Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

רציתי לשתף אתכם עם תהליך המכירה שהיה לי עם סקודה.

ניגשתי לסניף בראשון לציון ליד IKEA, התעניינתי לרכוש סקודה פאביה חדשה רובוטית בגימור אמבישן

הסברתי לנציג שאני מתלבט בין מאזדה 2 לבין הפאביה, והוא המליץ לי לעשות נסיעת מבחן על המאזדה 2 ואז שאני אהיה איתו בקשר לגבי נסיעת מבחן בפאביה

אחרי שבוע בערך עשיתי את נסיעת המבחן על המאזדה, ורציתי לעשות את המבחן על הפאביה. בסניף ראשון לציון היה אפשר להגיע רק באמצע שבוע (רחוק מהמקום עבודה שלי, ואין תחבורה ציבורית נורמלית לשם) או ביום שישי אחרי 3 שבועות של המתנה

התקשרתי לסניף של בני ברק שקרוב למקום העבודה שלי כדי להתקדם עם הנסיעת מבחן והעסקה

לקחו ממני פרטים, ואמרו שיחזרו אליי כדי לקבל אישור על כך שאני רוצה להחליף סניף (יש עליי בלעדיות?) ולתאם נסיעת מבחן - אף אחד לא חזר אליי

התקשרתי שוב אחרי יומיים, שוב לקחו ממני פרטים - אף אחד עדיין לא חזר אליי

נכנסתי לאתר של היבואן (צ'מפיון מוטורס) ופניתי אליהם ב"צור קשר" עם השתלשלות העניינים. ונחשו מה? אף אחד עדיין לא חזר אליי.

ההתנהגות הזאת תמוהה בעיני - אני זה שצריך לרדוף אחריהם בעסקה של מאה אלף ש"ח?

הנטייה הראשונית שלי הייתה לרכוש את הסקודה, והייתי מוכן להתקדם ולסגור עסקה, למרות החשש מהבעיות בגיר הרובוטי והאחריות הקצרה.

השירות בשלב המכירה היה בזיוני בעיניי, לכן אפילו לא אסתכן בקנייה מחשש מהשירות אחרי המכירה

אני כבר אתחדש במאזדה 2

פורסם

אני לא בא להגן אל אף אחד, אבל:

1-זה יכול היה לקרות, וזה קורה בעוד הרבה חברות.

2-אם ידעת, והחלטת, שהגיר "בעייתי"{להגדרתך}, מדוע בכלל לשקול לרכוש ?

3-תהיה בטוח שבזמן הזה שכביכול הם "וויתרו" אליך, הם מכרו ל-5 אחרים.

אנחנו מחכים לעדכון ממך ולחוות דעת על הרכב החדש.

פורסם

1. יכול להיות שזה קורה בעוד הרבה חברות. אני ציינתי את החוויה שלי, שלא הייתה טובה בעיניי

2. זה לא אני קבעתי שהגיר בעייתי. הייתה תביעה ייצוגית בעניין לפני מספר שנים. אני יודע שמאז חלו שינויים (כמו למשל החלפת השמן של הגיר), אבל עדיין בפורום יש הרבה הודעות ותלונות בנושא. אנשים למשל שמתלוננים על שחיקת קלאצ'ים מהירה, רעידות בהילוכים נמוכים, קולות נקישה וכו'. למרות כל זאת, בקניית רכב יש גם רכיב אמוציונלי, והייתי מוכן לקחת את הסיכון לפני הקניה. אבל חווית שירות חשובה לי מאוד גם בפן האמוציונלי - אפילו יותר!

3. קצת לא ברור לי מה ניסית להגיד בסעיף הזה. שכן הייתי צריך להמשיך לרדוף אחריהם? :-)

פורסם

אני זה שצריך לרדוף אחריהם בעסקה של מאה אלף ש"ח?

