Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצאתי עם מישהי שעובדת בסמל"ת.

איך היא קראה לג'וליה... "נראית כמו סובארו".

:shock:

ככה זה ממישהי שלא מבינה ברכבים.

האם שמה הפרטי של הגברת מורכב משתי אותיות ושם משפחתה משלוש? :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יצאתי עם מישהי שעובדת בסמל"ת.

איך היא קראה לג'וליה... "נראית כמו סובארו".

:shock:

ככה זה ממישהי שלא מבינה ברכבים.

אולי הסמל מעוור את כולנו?

ואנשים שלא עובדים בסמלת

אומרים לי שהג׳וליה שלי (הישנה) דומה ללאדה.

אז יש התקדמות מלאדה לסובארו.

הדור הבא של הג׳וליה אולי יהיה דומה ל--משאית קטיושות. גם טיל גם פצצה!

פורסם

הג'וליה המקורית אולי לא היתה מלכת היופי, אך נהנתה מרמת הנדסה יוצאת דופן עבור זמנה.

החל ממנועים חזקים ואמינים, דרך מערכת מיתלים שידעה להציע הן התנהגות כביש מצויינת והן נוחות נסיעה טובה, וכלה בשימושיות גבוהה.

באותה שנה בה הוצגה הג'וליה המקורית, 62', הוצגה בגרמניה הב.מ.וו 1500 שנקראה NEO CLASS, שלא רק פתחה עידן חדש עבור ב.מ.וו אלא פתחה גם מלחמה בין החברות על השליטה בשוק הספורט-סאלון, וכמובן בין מעריצי שני המותגים.

ב 91', עם הצגתה של ה E36 פתחה ב.מ.וו פער גדול שרק ה 156 של 98' הצליחה לסגור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ב 91', עם הצגתה של ה E36 פתחה ב.מ.וו פער גדול שרק ה 156 של 98' הצליחה לסגור.

לא הצליחה לסגור, כי באותה שנה יצאה E46, שלקחה את E36 צעד אחד קדימה מבחינת איכות ונוחות.

עם זאת, 156 היתה מכונית מצויינת, שעלתה על רוב מתחרותיה לבית אודי, סאאב וכו'.

35 שנים קודם לכן, ג'וליה 1600 היתה טובה יותר מ-1602. אגב, צעירי הפורום אולי לא יזכרו זאת, אך באותן שנים גם ב.מ.וו סבלו מרגישות לחלודה...

פורסם
הג'וליה הישנה דומה קצת לסימקה

simca_1000.jpg

תן לי סימקה 1000 ראלי 2 או 3 ועשית אותי לאדם מאושר. נא לא לזלזל בסימקה 1000 :wink:.

פורסם

35 שנים קודם לכן, ג'וליה 1600 היתה טובה יותר מ-1602...

ברמה האובייקטיבית, מסכים.

בחיי היום יום, סיפרתי כבר לא פעם שבילדותי היה לי שכן מפקד טייסת כפיר, הייתה לו ג'וליה 1600 חדשה, 90% מהזמן שהרכב היה מול הביית והשכן היה בחוץ, זה היה עם מכסה מנוע מורם, הוא ידע לכוון שסתומים, הצתה, קרבורטורים, מה לא!

לאחר מספר שנים מכר וקנה במקום 2002, אחרי 5 שנים צחק על זה שהוא עוד לא יודע איפה מרימים את המכסה מנוע...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברמה האובייקטיבית, מסכים.

בחיי היום יום, סיפרתי כבר לא פעם שבילדותי היה לי שכן מפקד טייסת כפיר, הייתה לו ג'וליה 1600 חדשה, 90% מהזמן שהרכב היה מול הביית והשכן היה בחוץ, זה היה עם מכסה מנוע מורם, הוא ידע לכוון שסתומים, הצתה, קרבורטורים, מה לא!

לאחר מספר שנים מכר וקנה במקום 2002, אחרי 5 שנים צחק על זה שהוא עוד לא יודע איפה מרימים את המכסה מנוע...

