Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני יפנית עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה שנים יפות עם רנו קלאו 2002

אני רוצה להתקדם בשנתון

ולעבור לאוטו יפני

יש לי 30,000 לכל הסיפור אז אני מחפשת ב עד 28,000 כדי שיישארו לי כמה שקלים לבדיקה/העברה וכו'

כרגע מתלבטת בין מאזדה 2 / ניסן מיקרה / דייהטסו סיריון / סוזוקי סוויפט בשנתונים 2008-10

אני נוסעת כל יום כ- 20 ק"מ

פעם בשבוע נסיעה של 50 ק"מ

ופעם בשבוע-שבועיים נסיעה ארוכה של 200 ק"מ +

אני גרה באזור הררי ככה שחשוב שזה יהיה מנוע 1400

יש לי חיבה לגיר ידני אבל יכולה להתרגל גם לאוטומט.

הכי חשוב לי אמינות וחסכוניות, פחות משנה לי אבזור ועיצוב פנים וכו'.

אשמח לייעוץ!

תודה

פורסם

אם את גרה במקום הררי,אני הולך על המזדה 2 או סוויפט.

קחי בחשבון שאת המזדה כדאי לחפש ברמת גימור דינמיק והיא בעלת תא מטען גדול יותר מאשר הסוויפט.

מבחינת חיסכון לא מדובר על החיסכוניות בקטגוריה כמו הפיאט פונטו,מצד שני הם זריזות יותר ועם גיר נעים יותר מאשר הרובוט בפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסן ודייהטסו רכבים חלשים ולא נוחים, במיוחד בבין עירוני. לסוזוקי סוויפט התקציב מאוד נמוך למשהו טוב - כתוצאה של שוק טוב, מזדה 2 המתאים ביותר, מנוע חזק -1500, מחירים נוחים ואמינות טובה, חסכון- לא משהו. שווה לשקול עוד אפשריות או 1600 שיביא אותו צריכת דלק ותמורה יותר טובה.

פורסם

אם יש לך חיבה לגיר ידני, חיסכון בדלק ואמינות חשובים לך, בלוח יד 2 יש כמה הונדות ג'אז בודדות, ידניות מודל 2008 , כאשר אחת מהן עם נתונים טובים מאוד ( בחיפה ) ששווה להוסיף טיפה לתקציב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזדה 2 וסיריון נראה לי שאין ידני.

בקשר לסוויפט - לדעתי סתם חבל עם תקציב כזה לקנות רכב כל כך ישן.

תסתכלי לדוגמה חבר פורום מוכר קליאו ידנית 2012 ב 35K גמיש.

אולי קליאו 2011 כבר בתקציב שלך. או גרנדה פונטו.

לדעתי חבל ללכת כל כך אחורה בשנתון

פורסם

לא חושב שמאזדה 2 דינמיק נכנסת לך בתקציב.

במקומך הייתי בודק פונטו איבו ידנית, איביזה/פולו/פאביה 1.6 ידניות. למרות שאינן יפניות, אינני מכיר בהן בעיות אמינות מיוחדות.

פורסם

יש ביד 2 מאזדה 2 2011 יד שנייה, בעלות קודמת: השכרה

קילומטראז' 130,000

ב 32,00 ש"ח

זה קילומטראז גבוה אבל אולי הזדמנות לקנות מאזדה משנתון גבוה בחריגה קטנה מהתקציב.

מה דעתכם?

הונדה באותו תקציב אני יכולה לקנות 2008

פורסם

או מאזדה 2 דיינאמיק 2008 יד 2 בעלות קודמת: ליסינג נהג יחיד

קילומטראז 107,000 ב- 30,000 ש"ח

אז מה עדיף שנתון גבוה או קילומטראז נמוך ביחס לשנתון ולרדת בשנתון ?

פורסם

בהנחה שהמאזדה 2011 היא אקטיב, הייתי הולך על הזו הישנה יותר, מה גם שהרכב הזה נוטה לאמינות גבוהה מאוד, רק בדקי שאין רעידות שאת מסובבת את ההגה בעמידה/מהירות נמוכה, זו בעיה שהייתה בשנתונים יחסית ישנים של ה-2 הקודמת ונפתרת לרוב ע״י גירוז מוט ההגה, במקרים קיצוניים יותר תידרש החלפתו.

פורסם

מה היתרון של מזדה 2 2008 אחרי ליסינג עם 107 אלף קילומטרים על הונדה ג'אז ידנית 2008 יד ראשונה פרטית עם 75 אלף קילומטרים? הרי רצית גיר רגיל, לא? לידיעתך, צריכת דלק של ג'אז ידנית הרבה יותר טובה משל מזדה 2 אוטומטית ( ב30- 40%) ואמינות לא פחות טובה, מרחב פנים משמעותית יותר גדול.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

I20 רכב מוצלח, אופציה טובה מאוד.

פורסם

ההבדל בין ההונדה ג'אז 2008 שהזכרת למאזדה שאני הזכרת הוא של 5000 שח .. וגם - אולי זה לא שיקול נכון ברכישת רכב אבל העיצוב של ההונדה ג'אז ממש לא עושה לי את זה.

לגבי ידני/אוטו' אני מעדיפה ידני אבל יכולה להתפשר על אוטומט אם אני אמצא רכב משתלם.

ידניות אני רואה בעיקר כמה ניסן מיקרה 2012 מנוע 1200 ידני

שזה מעניין כי אוטומט מאותו שנתון הרבה מעבר לתקציב

לא נהגתי על המיקרה - אח שלי אמר שהיא לא כיפית ומרגישה עגלה משהו..ושהמאזדה הרבה יותר כיפית לנהיגה.

למישהו יש נסיון ?

פורסם

יש ביד 2 יונדאי i20 2009 יד שנייה (פרטיות) אוט' 1400

עם 87,000 ק"מ אבל ב 35,000 ש"ח (5 מעל התקציב שלי)

איך היונדאי ביחס לאופציות האחרות פה? שווה להתגמש בתקציב בשבילה ?

פורסם

בתקציב שלך בקלות אפשר למצוא אופל קורסה: צריכת דלק 1:11.5, אחזקה סבירה , אמינה. , נהגתי עלייה 15 יום מהביטוח כרכב השכרה, חסרונות: צריך ממש לתת גז שהאוטו יחסיוב אבל במפתיע לא משפיע על הצריכת דלק, לא מאובזר

• תוכן חדש...