כמו כל היבואנים בארץ, חלק ניכר מהעסקאות שצ'מפיון עושים מתבצע בסכום הזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
1. יכול להיות שזה קורה בעוד הרבה חברות. אני ציינתי את החוויה שלי, שלא הייתה טובה בעיניי

2. זה לא אני קבעתי שהגיר בעייתי. הייתה תביעה ייצוגית בעניין לפני מספר שנים. אני יודע שמאז חלו שינויים (כמו למשל החלפת השמן של הגיר), אבל עדיין בפורום יש הרבה הודעות ותלונות בנושא. אנשים למשל שמתלוננים על שחיקת קלאצ'ים מהירה, רעידות בהילוכים נמוכים, קולות נקישה וכו'. למרות כל זאת, בקניית רכב יש גם רכיב אמוציונלי, והייתי מוכן לקחת את הסיכון לפני הקניה. אבל חווית שירות חשובה לי מאוד גם בפן האמוציונלי - אפילו יותר!

3. קצת לא ברור לי מה ניסית להגיד בסעיף הזה. שכן הייתי צריך להמשיך לרדוף אחריהם? :-)

1-אילו החוויה שלך עם צימפיון הייתה חיובית היית גם פותח שרשור בנושא?

2-התקלות שציינת, או ש-התבססת אליהם, היו צריכים להדליק נורה אדומה אצלך, הלא כן? כדי לעבור לרכב אחר, ללא "היסטוריה פלילית"

3-המכירות שלהם עם תקלות, או לא, איתך, או בלעדיך, זאת עובדה. במספרים לא קטנים.

עדיין מחכים[בסבלנות] לחוות דעת על המזדה 2...

פורסם

הגישה של החברה הנ"ל, לא מוצלחת בלשון המעטה.

ולרשום לך תשובה כי זו התנהלות נורמלית, זה לא נכון, ב מאיר (הונדה וולו) מאזדה ואלפא זה לא כך.

- במידה והרכב מתאים לך, הייתי בולע את הלקרדה.. ומנסה לתאם נסיעת מבחן.

אבל - במידה ולדעתך התחלה ברגל שמאל מורידה את הכייף, ומסמנת את העתיד במידה ותהיה בעיה.

בצע את המתאים לך.

וטוב אם מנהלי VAG, ואו נציגים מטעמם יקראו את הדיון והתלונה, ויתקנו את הגישה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גם כשאני התעניינתי באוקטביה RS היחס היה די לוקה. במותגים האחרים מתאמצים הרבה יותר - אני לא חושב שזה בגלל שסקודה מוכרת יותר מדי, אלא ד.נ.א ארגוני דפוק שמגיע מההנהלה שלא מסוגלת או לא מעוניינת ליישר את השורות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה מעצבן, אבל אני באופן אישי לא הייתי מוותר על רכב שרציתי לקחת בחשבון בגלל התנהלות של היבואן בשלב הזה. החוויה לא נעימה בלשון המעטה, וההרגשה של לרדוף אחריהם מקוממת...אבל אם המחיר הוא לפספס רכב שאני רוצה? לא הייתי מוותר בגלל זה.