כשקוראים על ג׳וליה או אלפא 105 או מקשיבים לסיפורים של מי שפעם הייתה לו כזו בישראל אפשר לחשוב מינימום למבורגיני אספדה.

לא מבין את הטייס, מה היה לו לשחק ככ הרבה עם הג׳וליה.

השסתומים מכוונים בעזרת שימסים זעירים שיושבים מתחת לכוסיות ומעליהם גלי הזיזים. כדי לכוונם צריך לפרק שרשרת טיימינג. לפרק לא בעיה, להחזיר בדיוק למקום הנכון ( אחרי החלפת שימסים כמובן) את שני גלי הזיזים ביחס לקראנק יהיה קשה גם לטייס, שכן מקצועו הוא טייס ולא מכונאי מנועי נורד של אלפא.

אם סגר לא נכון, אפילו בקצת, ולא זייף מספיק בישביל לעקם שסתומים,הוא בהחלט יכול עד מחר לכוון הצתה ולשחק עם הקרבורטורים. מנוע חד הוא לא יקבל.

ב2002 גל זיזים עילי מרכזי והכיוון נעשה עי הברגת המרימים, זה תהליך קל בהרבה, וניתן לכוון בקלות רבה בהרבה, בלי לפרק טיימינג.

האמת שהג׳וליה סבלה מאוד בישראל של אז, ומחירה ההתחלתי הגבוה יחד עם הסטיגמה שהדביקו לה טייסים בין היתר יצרו מצב בשוק שאיפשר לי כתלמיד תיכון עם קצת עבודה אחרי בית ספר, לקנות ג׳וליה בשנת 1992.

הרי אילו הייתה כזו בלתי אמינה (אפשר לחשוב פרארי למסלול) וודאי לא הייתה עובדת כמכונית משטרה או כמונית באיטליה.

פורסם

מרשים ביותר!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

וואי? קוראפשן. אני כבר יותר מ10 שנים לא קורה מגזינים, פשוט מגעיל מה שהולך שם. זה בדיוק אותו המצב עם מכון התקנים הגרמני שבודק סטטיסטיקות של טסט שנתי ועד כמה הלקוחות מרוצים. תמיד הרכבים הגרמנים מככבים שם, רק שבמציאות התוצאה שונה לחלוטין.

תוצאה בהחלט מרשימה! נקווה שהשוק האמריקאי יוציא את אלפא מהבוץ. נקווה רק שהפעם האיטלקים ישכילו לתת שירות טוב בפריסה נכונה, ואז יהיה בסדר.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
וואי? קוראפשן. אני כבר יותר מ10 שנים לא קורה מגזינים, פשוט מגעיל מה שהולך שם. זה בדיוק אותו המצב עם מכון התקנים הגרמני שבודק סטטיסטיקות של טסט שנתי ועד כמה הלקוחות מרוצים. תמיד הרכבים הגרמנים מככבים שם, רק שבמציאות התוצאה שונה לחלוטין.

תוצאה בהחלט מרשימה! נקווה שהשוק האמריקאי יוציא את אלפא מהבוץ. נקווה רק שהפעם האיטלקים ישכילו לתת שירות טוב בפריסה נכונה, ואז יהיה בסדר.

בשביל זה צריך שפיאט תמכור יותר, זה לא יקרה עם המבחר הנוכחי שלהם

פורסם
"Giulia of-course won it. That's the 2nd US comparison test win for Giulia. Why it's impossible for it to win in German or British media? Why?"

e0e578dea8b0e82af6a2c18ebe9bc9c6.jpg

b8d2bd184e1fe6ab5689c983a9669dfc.jpg

האמת היא שמה שמעניין יותר במבחן השוואתי הזה זו לא הג'וליה, זו דווקא ה-M3 שהדירוג שלה מתמצת את מה שקורה בחטיבת הספורט של היצרן הבווארי.

מחטיבת ספורט שבמשך שנים הציבה את הרף בסגמנט והפכה לאייקון מוטורי שגרם למתחרות הבודדות להחוויר בשנים האחרונות עושה רושם שחטיבת M נמצאת בחל"ת.

חבל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...