Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי את המערכת הזאת: (המקורית שמגיעה עם הרכב)

50723aac4379b6e2c43407e668b8f963.jpg

וקניתי את המתאם הזה:

Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/131794030656

לאחר שחיברתי את המתאם למערכת לא מצליח לשמוע כלום. לא דרך הaux ולא דרך ה-usb.

יש לציין שהיה לי מותקן לפני זה מתאם שכולל רק aux ואין שום בעיה איתו.

יש למישהו רעיון?

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

המתאם תומך במערכת? ההתקנה נעשתה כראוי? אם כל התשובות "כן" אז קיימת האפשרות שאתה צריך כבל usb מיוחד לרכב, גם בפיקנטו יש חיבור usb למערכת אבל הוא לא עובד בלי כבל מיוחד של החברה אולי זו הסיבה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

הרכב שלי מופיע ברשימת הדגמים. חיברתי את החיבור 12 פינים לצד האחורי של המערכת (בדיוק במקום שאליו מחובר הכבל aux). איזה כבל נוסף אני צריך? שמחבר בין מה למה?

פורסם

היי, ניסיתי גם לעשות את זה אם מתאם של YATOUR שאמור להתאים לרכב לפי המוכר, יש לי גם את אותה המערכת כמו אצלך, אבל גם אצלי זה לא עבד....המתאם לא נדלק אפילו, בסוף ויתרתי וקניתי HU חדש במקום המקורי.

יכול להיות שהאופציה חסומה ברכב....אולי תנסה לדבר עם רדיו מילנו המתקינים של סיאט.

פורסם

אם זה כרוך בחיבור למחשב של הרכב, אני יכול לבקש מהחבר'ה במוסך רון שיפתחו לי לא?

• תוכן חדש...