Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

יש לי מערכת מולטימדיה עם אנדרואיד 4.4.4 בקיה ספורטאג שלי, הגיע עם הרכב מאדי מערכות. מספר שאלות למומחים:

1. כרגע אני משתמש ב hot spot בשביל אינטרנט אבל זה עובד רע כל פעם לנתק ולהגדיר מחדש האוטומט לא עובד חלק עם האייפון. הכל מקרה קיבלתי סים נוסף מאורנג בשביל הרכב, האם יש במערכת מודם סלולרי או שאני צריך לקנות דונגל? ואם כן אז כל דונגל יעבוד לי או שאני צריך דגם מסויים שמתאים לאנדרואיד? האם נדרשת התקנה או פשוט מחבר ל USB של הרכב?

 

2. האם יש דרך להתקין אפליקציות נוספות על המערכת כמו דפדפן ו YouTube? הבנתי שיש חסימה? ובכלל אפשר לשדרג את האנדרואיד לגרסה חדשה יותר?

 

תודה רבה,

רונן

×
×
  • תוכן חדש...