Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באסטרה המחשב מציג צריכה ממוצעת הכי גרועה שיצא לי לראות לפני תדלוק7.1 ל100 ק"מ (1-15) בפועל? יוצא במדידת ק"מ חלקי ליטרים שנכנסו יוצא 1-13.. אני לא מודד טוב?

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

מה זה אמיתי בתכלס??

אם 2 אנשים נוסעיות על אותו רכב, 1 לא עובר את ה90 והשני לא יורד מ140 יצא להם אותו דבר?? בטח שלא... חחזה הכל תלוי בנהיגה של הבן אדם. כאשר עושים את הבדחקות האלה, רוצה שיכתבו באיזה תנאים עושים אותם בדיוק גם.

כי כותבים לכם ככה ואז בא מישהו שנוסע כל יום בערים של ירושלים או חיפה ואז בא ומספר שיוצא לו נגיד 1 ל9 ובספר כתוב לו 1 ל15... ואז מוציא שם רע לרכב :(

לגביי הבדירה של המחש דרך, מאמין שזה תלוי ברכבים, לא כל מחשב דרך אותו דבר.

אצלי המחשב די מתקרבת לבדיקה ידני שלי, חח.

ואפשרי להגיע לנתוני יצרן, בלאון בנסיעה עירונית אמור להיות 4.3 (23.2) והצלחתי להגיע ל 4.5 (22.2), זה היה עם מזגן והמהירות היה בין 90 ל100 גג.

פורסם

מה שעצוב זה שצריכת דלק לא יכולה להשתפר באמת במנוע בנזין,

יש לי גולף דור 2 עם מנוע 1.3 קרבורטור שעושה 13.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

עברו 35 שנה ועדיין מנועי בעירה פנימית מודרניים לא עברו יעול רציני וכנראה שגם לא יעברו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בחיי זה מה שאני מנסה להבין, הרי נצילות מנוע הבערה מוגבל לפי חוקי התרמודינאמיקה, אז איך לכל *** היצרנים מפרסמים שיפור של כ10% כל שנה? אם להאמין להם אז עד היום מנועי הבערה היו אמורים ליהיות בעלי נצילות של מנועי חשמל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עברו 35 שנה ועדיין מנועי בעירה פנימית מודרניים לא עברו יעול רציני וכנראה שגם לא יעברו.

היה לי כזה רכב, באמת 1-13 זו הצריכה שלו. יש לנו גם סוזוקי איגניס 1.3 אוטומט, צריכה 1-12.

כל מכוניות הליסינג שהיו להורים צרכו במשולב בין 1-9 (יונדאי אלנטרה 1.6) עד 1-12 (מאזדה 3 1.5 חדשה).

אני משער שעם מנוע 3 צילינדר מודרני ברכב קטן וקל אפשר להגיע לצריכה כמו 1-15-16 אבל זה רק בנהיגת סבא.

רק טורבו דיזל באמת חסכוני ולא דורש ממך לנהוג כמו זקן עם רגל אחת בקבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בחיי זה מה שאני מנסה להבין, הרי נצילות מנוע הבערה מוגבל לפי חוקי התרמודינאמיקה, אז איך לכל *** היצרנים מפרסמים שיפור של כ10% כל שנה? אם להאמין להם אז עד היום מנועי הבערה היו אמורים ליהיות בעלי נצילות של מנועי חשמל.

כי הכול זה רק שקרים ומניפולציות של היצרנים בנתוני יצרן של צריכת דלק.

אני מת לראות איך החבר'ה בקיה הוציאו 1 ל 27 מקיה פיקאנטו. בטח שמו מנוע+ מיכל דלק על ליפט, שמו קרוז קונטרול ומדדו.

פורסם

חחח גדול!

אין באמת שום התקדמות ואנשים מאמינים לנתונים שמפרסמים כשבתאכלס אנחנו עומדים במקום.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בסך הכל החליפו תקן א׳ בתקן ב׳.

״מבוססות על מבחני צריכת הדלק העתידיים של ה-RDE שיכנסו לתוקף בשנה הבאה וכוללות נסיעה של 25 ק"מ בכביש ציבורי עירוני (ולא במעבדה), 39 ק"מ בכבישים פתוחים הרריים ו-31 ק"מ בכביש מהיר״

עם מזגן? משקל נישא? לחצי אוויר? נתוני סביבה? מערכת סטארט/סטופ עבדה? כמה זמן? תאוצות? כל זה ועוד משפיעים על הצריכה בפועל וגם נתונים אלה לרוב לא יעידו על הצריכה האישית הפרטנית. זה בסך הכל עוד אמצעי השוואתי בין מכוניות על בסיס של סרגל מדידה אחיד.

אם אני בוחן נתוני הקקטוס שלי שמפורסם שם, לא הצלחתי לעבור משמעותית מעל 14 קמ׳ לליטר בממוצע לעומת 16.4 שמפורסמים שם כשאני נוהג עם מזגן, ביטול מערכת סטארט/סטופ בנסיעה מעורבת עירונית, פרברית, ובין עירונית. יכול לבוא אחר ועל בסיס נתוניו האישיים להצהיר שהקקטוס שלו חסכונית יותר או שצורכת בדיוק כמו במבחן החדש. כולם יהיו צודקים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

הגולף שלך מזהמת הרבה יותר ומספקת הרבה פחות כוח.

מרכב מודרני אשר צורך את אותה כמות דלק ומכאן השיפור.

פורסם

השיפור זניח, קח גולף כמו שלי שנת 1983 מנוע 1.8 עם 90 כ"ס.

עושה כמעט 12 ק"מ/ל' בלי נסיון לחסוך.

אתה מבין, ביחס לעשרות השנים שעברו זה חארטה בארטה.

לפני 5 שעות, green כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הורידו בעיקר את פליטת המזהמים. הצריכה בקושי מושפעת.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש גם איזה 300 קילו הבדל בין המכוניות, עם צריכה זהה ופליטת מזהמים טובה בהרבה. זה שיפור עצום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...