Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, אחרי שצבעו לי את הרכב והוציאו והכניסו את הפנסים כנראה סדקו לי פנס ראשי שמאלי.

בכל פעם שאני שוטף את הרכב נכנס לבפנים מים.

אף אחד באיזור רחובות לא מסכים להוציא את הפנס להדביק את הסדק עם סיליקון ולהחזיר.

כולם אומרים לי רק להביא פנס חדש :roll:.

עברתי בכל פירוקיה אפשרית כולל באיטרנט ואני לא מוצא כזה מפורק.

חדש עולה בין 600-900 שקל תלוי איפה ולא בא לי להשקיע סכום כזה לא כולל פירוק והרכבה על סדק קטן אפשר לתקן עם סיליקון עמיד בחום.

אני רוצה לנסות לפרק את הפנס בעצמי אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא מידע באינטרנט, לפרק את הפנס לגמרי כדי לראות איפה הנזילה.

יש למישהו הדרכה לאיך להוציא את כל הפנס? או לחילופין מקום באיזור רחובות והמרכז שלא יגיד לי שאני חייב להביא איתי פנס חדש?

פורסם

הסדק המצא במקום שניתן להגיע אליו?!

במידה וכן תשיג סיליקון/RTV מטמבוריה/חומרי ביניין ותשיג מזרק גדול+מחט.

תפתח את המזרק ותזרים לבפנים כמה CC של סיליקון/RTV תסגור אותו שים מחט ותלחץ עליו עד שיצא סיליקון מהמחט.

קח מברשת שיניים תתבול אותה בכוהל ותעבור על הסדק+התפרים(חיבורים בין פלסטיקה שקופה לשחורה) הייטב, תנגב שאריות.

לאחר מכן קח את המזרק עם הסיליקון(אגב מומלץ לעבוד עם כפפות) ותעבור על החיבורים+סדק, שיתמלאו עד הסוף אך שהדבק לא יבלוט החוצה.

יבוש פנס, באמצע היום( כאשר הרכב עומד בחניה) תפרק ממנו את הנורות החוצא ותשאיר את הפנס עם הנורות בחוץ עד שאתה חוזר לרכב(שעתיים שלוש הפנס מתאוורר וכל האדים יוצאים בלי סימנים מיוחדים).

בהצלחה ויום טוב,

איליה.

• תוכן חדש...