Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטונים משמימים, אולי אפילו גורמים נזק בכך שימאס לראות אותה עוד לפני שתגיע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מה שאני הבנתי, משחזור באמצעות אפריקאנס (לא הפעלתי את הכתוביות, אולי הייתי מצליח יותר):

סוקר קצת את העיצוב, מזכיר שיש גם דגם בנזין עם 200 כ''ס, דיזלים עם 180 וולוצ'ה עם 210 . תיבה עם 8 הילוכים ו flappy paddles. הנעה כפולה.

סוקר נתונים טכניים. הדגם במבחן עם 400 נ''מ מומנט. 5,2 שניות למאה, שוקלת 1605 ק''ג.

האיץ פול-גז מעמידה, היה מרוצה מהבלימה, מהמנוע ככה ככה. הבנתי שחסר לו 'ספורטיביות', חסר לו צליל ממערכת הפליטה. לא התייחס ליכולות הדינמיות.

סיכם שהולוצ'ה חבילה לא רעה. גרסת 200 כס עולה 40 אלף אירו. גרסת המבחן עם 280 עולה 52 אלף.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Guy_M5
פורסם

כמו שמישהו כבר אמר לפני, ככול שאני רואה יותר ויותר תמונות של הג'וליה מתחזקת אצלי התחושה של מכונית בעלת עיצוב פושר, שלא לומר סתמי .

פורסם (נערך)

The Giulia has been in sale in mainland Europe since May and in the UK since this month. It was the fourth best-selling midsize premium car in September (see table below).

"The Giulia sedan is doing reasonably well but without a wagon it is not competing in the largest portion of the midsize premium segment," said Felipe Munoz, an analyst at JATO Dynamics market researchers.

Wagons account for 42 percent of sales of premium midsize cars in Europe, compared with 33 percent for sedans, Munoz said.

Sales wise it is doing well in Europe..

September, the Giulia did better, moving to fourth place with 1,718 sales. Sales will improve now that the car is available in the UK, Europe's second-largest market after Germany.

September midsize premium sedan sales in Continental Europe with % change

Mercedes C class 4,300 -16%

BMW 3 series 3,033 +11%

Audi A4 2,091 +55%

Alfa Romeo Giulia 1,718 New

Jaguar XE 845 -26%

Volvo S60 503 -19%

Lexus IS 340 +28%

Infiniti Q50 209 +32%

Nine-month midsize premium sedan sales in Continental Europe with % change

Mercedes C class 35,568 -16%

BMW 3 series 24,931 +8%

Audi A4 23,803 +76%

Jaguar XE 8,709 +117%

Alfa Romeo Giulia 5,105 New

Volvo S60 4,981 -8%

Lexus IS 2,755 -7%

Infiniti Q50 1,635 -1%

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ספורטיבו, אני בטוח שידוע לך שלאלפא רומיאו יש מעריצים ואוהדים שבעבורם זה הרכב המושלם, הם אלה שרכשו את הרכב בגל המכירות הראשון.

יהיה מעניין לראות כמה הם ימכרו במהלך 2017 שאז המעריצים שייקנו כל דבר כבר קנו, וצריך מכירות אמתיות בשוק תחרותי וקשה שבו למתחרות יש הילה ומוניטין מוכחים לאורך זמן.

בקיצור, החיים האמתיים של הרכב עדיין לא התחילו.

פורסם

בסה"כ הצגתי נתונים שפורסמו...

ספורטיבו, אני בטוח שידוע לך שלאלפא רומיאו יש מעריצים ואוהדים שבעבורם זה הרכב המושלם, הם אלה שרכשו את הרכב בגל המכירות הראשון.

יחידות רבות נמכרו לציי רכב. מעבר לכך לא אתה ולא אני מחזיקים במידע אודות ציבור הרוכשים. אין ספק שיש אלפיסטים שחיכו לה זמן רב, אך האם יש להם כסף לרכוש את הרכב? אפשר להעלות הרבה השערות.

