Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל שנה, כל שנתיים צריך להחליף(נוזל בלמים, לא קירור)

DOT5.1 מתאים, אבל גם DOT4 יעשה את העבודה, בטח במאזדה 2.

פורסם

DOT5.1 מתאים, ב DOT5.1 נקודות הרתיחה גבוהות יותר.

נשאלת השאלה מדוע אתה צריך את זה,כשגם ברכבי ספורט או ספורט לייט נוזל פשוט של חברה טובה (לדוגמא DOT4 של ליקווי מולי) יתקשה מאוד לרתוח גם בנהיגה מאומצת.

אם אתה נוהג חזק מאוד הייתי שוקל לשים.

Miata ND2

פורסם

תודה על התיקון ,לא נוזל קירור, אלה נוזל בלמים

השאלה היא לא לערבב ממש (לא להוסיף), אלה בעת ההחלפה המלאה, יהיה בעיה עם להתחיל עם

DOT5.1 ?

עריכה : האוטו רוב הזמן זה נסיעות ארוכות, צפון דרום

פורסם

עזוב שטויות, זה מה שיש לי להגיד. שום סיבה שבעולם שמאזדה 2 תזדקק באיזושהי סיטואציה לנוזל כזה המיועד לרכבי ספורט קיצוניים, ואם כן אז כנראה שנדרש להחליף את הנהג, ולא את הנוזל.

ש. איך אפשר לנהוג חזק במאזדה 2 אוטומטית?

ת. אי אפשר.

פורסם

גם אני לא רואה סיבה להשקיע בנוזל בלמים הזה, זו זריקת כסף לפח.

נוזל בלמים דוט 4 סינטטי של יורול או ליקווי מולי נפוצים בכל חנות חלפים ועולים פחות מחצי מחיר מהנוזל הזה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דרך אגב, הערה קטנטנה לאלה שנוטים להתבלבל מידיי פעם.

לא להתבלבל בין נוזל בלמים DOT 5.1 לבין נוזל בלמים DOT 5 שהוא על בסיס סיליקון. את האחרון אסור בתכלית האיסור לערבב עם אף נוזל אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...