Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני קטן, חזק (!) וחסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי היום את הקליו, נסעתי עליה בנסיעת מבחן. לצערי לא התרשמתי לחיוב. לא הרגשתי הבדל ניכר מהפיקנטו.. היא מעוצבת להפליא, נוחה ומאובזרת, אך לא מספיק מרגשת את סף האדרנלין.

פורסם

רכב שאתה מהסוג שאתה מחפש בתקציב והשנתון שאתה רוצה זה באמת בעיה.

אני באמת מנסה לחשוב על האופציות ויש מקומות שתהיה חייב להתפשר... אם זה בשנתון, עלויות אחזקה וכדומה....

אם אתה שואל אותי, לדעתי כן, עדיף רכב משנתון יותר גבוהה ומפנק ואולי להתפשר קצת על כח מאשר לעבוד ולשלם בשביל רכב ועם העודפים לצאת ולהנות :) (ולכן גם הצעתי את הקליאו הנ"ל)

פורסם

לא הכל זה כוח, אוטו יכול לתת תחושות של אנדרנלין וכיף גם בגלל כיול ופרמטרים רבים אחרים.

מהמכוניות מיני החלשלושות הC1 הכי "מעניינת", פיקנטו ממש לא כיף, סיטיגו משעמם, פנדה סבבה כזה. נהגתי על כל המיניז כמעט..

(עדיין ממליץ מאוד למצוא 500 טווינאייר, או אפילו אלפא מיטו / לנצ'יה אפסילון עם המנוע הזה בשביל כיף שטותי כזה שאין במכוניות מיני אחרות)

טורבו מוסיף המון אבל על הרנו לא ראיתי שמישהו אמר שהיא כיפית במיוחד (עליה לא נהגתי)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
מיני קופר S, פיאט אבארט משנתון פחות מתקדם.

אם תמצא קופר אס \ אבארט בתקציב שלו אני קונה גם ;)

בתקציב שלך אתה חייב להתפשר, חפש איביזה 1.2 טורבו ידני.

פורסם

יש גם פיג'ו 108 ידנית עם מנוע 1.2, לי אין איתה ניסיון אבל זה צריך להיות מעניין.

ביד 2 יש כמה כאלה סביב התקציב שלך.

כיוון נוסף זה מיטו ידנית, אני לא הכי בקיא בגרסאות אבל אני יודע שיש 120, 135 כ"ס ו-155 כ"ס כולן נמכרו עם גירים ידניים.

• תוכן חדש...