Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב אוטומטי בתקציב 30-40k מליסינג/יד שנייה שנתון 2011-2012.

השימוש ברכב הוא בעיקר נסיעה לעבודה על ציר תא רעננה (25 קמ לכל כיוון) אבל חשוב לי שיהיה רכב שאפשר לנסוע איתו לטיול בכיף)

היות ואני גר בתל אביב הרכב ישמש גם לנסיעות קטנות בתוך העיר.

ממה שקראתי הגעתי לאופציות הבאות:

סיאט איביזה

יונדאי i20

אופל אסטרה

אופל enjoy

קיה ריו

אופל קורסה

פרמטרים שרלוונטיים עבורי הם:

עלויות תחזוקה (רכב שלא ידוע בבעיות גיר כלשהן וכו..)

נראות (מראה צעיר)

רכב שיהיה אפשר למכור בירידת ערך סבירה בעוד 3 שנים - זהו הזמן שאני מעריך שהרכב ישרת אותי.

אשמח לשמוע תגובות לגבי הרכבים שרשמתי ובכלל הצעות נוספות.

תודה מראש לכל המגיבים!

פורסם

כנראה שהתכוונת לסופרמיני שמלבד האסטרה כולן כאלה.

את הריו הייתי מוריד מהרשימה מאחר ומדובר בדור הקודם והI20 חדשה יותר (עדיפה בגרסת ה1.6 סופרים).

לאיביזה גיר רובוטי שצריך לבדוק את תקינותו.

את הקורסה אני פחות מכיר (כנראה רשמת פעמיים כי ENJOY זו רמת גימור), אבל לא ממש התלבטה.

אפשר להוסיף גם מאזדה 2 דיינמיק או סוזוקי סוויפט.

פורסם

יצא לי לנסוע על המאזדה 2 (אני לא בטוח אבל שמדגם דיינמיק) ולא ככ אהבתי את תחושת הנסיעה- האוטו הרגיש לי קל מדי ולא בטיחותי. מה ההבדל בין הרגילה לדיינמיק?

תודה מראש!

פורסם

איזה שנתון / קילומטראז אתה ממליץ?

ממה שמצאתי בתקציב שרשמתי מדובר בשנתון 2010 האם אתה ממליץ?

פורסם

אני לא יודע על בעיות מיוחדות בשום שנתון. (אם אני זוכר נכון) באלו המוקדמים היו רעידות בעמידה שנפתרו ע״י גירוז מוט ההגה, ובמקרים גרועים יותר החלפתו.

• תוכן חדש...