Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית עם מזגן חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממעט ניסיון אישי והרבה שיחות עם אנשים הגעתי למסקנה שלכל רכבי יונדאי יש מזגן חזק בצורה חריגה (ואולי גם לקיה כתוצאה מכך)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מזגנים מעולים מניסיון: קורולה, סוויפט, דובלו , אוריס, קאשקאי

מצטרף להמלצה מעליי - השחרת חלונות פתרון מצויין להקל בעומס החום ברכב

פורסם
לרכבי VAG יש מזגן חזק במיוחד לאור נסיון אישי שלי במספר רב של מכוניות.

בימים חמים במיוחד המזגן של האיביזה לא מספק את הסחורה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בימים חמים במיוחד המזגן של האיביזה לא מספק את הסחורה.

דווקה באיביזה המזגן מטורף. ביום של 40 מעלות אחרי 3 דקות מהתנעה של האוטו על מינימום (18 מעלות) אני מעלה עד 21-22 כי כל הגוף שלי קופא. אולי אצלך זה דגם אחר או שיש תקלה.

פורסם

אתמול שזה היום הכי חם שהיה לי אותה לקח 8-10 דקות על רמה 3 עם 2 פתחים שפתוחים עלי והאחרים סגורים פול קור עד שהיה נעים.. בקיה שלי בימים חמים יותר 2 דקות על רמה 3 מתוך 5 ולא ארבע היה מספיק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא יודע על איזה I20 אתם מדברים, אם זה הדור הקודם אז המזגן שלו על הפנים מנסיון טוב...

או שאני המוזר ואני סובל מחום , מה שבטוח רכבים עם באקרת אקלים מקפיאים פי כמה וכמה יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחלק מרכבי המיני עם מנוע קטן המדחס מתנתק לפעמים בלחיצה על הגז כדי לאפשר יותר כח בעקיפות ועליות. ביום חם במיוחד לא כיף לנסוע ככה, כדאי לקחת את זה בחשבון. כמו כן רכבים עם start&stop. בעמידה כשהמנוע נכבה המפוח ימשיך לזרוק אויר, אבל לא קר כמו בנסיעה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי הנסיון שלי רק מכוניות vag יש בהן מזגן קופא במהירות ועוד תוספת לזה שיש פתחי מזגן אחורה שזה ממהר עוד את הקירור וגם יש לחצן max a/c שזה מקרר מהיר מאוד

והאסיאתיות חרא בקירור הן צריכות הרבה זמן לקרר את כל הרכב ביום חם מאוד

נסיון שלי זה עם מאזדה 3 ספיריט 2014 קיה סיד 2015 קיה פורטה 2015 יונדאי אלנטרה 2015 קיה ספורטאג 2013 וטיוטה קורולה 2013 החדשה בכל הרכבים שצינתי המזגן לוקח זמן רב לקרר את כול הרכב

ורכבים שהתנסיתי בהם והמזגן היה מעולה ומהיר בקירור , פולקסווגן גולף 2013 הצורה החדשה , פולקסווגן פאסאט 2013 פולקסווגן פאסאט 2016 סקודה אוקטביה 2013 החדשה וסקודה סופרב 2016 החדשה

אבל לפי תקציב כותב הנושא אף רכב נכנס ממה שנסיתי , אבל הוא יכול לקנות גולף הצורה הקודמת אבל אני לא יודע אם המזגן טוב או לא אבל אני חושב שהוא טוב

אני לא ניסיתי רכבי vag סופר מיני אז אני לא יכול לתת לך תשובה לגביהן

• תוכן חדש...