש המון רכבים בשוק, השוק מוצף.

אני בכלל לא הייתי טורח להתקשר גם אם המחיר היה ממש נמוך. גם יפאניות מתקלקלות (כבעלים לשעבר של כמה יפאניות) והמצבר ההיברידי זו לא הצרה היחידה ברכב ישן, יש עוד הרבה חלקים וחיישנים שעלולים להתקלקל.

מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב? כמה ק"מ אתה נוסע בשנה?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אם כבר אז הייתי בודק ג׳אז בנזין, ההיברידי הישן של הונדה (IMA) לא באמת היברידי, המנוע החשמלי מספק רק 9 סוסים וקצת קג״מ ומורכב בכלל על גלגל התנופה ולא יכול להניע את הרכב בכוח החשמל בלבד, ויחד עם משקל גבוה יותר (מנוע בנזין, מנוע חשמלי, סוללות) צריכת הדלק והביצועים בכלל בכלל לא רחוקים ממנוע ה-1.2, ולטעמי לא שווים את האקסטרה מחיר.

פורסם

תודה לכם,

אני לא שואל אם לקנות כזה אחד במחיר מחירון, אלא האם זה שווה פחות מחצי ממחיר מחירון משוקלל!!

{מחירון: 60 משוקלל: 54}

אל תשכח שבנזין מ 2004 עולה קרוב ל 20 אלף!

הדרישות שלי הם: א מ י נ ו ת

פורסם

אם הדרישות שלך זה אמינות אז לקנות רכב שעבר כ"כ הרבה ק"מ ממש לא משתלם כי אתה תוציא את זה בריבית דריבית במוסך וגם כשתבוא למכור.

אגב ב 25K אתה קונה פיג'ו 206 פלוס ידנית 2011-2012.

ב- 35K אתה כבר יכול לקנות 208 ידנית 2013 (יש אחת ביד 2).

גם יונדאי I20 ידנית (ואפילו אוטומטית) יכולה להיות אופציה טובה, אני בעלים של אחת כזו 2009 עם 183000 ק"מ.

כשאני כותב מה הדרישות ומה התקציב הכוונה לפרט מה יותר חשוב לך בסדר יורד:

ביצועים, צריכת דלק, בטיחות, אמינות, כמה ק"מ אתה נוסע בשנה, מקווח פנים, וכו'.

מומלץ לקרוא את המדריך הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

פורסם

נכון להיום האוטו מעולם לא עשה שום בעיה,

את מה שיש בשוק ב 25 אני יודע.

מה שרשמת דרישות- את האוטו אני מכיר, כולל הכל.

השאלה אם יש הבדל ענק בין 150 ק"מ ל 230 ק"מ, ואיזה בעיות יכולות להיות רק בגלל הק"מ הגבוה.

לגבי המחיר לא נראה לי שיש לו הרבה מה לרדת בשנה הקרובה אחרי ירידה של 100 אלף ב 4 שנים.

פורסם

כפי שאני כתבתי אני לא הייתי מתקשר אפילו לרכב הזה, אבל אם אתה חושב שזו קנייה טובה- בבקשה.

אני מכיר מישהו שיש לו פיריוס שהוא קנה עם 170000 ק"מ מטופלת כמו שעון במוסך מורשה ומאז שהוא קנה את הרכב עד היום הוציא כל שנה אלפי שקלים על תיקונים ולאו דווקא של המצבר ההיברידי אלא על חלקים אחרים.

פורסם

בקיצור, לא ידוע על בעיות מיוחדות, וצריך מזל בק"מ גבוה שלא יקרה כלום...

אגב לאחי היה פריוס עד לפני כמה חודשים [יד 3 אחרי ליסינג] 235 ק"מ בלי שום בעיה במשך 5 שנים! מזל...

פורסם

לחבר טוב הייתה עד לא מזמן 208 ידנית שנת 2013. הוא ממש היה מרוצה ממנה ולא עשתה לו בעיה אחת. לפני כחודשיים קנה 208 חדשה וקיבל עליה כמעט מחירון מהחברה בעסקת טרייד אין.

פיג'ו כזו 2013 עולה סביב 35-40 אלף לפי יד 2 ולכן לדעתי זו אחלה עסקה.

גם יונדאי I20 ידנית אתה יכול למצוא במחיר טוב והיא מאוד חסכונית לפי הנתונים שלה. לי יש I20 אוטומטית עם 183000 ק"מ, יש בעיות קטנות פה ושם אבל בגדול הרכב מציג אמינות טובה, כמו כן חלקי חילוף זולים והרכב מאובזר מאוד.

פורסם

אם זה עוזר לי יש פריוס 2008 עם 233K ק"מ , מגלה אמינות חלומית למרות כל ההתעללויות שאני מעביר אותה. לא יודע אם אתה יכול ללמוד מזה על ההונדה ההיברידית. נדמה לי שלג'אז שיטה היברידית שונה לחלוטין.

לעניין ירידת ערך, הנושא פחות מטריד כי מחיר הרכב זול , לא נשאר לו הרבה ערך לאבד.

יש לך כאן עיסקה הוגנת, רכב די חדש משנת 2012 ב 27K ש"ח וסביר להניח בעל צריכת דלק טובה, עם סיכון בצידה בגלל ק"מ גבוה.

נתנו לך את כל המידע, תצטרך להחליט לבד.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...