יהיה מעניין לראות כמה הם ימכרו במהלך 2017 שאז המעריצים שייקנו כל דבר כבר קנו, וצריך מכירות אמתיות בשוק תחרותי וקשה שבו למתחרות יש הילה ומוניטין מוכחים לאורך זמן.

אתה קצת שוכח שאלפא רומאו זה לא מותג שהופיע אתמול. אתה גם מתעלם מציי רכב - זה לא כל הסיפור, אבל זה חשוב מאוד.

בקיצור, החיים האמתיים של הרכב עדיין לא התחילו.

כאן אני בהחלט מסכים איתך. היצע הדגמים טרם הושלם (מנועים, תיבות הילוכים, הנעה אחורית מול כפולה, צורות מרכב ועוד) ובחלק מהשווקים הרכב יתחיל להמכר רק בעוד חודש.

בשנת 2018, כאשר יהיו בידינו הנתונים של 2017 נוכל לנתח אותם ולהגיע למסקנות התחלתיות כלשהן.

פורסם

אני מניח שיש אנשים ששנה הבאה וגם עוד שנתיים יגידו שמי שקונה את הג'וליה אלו אלפיסטים שלא היה להם כסף בשנת הופעתה הראשונה, ועכשיו שיש להם אז הם הקונים. פיהוק.

מה שכן דיווח מצפון אנגליה - נכון להיום עוד לא ראיתי ג'וליה אחת. לא יודע מה המצב בלונדון.

נרשמתי אצל הדילר המקומי לקבל חדשות, עדכונים, נסיעת מבחן משהו. עד היום קיבלתי רק מייל שמספר לי על המיטו והג'ולייטה, וה-4C.

הרי על המע אני רשום כבעלים של ג'ולייטה. וג'וליה 105 (אני לא באמת חושב שמאגר המידע הולך ככ הרבה אחורה).

בקיצור הציון ליחס שאני מקבל כלקוח פוטנציאלי שמגלה עניין - 2 מ-10 ושתיים זה בגלל שאני חובב המותג.

נמתין בסבלנות

פורסם
שימו לב ל 117% עליה במכירות של ה XE.

גם היא תוכננה כדי להתחרות ראש בראש עם סדרה-3

מה שבארץ לא כל כך מצליח...

הארץ לא רלוונטית לכלום. אם כבר, שים לב גם לירידה הניכרת (26%-) בחודש הקודם.

אני מניח שיש אנשים ששנה הבאה וגם עוד שנתיים יגידו שמי שקונה את הג'וליה אלו אלפיסטים שלא היה להם כסף בשנת הופעתה הראשונה, ועכשיו שיש להם אז הם הקונים. פיהוק.

מה שכן דיווח מצפון אנגליה - נכון להיום עוד לא ראיתי ג'וליה אחת. לא יודע מה המצב בלונדון.

נרשמתי אצל הדילר המקומי לקבל חדשות, עדכונים, נסיעת מבחן משהו. עד היום קיבלתי רק מייל שמספר לי על המיטו והג'ולייטה, וה-4C.

הרי על המע אני רשום כבעלים של ג'ולייטה. וג'וליה 105 (אני לא באמת חושב שמאגר המידע הולך ככ הרבה אחורה).

בקיצור הציון ליחס שאני מקבל כלקוח פוטנציאלי שמגלה עניין - 2 מ-10 ושתיים זה בגלל שאני חובב המותג.

נמתין בסבלנות

מקריאה בפורומים של חו"ל עולה כי השירות של אלפא בבריטניה טעון שיפור (לפחות עד כה). מצד שני, עשו להם השקה מרשימה. היית שם/מתכוון ללכת?

