Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כל החיים נסעתי בטרנטס'...

השבוע יצא לי לשכור רכב עם פחות מ1000 ק"מ. הריח הזה של החדש שיגע אותי!

רציתי לשאול את המומחים:

עד מתי נשאר "טעם של חדש"? בריח, במתלים וכו'....

( ואל תגידו לי " תלוי במעשן" "תלוי בבושם" אני מדבר על הרעיון.....

פורסם

יש רכבים שהריח החדש בהם מסריח מאוד.

מניסיון, בקורולה החדשה שכבר 3 שנים על הכביש ו120 אלף ק"מ עדיין יש את הריח של החדש כמו שהיה ב0 ק"מ, אבל זה פשוט הריח של הפלסטיקה ושאר החומרים הפנימיים.

פורסם

אולי תצחקו אבל הוצאתי ונהגתי על הרכבים הנ"ל : איביזה, מאזדה 3, פאביה, רומסטר ודאסטר, חדשים מהסוכנות באף אחת מהן לא הרגשתי ריח "חדש".

ריח "חדש" מעולם לא הבנתי מה הכוונה. כן, יש רכב מסריחים כאשר הנהגים מעשנים או שאוכלים ברכב בלי סוף ואז הריח נדבק בריפודים, אבל כאמור חדש? יוק...

פורסם

זה אחד הריחות הנעימים שיש,חבל שאין בושם כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ל"בחורים הכימיים" יש תרסיס ריח "רכב חדש", קניתי כזה אבל מיד מסרתי אותו בחינם לחבר פורום כי לא אני ולא אשתי אהבנו את הריח ולנו הוא יותר הזכיר ריח של רכב חדש שנשרף...אחת ההנאות בביקור בסוכנות רכב היא להיכנס לרכב חדש ולשאוף מלוא הריאות ריח "רכב חדש".... אצלי בפנדה החזיק כשנה..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אכן,כול המבשמים הללו לא מזכירים את הריח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...