Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. להבנתי רכבי יד 2, גם קטנים, פופולארים וזולים יחסית (20K ש"ח), קשה למכור היום (השוק הולך לרכבים חדשים וזולים),

מה כדאי לעשות בנוסף לפרסום ביד 2/WinWin/לוח פוקוס/פשפשוק רכב ושאר הלוחות בפייסבוק, וכמובן מודעה מודבקת על שמשות הרכב?

האם כדאי לשלם עבור מודעה מודגשת? פרסום בעיתון? המחירים זולים, אבל האם זה מעלה או מוריד את ערך המודעה בעיני הגולשים?

האם כדאי להציב את הרכב (הוא לא בשימוש) במקומות מיועדים, בין אם באופן רשמי ובין אם לא, כחניה של רכבים למכירה?

2. כאשר מחפשים רכב חדש, האם יש טכנולוגיות מסויימות שכדאי להתרחק מהן?

מבלי להכליל, אלא רק על בסיס הניסיון האישי שלי וקריאה ברשת,

לדעתי לא ארכוש בעתיד רכב עם תיבה רובוטית, מכיוון שהיא מועדת לפורענות,

מקרה אחר הוא שילוש של מנוע TSI עם תיבת DSG - האם הכל טוב, זה שילוב פשוט מעולה,

אבל אם לא, זו כנראה צרה שלא ניתן יהיה להיפתר ממנה בעלויות נמוכות, ואי אפשר כמובן לדעת זאת מראש (רכב לימון)?

האם נכון? האם זה רק הניסיון האישי שלי? האם יש טכנולוגיות נוספות שעדיף להמנע מהן?

פורסם
[h=2]מאיזה רכב להתרחק[/h]

מרכב שמגיע אליך במהירות ולא מתכוון לבלום.

מה מטרת השרשור שלך?

עדיין לא קנית רכב ואתה מתייעץ איזה קשה למכור?

פתח שרשור בפורום יעוץ בקניה, תגדיר מה הדרישות שלך מהרכב ותקבל תשובות ענייניות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא צריך מודעה מודגשת, כי אני יחשוב שאתה מת למכור, ואני לא אקנה ממך.

לא צריך להעמיד את הרכב, כי אני יחשוב שאתה שוכר מכוניות.

שלט על הרכב זה בסדר.

כל המחלות שרשמת מומלץ להתרחק, או למי שיש כסף וסבלנות, או רכבים באחריות, וכו'.

יש שוק גם למכוניות ישנות, תלוי איזה, ותלוי במצב הרכב.

מה אתה מחפש? רכב קטן/גדול? מה התקציב? ידני/אוטומט?

בהצלחה.

פורסם

הרכב שאני רו צה למכור במצב מצויין ובמחיר אטרקטיבי, הוא לא זז ממקומו מכיוון שאני נוהג על רכב אחר,

והואלא חונה במקום שבו רואים אותו יותר מידי, לכן השלט שעליו לא ממש משפיע,

אי לכך, המקום האפקטיבי היחידי זה בעיקר לוח יד 2 ו win win.

אנשים אפילו לא מתקשרים (כמעט), לכן השאלה היא בעצם מה ניתן לעשות כדי להגדיל את סיכוי המכירה, למעט הורדה נוספת במחיר.

יכול להיות שאם הוא יחנה במקום מסויים עם עוד רכבים למכירה ו/או ארכוש מודעה בתשלום, זה ירחיק רוכשים ספציפיים, אבל יקרב הרבה אחרים(?).

פורסם

אתה יכול לפרסם פה, זו עוד פלטפורמה שעובדת מעולה:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?37-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93

בנוסף, תוכל לחנות אותו באיזה חניון עמוס וללכת לטייל קצת. אולי מישהו יקנה ממך.

אפשר לשים מודעה מודגשת ביד 2.

אין מה לעשות, רכב ישן/ללא שוק מצריך סבלנות וזמן.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תלוי כמה אתה לחוץ, אני העדפתי להוריד 2000 שקל מהמחיר שרציתי על מנת למכור את הרכב וזהו.

פורסם

באיזה רכב מדובר ומה הפרטים? שנה, יד, ק''מ, גיר, טסט?

מצב חיצוני, מצב מכני?

אני יגיד לך אם זה רכב עם שוק.

מה המחירון בלוי יצחק וכמה אתה דורש?

פורסם

בעקרון הדרך המהירה ביותר למכור רכב בתנאי השוק הקיימים - היא לבצע טרייד-אין (אבל זה לא בחינם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כלל אצבע, לא משתמשים באופן קבוע ברכב החדש - עד שמוכרים את הישן.

מכירה, במידה ולא מתפשרים משמעותית, יכולה לקחת שבועות אם לא חודשים, ואם הרכב עומד ולא ימשיך לזוז, לא רק שיקבל פחות חשיפה, אלא עלולות להופיע תקלות בד-י-ו-ק כשמגיע קונה רציני. חבל.

שים את המפתחות הנוצצות בצד, ותסע עוד קצת עם המשומשת עד שתעיף אותה.

פורסם

האופציה הטובה ביותר למכירה היא יד2. מניסיון עם כל הלוחות (חוץ מקארספורום שלא ניסיתי). יד2 שולט, ללא ספק, ומספק חשיפה משמעותית.

רוצה להתבלט ביד2 ולהעיף את הרכב? יש לך אופציה אחת בלבד: להוזיל את המחיר עוד ועוד...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

גם אני את הריו מכרתי דרך המודעה ביד 2.

בפשפשוק זה בעיקר אנשים שעושים לייקים וכותבים "אחלה אוטו הייתי קונה אם היה לי כסף" - בCF היה קצת התעניינות אבל לא מספיק ורק ביד 2 הצלחתי לקבל כמה טלפונים שאחד מהם בסוף בא לקנות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מנסיון של חבר שקנה מאזדה 3 - המחיר המבוקש היה כמה אלפים נמוך ממודעות שכנות .

לאחר שנשלל החשד "למה המחיר נמוך" ראינו את הרכב שטופל באופן סדיר במוסך מורשה מאזדה .

ראינו מספר ליקויים שניתנים לתיקון , הרכב נלקח לבדיקה , המחיר ירד עוד והרכב נקנה.

לדעתי המוכרת רצתה להעיף מהר את האוטו אז זו כנראה הדרך

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רוצה למכור? תבדוק מי מוכר הכי זול ביד 2 רכב מהשנתון שלך. אם הרכב שלך משמעותית יותר מוצלח משלו, שים מחיר נמוך ב-500 ש"ח משלו ותראה איך הרכב עובר בעלות תוך מספר ימים.

• תוכן חדש...