Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2013-2014 ,1.4 טורבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה מאוד התעניינתי באופל אסטרה 2013-2014 1.4 טורבו.

הייתי מעוניין לדבר קצת ולדעת את דעתכם בנושא:

1. האם הרכב מומלץ לבחור בן 25 ?

2. האם הרכב חזק כמו שהוא נשמע ?

3. האם יש בעיות במנוע שלו ? (למיטב הבנתי זה מנוע רגיל ,לא ממשפחת הDSG וכו'..)

4. אפשרי להחזיק כזה רכב במשך 3 שנים ? (מבחינת החזקה וכו')

ועוד כל מיני דברים שאתם חושבים שאפשר לציין ויכולים לעזור לי בהחלטה.

תודה לכולם,

המשך יום טוב.

פורסם

מה הצרכים שלך מהאוטו - כמה נוסעים על בסיס קבוע, עירוני בלבד או שיש גם בין עירוני?

הגיר באסטרה מסרס, זו תלונה שחוזרת במבחנים השונים.

פורסם

אני מחזיק באותו רכב, מודל 2012 כשנה וחצי. אז ככה:

המוע מצויין, הגיר עובד חלק ומבחינת תקלות בשניהם אין לך מה לחשוש. כמו שציינו, הגיר חובב נסיעה בטורים נמוכים וחיסכון בדלק ולכן אם אתה רוצה נסיעה נמרצת תצטרך להחליף הילוכים עם הטיפטרוניק או להלחוץ על הדוושה כדי לשמור טורים וגבוהים ושימור פעולת הטורבו.

חזק? לא יודע מה חשבת לשמע המילה "טורבו". הרעיון הוא מנוע קטן (1.4 ליטר) שבאמצעות הטורבו נותן ביצועים של משפחתיות אחרות עם ננפחים גדולים יותר. אז לא מדובר ברכב ספורטיבי, אבל כן יש לו כוח ותאוצה לא רעים בכלל.

לטעמי העיצוב נאה ושונה ממשפחתיות סטנדרטיות, הרכב מוצק ובנוי היטב ואין בפנים הרכב דברים שזזים או מרעישים.

אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בוקר טוב,

האסטרה היא מכונית מודרנית איכותית ואמינה.

מנוע ה 1.4 טורבו נועד לספק מצד אחד חסכון בדלק בנסיעה 'רגילה' ומצד שני לאפשר ביצועים של מנוע גדול יותר משמעותית כשצריך.

העובדה היא שכל יצרני הרכב האירופאים עוברים למנועי טורבו עם נפח סמ"ק קטן (יחסית) אבל הספקים ומומנט גדולים. (החל מרנו עם מנועי ה 0.9 ליטר טורבו, קבוצת פיאט עם מגוון דגמים, כל מנועי ה TSI של VAG ועוד).

אין לרכב 'מחלות' סדרתיות שהתגלו עד עכשיו.

בכל מקרה חפש רכב שמור ומטופל, קח את הרכב לבדיקה מטעמך, ואם הוא מקבל ציון 'עובר' - תתחדש. זה רכב מצויין.

בברכה,

שלומי

פורסם

תודה רבה על התגובות אנשים עזרתם לי מאוד.

ראיתי באינטרנט כמה תמונות שיש כפתור של מצב ספורט ברכב.. יש כאלה פה בארץ?

פורסם

מה עם איזה גילוי נאות ששלמה היא היבואנית של אופל ואין מצב למצוא חלקי חילוף במחירים שפויים? או שהרכב חולק את רוב מכלוליו עם ״שברולט״ קרוז?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כלומר כל פעם ששלומי יגיב הוא צריך להתחיל עם דיסקליימר?

וכל פעם שלובינסקי יגיבו צריך יהיה להסביר שהם היבואנים ולא אחד שקוראים לו משה לובינסקי?

יש כאן מישהו שלא יודע ששלמה הם היבואנים של אופל? ששלמה הם הבעלים של חברת ההשכרה 'שלמה סיקסט'?

ואייל מסובארו - שנבין ש'מסובארו' זה לא שם המשפחה שלו בת.ז.

אין לזה סוף.

חלקי חילוף במחירים 'שפויים' זה כי אתה יושב להם על האקסלים ויודע בדיוק מה עולה כמה עולה להם כל חלק? או שאתה אומר בעצם 'אין מספיק מכוניות כאלה על הכביש כדי שיגנבו אותם וישחטו לחלקים' וימכרו כחלק משומש מרכב שירד מהכביש? או שעשית השוואה בין מספר חלקים מדגמיים, וגילית שחלקים של אופל יקרים משמעותית מאלה של פולקסוואגן או פיג'ו או קיה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גילוי נאות זה המינימום שבעל אינטרס צריך לתת, לפחות באתרים שאני מכיר. אולי פה השיקולים אחרים.

לגבי אקסלים וחלקי החילוף, לצערי יש לי דברים מעט יותר מספקים לעשות בזמני החופשי. אני קיבלתי את האינפורמציה הזו ממישהו שעובד אצל היבואן, לא תמצא אסטרה בפירוקיות כי היבואן קונה אותן אחרי תאונה כדי שיוכל לשלוט במחירי החלקים שלהן. אני אשנה את ההצהרה ל״בדוק את מחירי החלפים וזמינותם אל מול המתחרים״ - סבבה?

לגבי זה שזה קרוז בתחפושת אני מבין שאתה עדיין בודק בגוגל?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם
תודה רבה על התגובות אנשים עזרתם לי מאוד.

