Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד השפריצרים הטובים שהשתמשתי בהם היה זה של נוזל החלונות הכחול הקלאסי, שיש בכל בית.

מרסס בול כמו שצריך.

חברים שלי כבר לא זורקים את הבקבוקים :)

"יאללה בירי".

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את הבקבוק השקוף,הבעיה שאני רוצה לדלל אותו עם v7.

עד כה ראיתי שהמוצרים של סונקס מעולים,הספריי לניקוי חלונות שלהם אמנם יקר,אבל פשוט מבריק את החלון לרמה פסיכית,לפעמים אני מנסה לסגור את החלון ולא מבין למה הוא לא נסגר,רק אז אני קולט כמה הוא נקי.

פורסם
כמו שכבר ציינתי יש לי מגבת וואפל של מגיירס לא סתם מגבת אני מרסס bsd לפני הייבוש(טיפ שלקחתי ממך scipopo) על המגבת באמת מקל על הייבוש אשמח אם מישהו יביא לי קישור למגבת אובר ולגריט גארד במחיר טוב(אני לא מחפש ב7 שקל אלא במחיר שהוא הוגן למוצר איכותי שכזה).

בנוסף אני אחרי המון קריאה בתחום ככה שלפי דעתי יש לי את הידע הנדרש אבל ממה שאני מבין ממכם כנראה הבעיה זה בכמות הסבון שאני שם לרכב ולא בניגוב(אני לוקח את המגבת מקפל לארבע מרסס bsd ועושה פאנל פאנל בלי יותר מדי לחץ על המגבת אחרי זה עובר עם מגבת באפינג של הקוראיני להעלים סימני מים).

אז בהזדמנות זאת גם אבקש סבון גם גלון זה אחלה שלא יוריד לי את ההגנות הקיימות במחיר שיצא לי יותר זול מאשר 60 שקל לחצי ליטר של כימיקל...

לא הבנתי דבר אחד בקטע של הפלסטלינה עם לא עשיתי פלסטלינה בצורה טובה יכול להיות שזה גורם לי עכשיו בשטיפות השבועיות לסוורלים?

ואביעד ברור שאני לא שוטף את הרכב בשמש אני שוטף אותו בשבת בלילה ככה שאפילו את השקיעה של השמש אני לא רואה.

אני מאוד שמח שהתפתח דיון למדתי עוד כמה דברים :lol: אבל אשמח לכמה תשובות על השאלות שלי תודה ושבת שלום

• תוכן חדש...