Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר 60A לסיאט לאון 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צהריים טובים.

צריך המלצה למצבר 60A עבור רכב סיאט לאון 2002

לצערי מצבר נוכחי בן 4 שנים החליט שלא בא לו לעבוד יותר ובקושי מחזיק מתח וכל בוקר רכב מתקשה להניע יותר ויותר.

בדקתי טעינה של אלטרנטור והוא תקין.

במצב מונע V 14.06

לפני הנעה מצבר מראה 10.13 ובנסיון להניע צונח ל9.

נוזר בתוך מצבר בצבע שחור כבר וזה סימן של ממות כבר.

כרגע הוצאתי קצת מכל תא נוזר והוספתי מים מזוקקים עד לסמן וזה טיפה שיפר את המצב אבל אני יודע שלא להרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי Leklerk

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

Varta 60AH כחול

או Varta 56AH שחור.

יש גם את אותם המצברים תחת המותגים start up או power up במחירים יותר נמוכים אבל עם אחריות קצרה יותר.

אם אתה מאיזור גוש דן, תפנה לכאן:

http://www.itzikmazberim.com/#!--/c1ff5

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לצערי אני מאזור נהריה ויש לי נסיון מאוד רע עם מצברים של בית VOLTA.

האם 56A יספיק לרכב?הרי כרגע יש לח 60A

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

Varta, לא Volta.

שני מצברים שונים.

איזה מנוע יש לך?

הסתכלתי על התאמת מצבר למנוע 1600 סמ"ק 16v בנזין, והמצבר 56 אמפר שחור מבית Varta אחת האופציות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אותם המצברים מתאימים.

אם יש לך ספק, תקנה 60 אמפר.

פורסם

מצטרף להמלצה על מצברי VARTA

יש להם נציג בפורום - אתה יכול לבדוק איתו היכן אפשר לקנות באזור נהריה.

לחלופין, אפשר ליצור קשר עם היבואן (טלרון) :

מצברי רכב

מייל: [email protected]

טלפון:073-2022129

הערה : בעבר (הלא רחוק) הייתה להם באתר רשימה די מפורטת של תחנות שרות, כולל סניף בא.ת. עכו (אשר כרגע נמצא המפרץ חיפה).

פורסם

לפי דעתי תקנה שנפ, שנתיים אחריות, גם אם תחליף כל שנתיים מצבר עדיין משתלם כלכלית, וזה אחרי שהיו לי מצברים יקרים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

להמליץ היום על שנפ, מצבר עם טיפול בטכנולוגיה ישנה, שיש להם מדי פעם נזילות (לנו המיס כנף של פאג'רו) במקום משהו מתוצרת ורטא (שלא צריך להיות יקר. סטארט אפ זה בלי טיפול ועולה סביב 400-450, פאואר אפ מגיע כבר עם 20 חודשי אחריות בפחות מ-500 ש"ח) זו לא המלצה טובה לדעתי.

פורסם

בהמשך לדבריו של פריג'י,

מצברי VARTA אינם דורשים טיפול וכו' ולכן זה יתרון משמעותי.

בנוסף, ע"פ נציגי VARTA בפורום, ההבדל בין מצברי VARTA לבין STARTUP או POWERUP הוא שיווקי בלבד.

מדובר באותו מצבר בדיוק. רק שים לב להבדל בתקופת האחריות.

אני הייתי רוכש את מצבר ה- POWERUP עם 20 חודשי אחריות.

פורסם

תודה למשיבים.אני אתקן את עצמי.בעבר היה לי נסיון רע מאוד עם מצברי שנפ.הוא פרק קצב אחרי שנה של עבודה.היום לצערי רכב לא הניע כבר ונאלצתי לקנות מצבר במקום היחיד שהיה פתוח בשבת שזה רדיו יזיד.בסוף הלכתי על מצבר וולטה 62אמפר.עלות 450.אחריות לשנה.נקווה לטובה:)

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תוכן חדש...