Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב להתניות, ברשותכן/ם:

• חייב להיות ללא אלומיניום.
  • חייב להחזיק לא יותר מ- 12 שעות, שכן אנחנו מתקלחים לפחות פעם ביום, כן? אז אלה שמבטיחים הגנה לחודשיים לא באים כאן בחשבון.
  • חייב להיות כזה שלא מגרה את העור.
  • ובנוסף לכל - חייב להיות כמובן במחיר הגיוני. מה זה הגיוני? עד 15 ש"ח?

אם שכחתי עוד איזשהו must בתחום הזה - תרגישו חופשי להוסיף.

אז, במה אתם משתמשים/ות וממליצים/ות?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי לא מצאתי תחליף ראוי ל ג'ילט , עכשיו עם NIVEA והוא לא מתמודד עם הקיץ הישראלי

הבעיה היא שיכול להיות שמה שטוב לאחד לא טוב לשני, כל אחד מזיע בכמות שונה ויש הבדל גדול בין הקיץ הירושלימי לתל אביבי

כך שלדעתי רק ניסוי של כל אחד מהדיאודורנטים יתן לך את התשובה הנכונה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מכור לדאודורנט הזה כבר כמה שנים, מעולם לא נתקלתי בטוב ממנו, ניסיתי המון כולל פתרונות למינהם, זה הכי טוב שעבר אצלי.

גם אחרי 24 שעות יש ריח טוב בבית השחי, אין טפטופים ואין סימנים בבגדים.

https://www.drugstore.co.il/%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%98-%D7%A4%D7%A8%D7%95-%D7%93%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9D-cool-wave

פורסם

אני משתמש רק באקס (אפולו), מדי פעם יש מבצעים בסופרפארם של 1+1 ב-30 ומשהו שקל, אבל נמאס לי לרדוף אחרי המבצעים, אז קניתי 15 יחידות ב-16 שקל לאחת מהאתר הזה, כדי שהמשלוח יצא בחינם, עד הבית:

https://www.telepharma.co.il/%D7%93%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7_%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8_axe_apollo.html

Stay Dirty

פורסם

משתמש ב"לאב ליין" הכתום של חלאבין. יש גם בריחות אחרים. ללא אלומיניום ופרבנים, לא מכתים לי את הבגדים, ואפשר למצוא אותו במחיר של 2 ב40 ואפילו בפחות. אחרי שהתחלתי להשתמש בו אני לא חוזר לדאודורנט אחר.

פורסם

AXE סטיק.

מדי פעם מוכרים אותם ב15 ש"ח במבצע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניוואה אכן לא מתמודד טוב, בכלל, עם הקיץ הישראלי עבורי.

משתמש ברקסונה רול און או בגרנייה. הרקסונה נרכש ב12 ש"ח.

פורסם

אני משתמש ברול און של MUM:

http://www.chemistdirect.co.uk/mum-roll-on-deodorant-cool-blue-extra-dry/prd-2b5

לצערי, הפסיקו להביא אותו לארץ ולכן אני מביא אותו מאנגליה (מהחנות שבקישור).

כשחיסלו את המלאי בארץ, מצאתי אותו בסופר במחיר מצחיק של 4.3 ש"ח ליחידה (ברגיל היה נמכר בכ- 20 ש"ח).

ריח מעולה ומחזיק זמן יום שלם של נטרול ריחות לא נעימים.

פורסם

אני גיליתי שהעור די רגיש, כך שאחרי כמה שימושים בדיאודורנט מאותו סוג מתחיל אצלי גירוי ולכן

כל כמה זמן אני מחליף ועובר לסוג אחר (חלאבין, ניוואה (אכן לא מתמודד טוב עם הקיץ הישראלי), רקסונה).

קונה רק כשיש מבצע כך שהמחיר זול.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...