Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקנות רכב חדש 2016, מתלבט בין סקודה פאביה style לבין הונדה ג'אז comfort.

אני אבא ל 2 ילדים (גיל 4,7) לוקח את הילדים בבוקר לגן ולבית ספר,

את רוב הנסיעות הרכב ישמש אותי לצרכי עבודה.

הונדה ג'אז מרווחת יותר והמנוע די חלש, (כרגע לא זמין במלאי, יגיע לארץ באיזור אמצע יולי-אוגוסט.)

הפאביה פחות מרווחת אבל חווית הנהיגה יותר מהנה. (זמינה במלאי-תוך 14 ימי עסקים)

השאלה איזה רכב אמין יותר וחיסכוני בדלק, איזה רכב יהיה קל יותר למכור בעוד 3 שנים?

חיסרון נוסף בפאביה, רק שנתיים אחריות לעומת 3 שנות אחריות בהונדה.

אשמח לקבל חוות דעת, איזה רכב לדעתכם עדיף יותר.

תודה מראש,

פורסם

המרווח לנוסעים , התא מטען , הבטיחות והאמינות עדיפים בהונדה.

בסקודה עדיפים הביצועים וחווית הנהיגה.

כל עוד אתה לא ממהר ההונדה תענה על צריכך מצוין.

חבר שהיה בהתלבטות זהה הלך על הפאביה כי מרחו אותו יותר מחצי שנה עם הזמני אספקה של הגאז.

פורסם
שלום לכולם,

מעוניין לקנות רכב חדש 2016, מתלבט בין סקודה פאביה style לבין הונדה ג'אז comfort.

אני אבא ל 2 ילדים (גיל 4,7) לוקח את הילדים בבוקר לגן ולבית ספר,

את רוב הנסיעות הרכב ישמש אותי לצרכי עבודה.

הונדה ג'אז מרווחת יותר והמנוע די חלש, (כרגע לא זמין במלאי, יגיע לארץ באיזור אמצע יולי-אוגוסט.)

הפאביה פחות מרווחת אבל חווית הנהיגה יותר מהנה. (זמינה במלאי-תוך 14 ימי עסקים)

השאלה איזה רכב אמין יותר וחיסכוני בדלק, איזה רכב יהיה קל יותר למכור בעוד 3 שנים?

חיסרון נוסף בפאביה, רק שנתיים אחריות לעומת 3 שנות אחריות בהונדה.

אשמח לקבל חוות דעת, איזה רכב לדעתכם עדיף יותר.

תודה מראש,

במחיר של הפאביה אני חושב את הפולו.. התחושה בה יותר מכובדת

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
אני לא מבין למה פאביה בדגם החזק שלה ולא פולו בדגם החזק שלה? המחיר כמעט זהה אבל התחושה נעימה יותר בפולו, וגם עם גג פנורמי.

בפולו נפח תא מטען 280 ליטר לעומת 305 ליטר בפאביה, 4 כריות אוויר לעומת 6 בפאביה, בפולו אין בקרת שיוט,

אין מערכת התראה לשמירת מרחק כולל בלימה אוטומטית, מערכת התראת עייפות, מערכת "Smart Link" לשיקוף תוכן המכשיר הנייד על גבי מסך הרכב.

והפולו יקרה יותר ב 10,000 שקל.

פורסם

אל תסמוך על ההשוואה הזו בעיניים עצומות , לפעמים שוכחים לעדכן שם אבזור או שיש להם טעויות.

עדיף לפתוח מפרטים באתרי היבואן

פורסם
אל תסמוך על ההשוואה הזו בעיניים עצומות , לפעמים שוכחים לעדכן שם אבזור או שיש להם טעויות.

עדיף לפתוח מפרטים באתרי היבואן

אכן בדקתי גם באתרי היבואן, יש יתרון משמעותי לפאביה מבחינת האבזור לעומת פולו.

פורסם

הייתי באותה התלבטות כמוך, בסוף בחרתי בג'אז. אני לא מצטער. הרכב נעים ונוח לי לנהיגה, מרווח מאד, המג'יק סיטס נותן לך אפשרות להעמיס מאחורה חצי בית (כמובן מותנה בכך שאין נוסעים מאחור). לגבי חוסר הכח, זה נכון ולא נכון.אם אתה רוצה לחסוך , ולהינות מנסיעה שקטה, אתה רק מלטף את הגז. במצב כזה האוטו שקט מאד וחסכוני.ממהר? תעביר את הגיר למצב S ותלחץ. האוטו סוחב יפה מאד במצב כזה אם כי רועש יחסית,בגלל הגיר הרציף.

