Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן פועל אבל הפסיק לקרר, אולי רק גז, אבל לא יודע..

חוצמזה, כבר הגיע הזמן לעשות טיפול לרכב.

בגלל שהרכב שווה כולה כמה אלפים, ובמקרה הטוב מגרד את העשירייה מלמטה,

(אבל עדיין צריך להיות מטופל), אני מחפש המלצה למישהו טוב ואמין, שיטפל כמו שצריך

אבל מצד שני שלא יקרע במחיר.

מאזור המרכז.

פורסם

זה ידוע שיש לרכב הזה מחלה של מזגן תקוה שזה גז,

בקשר לטיפול עדיף לך לרכוש את החלקים ולהעזר באחד מחברי הכנופיה האדיבים שעושים את זה ללא תשלום ותחסוך לך את הכסף, בכל זאת זה רכב ישן עדיף לחסוך כמה שיותר לטיפולים בלתי צפויים

PEUGEOT 206XS

פורסם

אהלן ! גם לי יש פג'ו 206 2003 ,לפני שנה המזגן לא היה מקרר ,קיוויתי שזה הגז ותקוותי התגשמה ,שמתי גז ב-80 שקל באזור תעשייה של הרצליה עם קופון של גרופון ,חברה נחמדים ,מדברים בגובה העיניים ,תוך 25 דקות הייתי בחוץ .תרשום בגוגל מוסך סהר הרצליה.

פורסם

מצטרף לשאלה, מאזור יהוד/אור יהודה/קרית אונו/פ''ת: מוסך לפג'ו 206 שנת 2003, אחד שאפשר לסמוך עליו גם במחיר וגם בביצוע כי השנה זה גם רצועת תזמון ...

פורסם

לפותח השרשור - עם תקלה במזגן אני מציע לך לפנות לעמוס מזגנים בני ברק. זאת ההתמחות שלו , עם ציוד מתאים לאיתור בריחת גז ממערכת. הכי חשוב זה איבחון מקור הבעיה. תפריד את זה מטיפול .

את הטיפול.תוכל לעשות בניפרד באחד המוסכים שקיבלת המלצה עליהם, ואני יכול גם להוסיף את מוסך הבית שלי כבר 7 שנים - המוסך של תמיר יהושע חולון ( מתמחה ברכבי סיטרואן/פיג'ו ).

http://www.garage4u.co.il

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...