Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה מקצועית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין ללמוד נהיגה מקצועית, רק לא יודע איך זה עובד

איך מלמדים, איפה, עלות ממוצעת וכדומה, משך הקורס, המלצות וכו׳

ושוב אני רוצה להדגיש.. אני מדבר על נהיגה מקצועית, כגון לשלוט על הרכב במצבים מסוכנים, קריאת מצב,

וכו׳ וכו׳..

לא פעלולים, דריפטים, ושטויות של ילדים..

אשמח לכמה שיותר אינפורמציה בנושא,

מודה לכם מאוד.

פורסם

אתה צריך קורס נהיגה מתקדמת.

זה מתבצע בקבוצה, אורך יום שלם [6 שעות?] והתכנים הנלמדים הם מערכות הרכב, תפעולו, זיהוי והתמודדות עם מצבי חירום ועוד.

עולה כמה מאות שקלים: בין 500 ל-600.

חפש בגוגל:

אלטרניתיבי

דרייב ארט

שניהם מומלצים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני חושב שגם טריגו עדיין חיה ובועטת, וכמובן יש מגוון רחב של מאמנים פרטיים.

בכל זאת אני חושב שבהיקף ובדגשים שפותח השרשור מבקש, כנראה שהקורס הבסיסי של אלטרנתיבי (ולמיטב זכרוני זה המלא, שאורכו עשר שעות, עולה 800 שקל) הוא המתאים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אימון אישי הוא גם במסגרת מובנית של כמה שעות. העלויות באותו סדר גודל, אך יש יקרים יותר (ראם סמואל) ויש זולים יותר (ערן אביבי, אם זכרוני לא מטעה אותי).

גם ההדרכות בדרייב ארט שניקו הזכיר - הן הדרכות פרטיות "אחד על אחד". גם באלטרנתיבי ניתן בהמשך לעבור הדרכה פרטית.

בכל אופן, ממש לא הייתי ממהר לפסול הדרכה קבוצתית. מספר הלקוחות למדריך לא גדול (לא יותר משלוש) ויש גם יתרון בכך שיש כמה מדריכים בנמצא, כל אחד עם הדגשים שלו, המומחיות שלו, הגישה שלו וסגנון הנהיגה שלו.

בסוף גם בהדרכה קבוצית ובעיקר בבית ספר גדול יש משאבים ומתקנים שלמדריך פרטי לרוב אין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תתקשר לאלטרנתיבי ותשאל זה הכי טוב.

המחירים שאנחנו מכירים שונים וכנראה שלא מעודכנים.

הכי טוב יהיה להתקשר ולשאול.

אלטרנתיבי יושבים ברמת הכובש, ליד כפר סבא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...