פורסם

סקודה זה היצרן האירופאי הכי נמכר בארץ. כנראה שיש להם עומס ואנשי מכירות אוהבים לסגור עסקאות צ'יק צ'אק כשיש להם אותן בסרט נע ואז לא מספיקים / שוכחים / מתרשלים בלחזור ללקוחות שלא בטוחים בכלל. שום דבר ממה שציינתי לא מצדיק את זה כמובן. החוויה שלי באולם של פולקסווגן היתה אחרת וקיבלתי יחס מצוין למרות שלא הייתי הלקוח הכי סגור על עצמו ובילבלתי להם את המוח לא מעט על תוספות מה יש מה אין והעסקה לא נסגרה בביקור ושיחה אחת. ועדין הנציג היה מאוד סבלני ואדיב איתי ונתן לי כרטיס שלו לכל שאלה בכל זמן. אז אני חושב שזה משהו שעל איזה נציג מכירות אתה נופל. לגבי הגיר, אתה יכול להיות יותר מרגוע מניסיון אישי. אתה תאהב אותו והגיר המשודרג הוא לחלוטין לא מה שהיה פעם כשהיו את התקלות. אבל אם אתה חושש אז לך על משהו אחר. הכי חשוב זה להיות שקט עם הבחירה שלך. לי היה ברור שאני הולך שוב על פולו ואני לא מתחרט לרגע אחד. בהצלחה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אוי שאני אתחיל לדבר על החוויות שלי עם שלל יבואנים? אאודי, סובארו, מאזדה. היה לי מקרה עם אאודי שמסרתי 3 פעמים פרטים בטלפון ובאתר, לא חזרו אליי. לאחר שפרסמתי פה הודעה חזרו ומאז השירות היה מעולה. ביקרתי בסוכנות, קיבלתי שירות VIP ואני מניח שזה ככה לכולם. אז שאפו.

סובארו הזמינו אותי ליום מכירות כשהתעניינתי בדגם מסוים, נסעתי לחינם כי הוא לא היה שם בכלל. וזאת לאחר שיחות טלפון עם תיאומים ווידוא שהרכב אכן שם.

ניגשתי למאזדה ע"מ לקבל נסיעת מבחן במיאטה , הובטח שיחזרו אליי. הנה, עבר כחודש וחצי ולא חזרו.

אציין כי מרצדס נתנו שירות מעולה - בטלפון. זאת אומרת כל המידע, הצעת מחיר מודפסת ומסודרת במייל, תיאום נסיעת מבחן, וחזרו אליי אחרי החגים כמו שהבטיחו. פיקס.

לגבי במוו אני לא יכול להגיד כי יש לי שם חבר ומכרים, אז השירות שקיבלתי מעל ומעבר אבל זה לא אובייקטיבי.

אם לא תיסע לסוכנות (וגם אז, יש פעמים שלא תקבל נסיעה) לא תקבל שירות. אגב, היה פה פעם מישהו שכתב שתיאם נסיעה על מגאן RS , הגיע לסוכנות והופ, הרכב לא שם ולא ידעו על מה מדובר בכלל. הבעיה היא לא ביבואן ספציפי, הבעיה היא במנטליות הישראלית שבה הזמן של בן אדם לא שווה כלום, הטרחה שהוא עבר ע"מ להגיע לסוכנות לא שווה כלום, והכי גרוע - מילה והבטחה של נציג שירות לא שווה כלום. Welcome to Israel.

פורסם
אני לא בא להגן אל אף אחד, אבל:

3-תהיה בטוח שבזמן הזה שכביכול הם "וויתרו" אליך, הם מכרו ל-5 אחרים.

איזה טיעון , בוא נוותר על כ 17% מהלקוחות בגלל חוסר תפקוד של המוכרים.

פורסם
והכי גרוע - מילה והבטחה של נציג שירות לא שווה כלום.

זו לא עילה מספקת לאיזה תביעה קטנה על סך כמה מאות שקלים? נראה לי אם יפצו מספיק לקוחות על טירחה, היחס ישתנה.

פורסם

אתה לא בוחר בסקודה פאביה- סקודה פאביה בוחרת בך!

ובנימה יותר רצינית, הנה הלכה לפח עסקה של עשרות אלפי שקלים רק בגלל חוסר איכפתיות. אפילו אם היו מתקשרים ללקוח לאחר שבוע ומודיעים לו שאין מועד לנסיעת מבחן בזמן הקרוב, הדבר היה מובן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם אני נתקלתי בגישה ישראלית טיפוסית: ככל שהרכב נמכר יותר הסוכנות פחות שירותית בנושאים כאלה - תרדוף אתה אחריהם

• תוכן חדש...