הסיבות שלא בחרתי בסקודה, הן

א. הגיר הרובוטי DSG7 הידוע לשמצה. אני מעדיף את האמינות של היפנית.(מצטער על הדעות הקדומות)

ב.זה הרכב היחיד במשפחה ואני מעדיף את המרווח העדיף של הונדה.

ג. צ'מפיון מוטורס

פורסם

אני חושב שדי ברור שההונדה כנראה עדיפה מהבחינות הללו.

מאוד ברור לך גם היתרונות של כל רכב. אם אתה מחפש פרקטיות, וזה מה שאתה מציין כחשוב, ההונדה עדיפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי ההונדה תתאים לך יותר כי: רוב הנסיעות שלך הם בעיר (לא שהרכב חלש מחוץ לעיר אבל יותר נעים בעיר מאשר בפאביה גם בגלל שהגיר בפאביה לא עובד חלק בעיר) והמרווח הרבה יותר טוב מהפאביה ואני מניח שהמרווח חשוב כי אתה תסיע את הילדים.

בנוסף, האמינות גבוהה יותר מהפאביה. קח בחשבון שבגלל גיר כפול מצמדים DSG בפאביה, צריך להחליף פעם בכמה זמן מצמדים וזה לא עסק זול. אם עלות האחזקה משנה לך, אז אני חושב שהאחזקה בהונדה תהיה זולה יותר.

פורסם

תודה לכולם על חוות דעת, השאלה שלי לגבי ירידת ערך עתידית, אם אני מתכוון להחליף את הרכב בעוד שנתיים-שלוש, כמה תהייה שווה ההונדה והפאביה?

הבנתי שלשניהם יש שוק טוב.

חוץ מזה ברמת גימור של פאביה יש יותר אביזרים מהג׳אז, לדוגמא; הנעה ללא מפתח, פנסי לד, משענת יד ועוד..

פורסם
תודה לכולם על חוות דעת, השאלה שלי לגבי ירידת ערך עתידית, אם אני מתכוון להחליף את הרכב בעוד שנתיים-שלוש, כמה תהייה שווה ההונדה והפאביה?

הבנתי שלשניהם יש שוק טוב.

חוץ מזה ברמת גימור של פאביה יש יותר אביזרים מהג׳אז, לדוגמא; הנעה ללא מפתח, פנסי לד, משענת יד ועוד..

לגבי שווי - אין לדעת.

אני רואה שאתה רוצה את הפאביה (לא שאני מבין למה הנעה ללא מפתח ומשענת יד זה פקטור...), אבל ההונדה קנייה יותר כלכלית. כנראה (כנראה) תשמור את ערכה יותר טוב ופוטנציאל האמינות שלה טוב יותר (עם יותר אחריות). זה לא מבטיח כלום, אבל זה עומד לצד ההונדה כרכישה.

עכשיו תחליט, אתה הולך על ביטחון כלכלי או הנאה מנהיגה/נסיעה.

אם אתה מחפש שנאמר לך שהפאביה היא קנייה בטוחה כמו ההונדה - אז לא.

ועדיין יכול להיות שתקנה פאביה ודבר לא יתקלקל שנים.

עכשיו תבחר, מכונית שלא בא לך עליה, והיא יותר כלכלית, לעומת מכונית שכן בא לך, ויש בה יותר סיכון (כמה... לך תדע).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבזור כמו משענת יד לדעתי לא פקטור..אני בסיאט איביזה שיקבלתי מהחברה לא היה משענת יד..קניתי משענת יד ב100 ומשהו שקל וזהו...נפתרה הבעיה נכנס בלחץ בלי ברגים וסך הכל משרת אותי מעולה.

מצד שני לפי הפרמטרים שאתה מחפש כמו שאמרו לך יש סיכוי שהגאז' תהיה עדיפה, אבל נשמע שאתה נהנת יותר מהפאביה.

רכישת רכב זה גם המון עיניין רגשי ויש הפסד כסף בכל מקרה - הייתי הולך על מה שאני יותר נהנתי לנהוג עליו והרגשתי בו הכי נוח ולא על מה שיותר "שומר על הערך שלו" על רכב חדש שיוצא מהחברה בכל מקרה תפסיד לא מעט כסף - לפחות תהנה מהרכב גם אם זה אומר ירידת ערך של כמה אלפי שקלים יותר (מה שלא מובטח).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...