Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברי הפורום.

חזרתי זה עתה מנסיעה קצרה עם הקורולה של ההורים ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי תפקוד תיבת ההילוכים שלה. בדגמים החדשים של טויוטה ובפרט בקורולה ישנה תיבה רציפה CVT בת 7 הילוכים. במהלך הנסיעה כאשר עוזבים את הגז האוטו בולם מהר יחסית וזה מציק וגם בנוגע לגלישה כשעוזבים את הברקסים כשאתה על D לפעמים הוא לא גולש ולפעמים כן גולש. ועכשיו קרה לי משהו מוזר,אני בא לעשות רוורס משלב R אבל האוטו עומד במקום חשוב לציין שהאוטו היה במישור כל הזמן והוא לא זחל לרגע מה שאמור להיות נורמלי באוטו בעל תיבה אוטומטית רגילה. בקיצור תיבה מציקה, גם שאני רוצה לתת גז היא עושה רק רעש ומרגיש שאין כוח לאוטו לנסוע כאילו עושה טובה למרות ההתפארות ב132 כוחות סוס.

אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי טויוטה קורולה החדשה

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

האצה בעמידה קצת אדישה ובדיליי אם אתה מדביק את הדוושה לריצפה אבל כשלומדים להאיץ מהמקום עם התיבה הזאת זה משנה הרבה.

לפעמים כשאתה לוחץ מעמידה במקום קצת חזק מידי על הדוושה מרגישים מין דחיפה כאילו הגיר מחליק.

אף פעם לא קרה לי שהייתי צריך לתת גז ברוורס, עוזב את הברקס והאוטו נוסע.

בעקיפות או האצות אין בעיה והאוטו מאיץ חזק רק עושה המון רעש אבל בשיוט של 120 קמ"ש שקט מאוד.

אוטו מעולה, לא מפריעה לי התיבה הרציפה כמעט בכלל.

פורסם

ברשותי AUDI A6 2006 2.4 V6 וגם אצלי יש גיר 7 הילוכים CVT ואצלי אני מאוד מרגיש את הכוח של הרכב

אצלי ברכב יש 177 כוח סוס

ואם אני רוצה להרגיש שאני ממש מאיץ ולתת להילוכים לעלות עד הסוף אז אני מעביר למצב ספורט ואז בכלל אני מרגיש

לדוגמא אצלי זה כמו אצלך עם אני על D ושם כמעט פול קיק אז הטורים מגיעים מקסימום ל4.. אבל מאיץ מאיץ

אחלה תיבה אני אוהב את התיבה הזאת נוחה ושקטה

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם

אל תשווה בחיים אאודי A6 מנוע V6 לקורולה, יש הבדלים שמיים וארץ, אז נכון שגם באאודי שלך יש תיבה רציפה אבל זה לא בר השוואה מבחינת מנועים :lol:

לפי דעתי הדגם הקודם של הקורולה 2010-2013 עם התיבה אוטומטית פלנטרית 4 הילוכים היה יותר נמרץ והתיבה הפשוטה יותר עדיפה על הרציפה בחדשה זו דעתי האישית , אגב נסעתי גם על הקורולה הקודמת מלא פעמים ככה שיש לי נסיון רב איתה.

פורסם

יש חברי פורום נוספים שנוהגים בקורולה החדשה אם זה כרכב פרטי או רכב ליסינג מהעבודה שיכולים לשפוך חוות דעתם ?! :)

פורסם
אל תשווה בחיים אאודי A6 מנוע V6 לקורולה, יש הבדלים שמיים וארץ, אז נכון שגם באאודי שלך יש תיבה רציפה אבל זה לא בר השוואה מבחינת מנועים :lol:

לפי דעתי הדגם הקודם של הקורולה 2010-2013 עם התיבה אוטומטית פלנטרית 4 הילוכים היה יותר נמרץ והתיבה הפשוטה יותר עדיפה על הרציפה בחדשה זו דעתי האישית , אגב נסעתי גם על הקורולה הקודמת מלא פעמים ככה שיש לי נסיון רב איתה.

עדיין אחי אבל התיבות עובדות על אותו עיקרון חח

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

• תוכן חדש...