Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

יש לי מאזדה 3 2007 לאחר תדלוק בסולר בוצע שטיפת מנוע וניקוי + איפוס נורת אזהרה מנוע זה קרה מ 2012 ועדיין הנורה של המנוע בצבע כתום לא כבתה

המוסך המורשה של מאזדה המליץ לא להחליף ממיר קטליטי

השתמשתי באפלקציית אנג'י והוא מצא עוד תקלה שנוספה

אני חושב שבגדול הבעיות בנוסף הם החיישנים ברכב

בגדול האוטו סוחב עד היום השאלה האם אפשר להמשיך עם התקלה הזאת ?

מהן עליות תיקון של תקלה כזו (ממיר חלופי חיישן חמצן חיישן נקישה)?

אשמח לשמוע תגובות

ועוד דבר נורת כרית האוויר נדלקה לי כשמזיזים את מושב הנהג היא נכבת אבל נכון לעכשיו היא עדיין נשארת דולקת

משהו יודע מה עלות תיקון של תקלה כזו ? נראה לי זה משהו עם המגע של החוטי חשמל

ראיתי ביוטיוב משהו ששם wd40 על המגעים מתחת לכסא וזה נעלם

מעלה תמונה עם קוד התקלה ופירוט מאפליקציית אנג'י

תודה מראש

111.jpg

עריכה אחרונה על ידי טוטו סחבוקה
פורסם

חיישן נקישות מקורי מאזדה 3 עולה משהו כמו 700 ש"ח. העבודה היא משהו קרוב ל 500 שח.

מצחיק שמוסך מורשה ממליץ לא להחליף חלק שמדליק מנורה ועלול ליצור תקלה, במיוחד במקרה שלך, הוא עלול להישבר.

אותו מוסך היה יכול לומר לך שמע זה יקר, צריך להחליף אבל לא כדאי כי זה יקר, אבל לא יכול להמליץ לא להחליף. נשמע מוזר.

שתי התקלות שלך יחסית אופיניות לסוג רכב הזה.

פורסם
מצחיק שמוסך מורשה ממליץ לא להחליף חלק שמדליק מנורה ועלול ליצור תקלה, במיוחד במקרה שלך, הוא עלול להישבר.

מאיפה אתה יודע שהממיר הוא שהדליק את הנורה? אולי זה החיישן? כנראה שהוא המליץ לא להחליף את הממיר מכיוון שחשב שהבעיה היא לא בממיר.

• תוכן חדש...