Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עושה טיפול גדול לרכב והגיע הזמן לרענן גם שמן גיר, כמה שאלות:

1. איזה שמן לקנות ? (אני קונה ב autostore).

2. הבנתי שרצוי להחליף חלק מהשמן, כמה צריך לרוקן/למלא?

3. עד כמה קריטי החלפת פילטר שמן גיר?

אני עם הרכב מעל 11 שנים (230K ק"מ) ואת רב הטיפולים הייתי עושה במוסך מורשה ולא זכור לי שאי פעם החליפו לי שמן גיר. בדקתי שמן גיר והוא נראה לי תקין (ורוד צלול), הגיר מתפקד בסדר .

4. איזה נוזל קירור לקנות וכמה?

5. איזה פלאגים לקנות ? (מק"ט), קונה ב ebay.

נ.ב. אני משתמש בשמן 5W30 של קסטרול, (לא אוכל שמן כלל:wink:).

תודה.

פורסם (נערך)

למה איביי? יש אצל אבל אבי חלפים פלאגים מקוריים ב-80-100 שקלים.

בהחלפה מלאה של השמן גיר במוסך יוצאים 7 ליטרים, שמן דקסרון 2.

פילטר שמן גיר הוא פנימי, רק כשמורידים את האגן הוא מתגלה. ביחד עם הפילטר תקנה אטם לאגן.

לפי הוראות יצרן צריכים להחליף שמן גיר כל 60 אלף ק"מ ככה שלא ברור למה לכאורה במורשה לא החליפו.

נוזל קירור פרסטון יהיה טוב. נוזל מקורי מסוג FL22 עולה כ40 שקלים לליטר, יש אצל אבי חלפים.

קיבולת נוזל ברדיאטור 4.5 ליטרים בערך.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

תודה,

אני קונה ב- JUSTMOTOR (ולא מה שרשמתי למעלה), רק חבל שהאתר שלהם בשיפוצים כי דקסרון 2 לא אומר לי הרבה (אני צריך קישור, כנ"ל פלאגים).

אני לא מתכוון כרגע להחליף את כל השמן גיר, ומחר אני יבדוק הסטורית טיפולים במוסך מורשה (מקווה שלא יעשו לי בעיות....)

פורסם

האתר שלו כבר הרבה זמן עובד בחצי קלאץ', שלח לו הודעה פרטית בפורום או בווצאפ 0504808389 עם כל מה שאתה צריך ותקבל מחירים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תודה,

אני קונה ב- JUSTMOTOR (ולא מה שרשמתי למעלה), רק חבל שהאתר שלהם בשיפוצים כי דקסרון 2 לא אומר לי הרבה (אני צריך קישור, כנ"ל פלאגים).

אני לא מתכוון כרגע להחליף את כל השמן גיר, ומחר אני יבדוק הסטורית טיפולים במוסך מורשה (מקווה שלא יעשו לי בעיות....)

באזור תעשייה ברחובות יש מוסך פורד מאזדה, תבקש מהם היסטוריית טיפולים(הם יביאו לך) ועל הדרך כנס לאבי חלפים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...