Jump to content

Shmuelm

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Shmuelm

  1. שלום לכולם, אני חושב לקנות את הדגם הנ״ל של איביזה. הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר בעיות כלשהן (גיר וכו..) בדגם הזה, מאיזה קילומטראז לא מומלץ לקנות ובכלל כל חוות דעת תתקבל בברכה. האופציות הנוספות שחשבתי הן מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט כנראה שנתון זהה כאשר התקציב הוא מקסימום 40,000. תודה מראש לכל המגיבים
  2. תודה מה אתה חושב לגבי סוזוקי סוויפט באותו התקציב? אני מעריך שזה אומר מודל 2009-10
  3. איזה שנתון / קילומטראז אתה ממליץ? ממה שמצאתי בתקציב שרשמתי מדובר בשנתון 2010 האם אתה ממליץ?
  4. יצא לי לנסוע על המאזדה 2 (אני לא בטוח אבל שמדגם דיינמיק) ולא ככ אהבתי את תחושת הנסיעה- האוטו הרגיש לי קל מדי ולא בטיחותי. מה ההבדל בין הרגילה לדיינמיק? תודה מראש!
  5. תודה! הסוזוקי סוויפט נשמע גם כמו אופציה טובה אבל איזה שנתון,יד אוכל לרכוש בתקציב הזה?
  6. היי, אני מחפש רכב אוטומטי בתקציב 30-40k מליסינג/יד שנייה שנתון 2011-2012. השימוש ברכב הוא בעיקר נסיעה לעבודה על ציר תא רעננה (25 קמ לכל כיוון) אבל חשוב לי שיהיה רכב שאפשר לנסוע איתו לטיול בכיף) היות ואני גר בתל אביב הרכב ישמש גם לנסיעות קטנות בתוך העיר. ממה שקראתי הגעתי לאופציות הבאות: סיאט איביזה יונדאי i20 אופל אסטרה אופל enjoy קיה ריו אופל קורסה פרמטרים שרלוונטיים עבורי הם: עלויות תחזוקה (רכב שלא ידוע בבעיות גיר כלשהן וכו..) נראות (מראה צעיר) רכב שיהיה אפשר למכור בירידת ערך סבירה בעוד 3 שנים - זהו הזמן שאני מעריך שהרכב ישרת אותי. אשמח לשמוע תגובות לגבי הרכבים שרשמתי ובכלל הצעות נוספות. תודה מראש לכל המגיבים!
×
×
  • תוכן חדש...