Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוגב הרעיון לימים שבהם אני לא יוצא בבוקר מהבית שלי, לחלופין כמו שאמרו לפני למקרה ששכחתי או משהו.

בדיוק מאותה הסיבה יש לי ברכב גם סט בגדים להחלפה.

ברכב הקודם היתי שומר ספריי למקרה, ברכב הנוכחי ביום השני אחרי שקניתי את הרכב התפוצצו לי שתי מצתים ברכב מהשמש ככה שהחלטתי לוותר על מיכלי לחץ למיניהם.

אודי A4

דימה.

פורסם

אדידס ללא ספק

DRY POWER עם הכיתוב האדום על גבי שחור.

יש גם את החדש שלהם צהוב על גבי שחור.

מריחים טוב, לא מסריחים ומחזיקים המון זמן, במקלחת צריך לשפשף היטב את בית השחי עם הספוג כדי להוריד שאריות.

שם אותו מ 7 בבוקר ועד הערב אין כמעט זכר של ריח.

האקס במקרה שלי מחזיקים לשעה שעתיים ואז עושים ריח לא נעים, הישנים שלהם היו טובים יותר לא יודע מה נסגר איתם מאז עם כל הריחות בניחוח של ספריי לרכב וכו'.

6.jpg

57547700100293490444no.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

הבעיה שרוב הדאודורנטים שהוצעו כאן מכילים אלומיניום אשר לא ממש בריא.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבעיה שרוב הדאודורנטים שהוצעו כאן מכילים אלומיניום אשר לא ממש בריא.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

Says who?

יש לך קישור למחקר שאומר בפירוש שהאלומיניום מסוכן, או רק בגלל שהשם מזכיר לך סירים ומחבתות ודברים שלא אמורים להכנס לגוף?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא קשור למחקרים, קשור לבקשתו הצנועה של פות"ש...

סבבה, אני התייחסתי ספציפית להודעה שמעליי

פורסם

אני חושב שכל אחד ומה שמתאים לו

לי יש בעיה של הזעה בצד אחד בלבד, כך שאני שם SPEEDSTICK ירוק ועליו אני מרסס TITANIUM, עובד הכי טוב בשבילי.

פורסם

ללא ספק, AXE

אגב, למי שקנה אלף יחידות ביוקר בשביל משלוח חינם,

9.90 ש"ח באושר עד בתל אביב , בלי מבצעים , ואפילו חניה(מקורה) חינם....

נתי

פורסם

אתן את ה 2 שקל שלי בנוגע לאקס.

הרבה אנשים חושבים שהאקס טובים כיוון שיש להם שלל ריחות נעימים (מאוד יחסית למתחרים), והם באמת נחמדים.

הבעיה היא בחום ובהזעה, כשזה משתלב ביחד הריחות שיוצאים מהם לא כל כך נעימים ולפעמים מסריחים את כל האיזור ואת הבגדים.

שימו לב לזה למקרה ואתם בסביבה עם הרבה נשים / אנשים.

למי שנוטה מריח חזק של זיעה אין מנוס מלקחת משהו חזק יותר, אף אחד לא אוהב להריח ריח של אקס מעורבב עם זיעה זה בהחלט לט נעים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...