Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואשתי מחפשים מיטה עם מזרון לא פחות ממעולה (על הגב אני לא מתפשר), באזור ה 8K שמעתי דברים טובים על סימונס/הולנדיה/סילי פוסטרופדי ועדיין לא מסתדר לי, "כן לטקס", "לא לטקס", "כן קפיצים", "לא טמפור", "תקום מזיע בקיץ", "רק קפיצים"... :roll:

אני לא אקנה מזרון על סמך התכתבות בלבד אבל אשמח לכיוון מהמלצות אישיות

תודה

פורסם

הדרך הכי טובה היא לא לפי השם. לכו לחנויות ותנסו בלייב את המיטה. לשכב על כל מזרון ולהרגיש אותו בגב. אם אתה ממש רוצה להיות מן המהדרין, יש חברות שנותנות בין 14 עד 90 יום התנסות על המזרון.

אני ואשתי הסתובבנו במשך חודש וחצי עד שמצאנו מיטה נוחה וטובה, אגב, המזרון הוא מאשדוד. ישראלי למהדרין. נקרא WINNER משהו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מוסיף לדברי קודמי :

1. קודם כל לבחור מזרון, ואח"כ להתאים לו מיטה (ולא להיפך).

2. לנסות את המזרון בחנות. לשכב עליו ככה שצריך. לא להתבייש לשכב עליו אפילו שעה ויותר כדי לוודא שנוח לכם עם המזרון.

פורסם

אם היית רווק הייתי אומר שתצא עם הרבה בחורות ושלא תשכח לשאול בסוף כל זרימה באיזה מזרון כל אחת משתמשת, אבל....... :roll:

וברצינות - לבדוק בחנויות, אין קיצורי דרך.

• מצחיק 1
פורסם

אני חייב לשאול שאלה בהקשר לתשובה למעלה.

נניח ואתם נמצאים בחנות מנסים מזרון. בא מישהו (או מישהי) ומבקש לנסות את אותו מזרון. איך אתם מגיבים? אומרים "מצטער תפוס, תחזור/י עוד שעתיים" או "בוא/י, יש מקום לכולם"?

הכל בהומור כמובן.

פורסם

אחרי 18 שנים עם סימונס קנינו לפני שנה וחצי מזרון חדש של אירופלקס הכי טוב שיש להם (שכבתי על המזרנים בחנויות...), אחלה מזרון חצי מעלות הסימנס, אבל הסימנס לדעתי הרבה יותר טוב.

מצרף לדעה הכללית שאין קשר בין המזרון למיטה.

פורסם

מציע שתקפוץ לחנות המפעל של מנדלבאום ותתחיל לשכב שם, המותג נקרא MD.

המחירים כמו שאר המותגים ואפילו פחות מהפלצנים "תוצרת חוץ".

מה שכן, אחרי זה כל מזרן של חברה אחרת באותו מחיר ירגיש לך כמו לשכב על ערימת כורכר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

התקציב מאפשר מגוון מזרנים מכל מיני חברות.

אני, למשל, לא הייתי מרוצה ממזרן של אירופלקס ( ויסקו ללא קפיצים - שקע בצדדים אחרי כמה שנים ), אבל מאוד מרוצה ממזרן של "דר. גב" ( קפיצים + שכבת לטקס מלמעלה ). יש להם גם מיטות.

http://www.dr-gav.co.il/מזרון-זוגי

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברור שמיטה לא קשורה והשאלה שלי היא בעיקר לגבי המזרון.

דבר שני, מתכווננת זה פחות בשבילי, מעדיף למצוא מזרון טוב יותר במקום להוציא על מתכווננת.

יש דגמים ספציפים מומלצים? או ממה להתרחק?

• תוכן חדש...