Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צבע תצתרך להסתדר אם מה שיש לך בארץ, מגני רוח בהשחלה אתה צריך לברר במרכז סטריאו בת''א, נראה לי עולה 450

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אוקיי אני אבדוק את זה, אבל איזה צבע לקנות? כי ראיתי שיש גם צבע וגם סוג של חומר שעושה את זה זוהר..

יש לך עוד רעיונות לשיפורים? :)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך שזר באיזור תגש ותקנה צבע בסיס ואחריו אתה מיישם איזה שצבע שאתה רוצה שיהיה העיקרי(שחור/אדום/ירוק/ורוד מה שעולה לך לראש בקיצור :) אחרי זה אתה מיישם כמה שכבות לכה מבריקה או מט מה שתבחר.

בגדול הייתי ממליץ לאחר שאתה מכין את הג'אנט ועושה שלייף עדין לישם 2 שכבות של צבע בסיס ולאחר מכן ועשות שלייף עדין נוסף עלמנת להגיע למצב שהמשטח יותר ישר ואחיד ואז לעשות ניקוי לצבע בסיס ואז שיכבה של צבע עיקרי ולכה(שבינהם גם אפשרי לעשות שיוף,כמובן אחרי שהצבע התייבש כמו שצריך)

פורסם
אם יש לך שזר באיזור תגש ותקנה צבע בסיס ואחריו אתה מיישם איזה שצבע שאתה רוצה שיהיה העיקרי(שחור/אדום/ירוק/ורוד מה שעולה לך לראש בקיצור :) אחרי זה אתה מיישם כמה שכבות לכה מבריקה או מט מה שתבחר.

בגדול הייתי ממליץ לאחר שאתה מכין את הג'אנט ועושה שלייף עדין לישם 2 שכבות של צבע בסיס ולאחר מכן ועשות שלייף עדין נוסף עלמנת להגיע למצב שהמשטח יותר ישר ואחיד ואז לעשות ניקוי לצבע בסיס ואז שיכבה של צבע עיקרי ולכה(שבינהם גם אפשרי לעשות שיוף,כמובן אחרי שהצבע התייבש כמו שצריך)

תודה על ההסבר המעולה!

עוד טיפים? :wink:

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ועוד שאלה חשובה, אני מתלבט בין 2 המוצרים הבאים:

http://www.ebay.com/itm/151729710090?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

או

http://www.ebay.com/itm/Stainless-Steel-Blue-LED-Door-Sill-Scuff-Plate-For-Mazda3-Sedan-and-HB-2004-2009-/151729710078?hash=item2353cba3fe:m:m7anFaw8XfozzQTdg2bEF4A&vxp=mtr

בגדול הלד נראה לי הרבה יותר יפה אך גם קצת יותר יקר.. אני מעדיף אותו אבל אני מאוד חושש מההתקנה שלו, האם היא ממש מסובכת?? כי אם זה ללכת לחנות של אביזרים או לחשמלאי העסק כבר לא יוצא משתלם.. מה לדעתכם יותר יפה ועדיף?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

ההתקנה של הלד תצתרך לחבר לפיוז של תאורת פנים שתדלק עם פתיחת אחת התלתות, תכנית לא מסובך ומי שיודע מה הוא עושה,מפצל לפיוז עולה 10 שקל בערך על התקנה זאת שאלה טובה כמה יקחו לך, אני משאר בין 50 ל100 שקל.

אם אתה לא רוצה להשקיע את הסכום הנוסף קח את הכרום הרגיל, אגב הלד זה יפה אבל יש לו נטייה למות אחרי זמן מסויים

פורסם
ההתקנה של הלד תצתרך לחבר לפיוז של תאורת פנים שתדלק עם פתיחת אחת התלתות, תכנית לא מסובך ומי שיודע מה הוא עושה,מפצל לפיוז עולה 10 שקל בערך על התקנה זאת שאלה טובה כמה יקחו לך, אני משאר בין 50 ל100 שקל.

אם אתה לא רוצה להשקיע את הסכום הנוסף קח את הכרום הרגיל, אגב הלד זה יפה אבל יש לו נטייה למות אחרי זמן מסויים

אם אתה אומר שיש לו נטייה כזאת אז אני מעדיף ללכת על הרגיל ולחסוך כבר בכסף..

תוכל לעזור לי בקשר לאנטנה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אני לא יודע מה הזמנת, צלם את התוכלת של השקית, בגדול האנטנה שלך לדעתי בהברגה ואין לך מה לעשות חות מלהבריד את הישנה החוצא את החדשה פנימה(בכל זאת צרף תמונה)

פורסם
אני לא יודע מה הזמנת, צלם את התוכלת של השקית, בגדול האנטנה שלך לדעתי בהברגה ואין לך מה לעשות חות מלהבריד את הישנה החוצא את החדשה פנימה(בכל זאת צרף תמונה)

זה מה שהגיע לי:

http://www.ebay.com/itm/251673486975

יש שם 3 ברגים ו-2 גומיות, איזה בורג להכניס לאנטנה? ומה עושים עם הגומיות?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

גומיות אתה שם בין האנטנה להברגה לרכב.

איזה בורג אתה מבריג פנימה תיראה לפי האורך אחרי שתבריג החוצא את האנטנה המקורית(ההברגה הגדולה הקצרה נכנסת לתוך האנטנה)

פורסם

מגיעים כמה ברגים עם האנטנה בכמה גדלים,

תוציא את האנטנה שיש עכשיו באוטו ותשים בורג לפי הגודל הברגה שיש לך עכשיו, (אחד מהברגים חייב להתאים)

וכמו ש iliahrom הגומיות בין ההברגה לאנטנה.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

יובל מזה השאלה הזאת?! XD זה כמו שתשאל אם החלפת צמיג באמת צריך אויר בפנים?

אם אתה לא רוצה רעשים ושהאנטנה תתפרק לך מתישהו בטעות בזמן נסיעה אז כן, חייב גומיה.

פורסם
יובל מזה השאלה הזאת?! XD זה כמו שתשאל אם החלפת צמיג באמת צריך אויר בפנים?

אם אתה לא רוצה רעשים ושהאנטנה תתפרק לך מתישהו בטעות בזמן נסיעה אז כן, חייב גומיה.

חחח כי שמתי גומיה וזה נראה כאילו זה לא יושב בדיוק..

תגיד, אולי עדיף כבר לזרוק את האנטנה הזאת ולקנות את הכריש?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...