פורסם
מכיוון שרצו כאן הערכות סותרות על היקף המכירות של הג'וליה - ומכיוון שאף אחד לא היה מוכן להסתכן בניחוש אז קצת בשביל הפיקנטריה - אלה ההערכות שלי (שמבוססות על מה? על כלום, לא יותר מאשר על תחושות בטן):

בארץ - בהנחה שסמל"ת יתמחרו את הרכב בתמחור רציונלי (10%-20% פחות מהשלוש המקבילות) אז הדגם ימכור בשנת 2017 כולה סביב ה- 250 עותקים, כל מה שמעבר ל- 300יחידות ייתפס בעיני כהצלחה.

בחו"ל - בהתייחס לנתוני מכירות הג'ולייטה והאנליסטים השונים:

כישלון - עד 35,000 יחידות לשנה.

סביר - 35,000-50,000 עותקים לשנה

הצלחה - מעל 50,000 ג'וליות שימכרו בשנת 2017.

ספורטיבו, את זה כתבתי לפני חודשיים לערך בשרשור מקביל.

חייב לציין שאחרי שצפיתי בשני האקזמפלרים שסמל"ת הביאו אל הארץ אני יותר ויותר מתחזק בדעתי.

כלי הרכב שהגיעו נראו יפים אבל שום דבר מיוחד מעבר למה שכבר ראינו בשוק, ניסיון החיקוי והעתקה נראה ברור לגמרי ואם כך המצב למה לא לקנות בעבור תוספת מחיר את המקור המוכח ובעל המוניטין?

פורסם (נערך)

חייב לציין שאחרי שצפיתי בשני האקזמפלרים שסמל"ת הביאו אל הארץ אני יותר ויותר מתחזק בדעתי.

כלי הרכב שהגיעו נראו יפים אבל שום דבר מיוחד מעבר למה שכבר ראינו בשוק, ניסיון החיקוי והעתקה נראה ברור לגמרי ואם כך המצב למה לא לקנות בעבור תוספת מחיר את המקור המוכח ובעל המוניטין?

לגבי "שום דבר מיוחד" - אני לא יודע למה ציפית, אך יש לי הרגשה שאם זה כן היה מספיק מיוחד לשיטתך, היית כותב שהעיצוב קיצוני מדי.

אני חושב שמבחינה עיצובית שעשו עבודה מצויינת: הרכב אלגנטי וספורטיבי למראה, משדר "אלפא רומאו" ועדיין לא קיצוני מדי בעיצובו עד כי ירחיק קונים פוטנציאליים. אגב, לדעתי היא גם הרבה יותר מעניינת מהגרמניות המשעממות למראה.

מעבר לכך, ברור שרכב זה לא רק עיצוב אלא גם (ואולי בעיקר, תלוי את מי תשאל) ניהוג, נוחות, ביצועים ועוד. אני חושב שנוכל לקיים דיון יותר רציני בנושא רק אחרי שננהג בג'וליה.

יחד עם זאת, מקריאת המבחנים השונים ברשת עולה כי הג'וליה מתעלה על סדרה 3 המקבילה. זה לא אומר שסדרה 3 הפכה לרכב לא טוב אלא שהוצג רכב חדש טוב יותר.

לבסוף, זה דבר ידוע שאלפא אינם מתכוונים בשלב זה להכות את ב.מ.וו ולמכור יותר ג'וליה מאשר סדרה 3, אין להם הזיות, אך לקחת נתח מסוים בהחלט כן.

מדבריך אני מבין שאינך חושב שהם יצליחו, למרות הנתונים הראשוניים החיוביים. נחיה ונראה...

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

ומצד שני למה להוסיף כסף ולקנות אוטו פחות מענין ומוכר עד זרא, גם אם לתפיסתך הוא המקור והג'וליה בסך הכל חיקוי. והכיתוב "מענין" נועד לסכל אפשרות של ויכוח בלתי נגמר אם כן יותר טוב, לא יותר טוב, אני לפחות לא יודע, שמח בשבילך שאתה כן.

• תוכן חדש...