ראיתי באינטרנט כמה תמונות שיש כפתור של מצב ספורט ברכב.. יש כאלה פה בארץ?

קצת קשה להבין מה אתה בדיוק מחפש מהרכב?

האסטרה היא מכונית משפחתית (מתבססת על השברולט קרוז וחולקת עימה מכלולים רבים), ממוצעת ברב התחומים. המנוע הוא 1.4 טורבו אך ללא הזרקה ישירה (בדומה למנועי טורבו מודרניים יותר כמו של VAG למשל) ועם גיר אוטומטי רגיל שדיי מסרס את המנוע.

הביצועים, מעט חזקים יותר משל משפחתית 1.6 זריזה. אבל שוב אם אתה מחפש ביצועים יוצאי דופן או התנהגות ספורטיבית לא תמצא את זה כאן.

כפתור "ספורט" לא הופך מכונית משפחתית מהשורה לרכב ספורטיבי, כל מה שהוא עושה זה בעיקר למשוך את ההילוכים קצת יותר לסל"ד גבוה ולא למהר להעביר הילוכים לטובת חיסכון בדלק.

לגבי השאלות ששאלת:

1. אין קשר לגיל. האסטרה היא משפחתית, האם אתה צריך משפחתית תענה אתה.

2. עניתי למעלה

3. DSG זה לא סוג מנוע, זה סוג של גיר שקיים בקבוצת VAG.

4. למה לא?

פורסם
קצת קשה להבין מה אתה בדיוק מחפש מהרכב?

האסטרה היא מכונית משפחתית (מתבססת על השברולט קרוז וחולקת עימה מכלולים רבים), ממוצעת ברב התחומים. המנוע הוא 1.4 טורבו אך ללא הזרקה ישירה (בדומה למנועי טורבו מודרניים יותר כמו של VAG למשל) ועם גיר אוטומטי רגיל שדיי מסרס את המנוע.

הביצועים, מעט חזקים יותר משל משפחתית 1.6 זריזה. אבל שוב אם אתה מחפש ביצועים יוצאי דופן או התנהגות ספורטיבית לא תמצא את זה כאן.

כפתור "ספורט" לא הופך מכונית משפחתית מהשורה לרכב ספורטיבי, כל מה שהוא עושה זה בעיקר למשוך את ההילוכים קצת יותר לסל"ד גבוה ולא למהר להעביר הילוכים לטובת חיסכון בדלק.

לגבי השאלות ששאלת:

1. אין קשר לגיל. האסטרה היא משפחתית, האם אתה צריך משפחתית תענה אתה.

2. עניתי למעלה

3. DSG זה לא סוג מנוע, זה סוג של גיר שקיים בקבוצת VAG.

4. למה לא?

אני לא מחפש אוטו משפחתי האמת.. אני כרגע יש לי איביזה 2011 ,אני מחפש משהו צעיר..

פשוט הצורה של האסטרה נראית מאוד טוב ,לא נראת כזה משפחתית.

יש אולי המלצות אחרות לרכב ?

משהו חזק וצעיר ?

פורסם
באיזה תקציב? ידני או אוטומט?

מה זה חזק בשבילך? על איזה גירסה של איביזה אתה נוסע כעת?

תקציב: 80-90 אלף..

אוטומט.

משהו ספורטיבי שניתן לקנות במחיר נורמלי בין השנים 2013-2015.

(שאני מכתוון ספורטיבי אני מתכוון צורה של האוטו וגם מנוע שיהיה לא רע.)

כרגע על איביזה שנת 2011 ,מנוע 1600.

נוסע עליו שנתיים כבר נהנה מכל רגע ,אבל מאוד רוצה להתחדש.

פורסם

אוקי יש מגוון רחב של אופציות, אתה יכול לבדוק

פולסוואגן שירוקו (תתרחק מדגם ה-160 כ"ס, רק 122 כ"ס) ולקחת בחשבון גיר DSG - גבולי.

יונדאי וולסטר טורבו.

מיני קופר S או רגילה, תלוי כמה מתחשק לך ביצועים, המיני היא גם באמת ספורטיבית בהתנהגות שלה.

אלפא רומיאו מיטו או גו'לייטה אם אתה מחפש משהו גדול יותר מהאיביזה שיש לך היום.

פורסם

החזקתי ברכב משנתון 2013 האצ׳בק כשנה - רכב מאוד מוצק וזריז יחסית למשפחתית ממוצעת, בנוי טוב (מבודד רעשים יותר טוב ממאזדה 3 חדשה), די מרווח מקדימה, ומאחורה טיפה פחות עם חלונות נוסעים מעט גבוהים.

תנוחת ישיבה סבבה (למרות שבנסיעות ארוכות גרם לי לכאבים בגב התחתון) ומרגיש מאוד יציב על הכביש.

בחור בן 25 לדעתי ימצא שהרכב שתיין דלק. בנסיעה רגועה הגעתי איתו ל1:10ֿ/5 ובנהיגה נמרצת זה באזור ה1:8 ודרומה די בקלות.

סה״כ נהנתי ממנו, וסבלתי מהדלק (;

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי רציתי לקבל בבקשה חוות דעת (מאנשים שהיה להם רכב כזה) על אופל אסטרה 2012-2013 מבחינת איכות הרכב נסיעתו צריכת דלק מחירי אחזקה כללים ואמינות (גיר מנוע וכדומה) תודה!!

• תוכן חדש...