Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

כמו שראיתם אולי מפוסטים אחרים שלי אני מתלבט כרגע ברכישת רכב חדש, אבל אני נתקל בתופעה לא ברורה: נראה שאנשי המכירות בסוכנויות לא רוצים כ״כ למכור.

נכנסתי לסקודה - קיבלתי אמנם הצעת מחיר, אפילו עם הנחה קטנה של כמה מאות שקלים על תוספות, אבל כשהתקשרתי לתאם נסיעת מבחן פשוט לא חזרו אלי. כנ״ל במאזדה. נכנסתי, התעניינתי, הבטיחו לחזור לתאם נסיעת מבחן - וכלום.

אז מה קורה כאן בעצם?

(חשבתי שאין להם מלאים, אבל בדקתי במאזדה, ויש - אז קשה לי להאמין שזה ההסבר, ואני גם לא חושב שזה אני, כי לא נתקלתי בזה בעבר, עם מוצרים אחרים או עם מכוניות - אפילו כשאמרתי להם שבעצם אני מתעניין לליסינג (שעכשיו אני לא))

מישהו מבין?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נשמע כמו חוסר מזל. צלצל שוב ועמוד על שלך.

כן, אבל האינסטינקטים שלי בתור קונה אומרים שלא כ״כ נכון לעשות את זה. אני לא אמור לריב איתם / להתחנן / לבקש שימכרו לי. לא רוצים למכור - לא צריך. אני לא ממש בלחץ על זה. (אני שוקל מכוניות קצת יקרות, ואין לי כוונה לקנות אותן בלי הנחה - אם הם לא טיפה ״רעבים״ אין כ״כ על מה לדבר)

פורסם

על דגמים שמצליחים במכירות לא ימהרו לתת הנחה.

בקשר לנסיעות מבחן זה לא חדש לצערי ששוכחים,אבל אם מעוניינים בדגם מסוים אפשר לנסות בסוכנות אחרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגיד תודה שבסקודה בכלל התייחסו אליך, נכנסתי לפני תקופה לגבי הסופרב החדשה, טובה שלמה עד שמישהוא ניגש אליי בכלל - מביש

במאזדה דווקא קיבלתי שירות טוב מאוד

פורסם

אני קיבלתי שירות ממש טוב במיצובישי, אבל התחושה הכללית היתה שלא תקבל שקל הנחה, ואנחנו לא צריכים אותך בכלל כי יש 4000 איש ברשימת המתנה שמחכים לרכב שלהם, וכל יום קונים אצלנו רכבים.

זה קצת לא היה מובן לי, איך הם מוותרים על לקוחות כשמדובר ברווח של עשרות אלפי שקלים. אבל הם בכלל לא מתאמצים למכור לך. וגם כל סוכנויות מיצובישי בארץ עושים יד אחת ביניהם, לא לעשות הנחות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני נכנסתי לצ'מפיון ירושלים על גולף ולא השפריצו לכיווני. על כל שאלה ענו לי בכן ולא וזהו.

מאזדה היו קצת יותר אדיבים אבל גם לא אכפתיים.

בינתיים אני ממתין למישו שירצה אותי כלקוח...

פורסם

מה הקטע עם דרישות להנחות ו/או התקנות ושדרוגים?

האם כשאני עושה קניות במכולת אני אומר למוכר, באתי לקנות תן לי הנחה ואני קונה עכשיו.

בסוף מה שקורה זה, ששומעים שמישהו אחר קיבל הנחה יותר גדולה או איזה שדרוג יותר יפה ממך, ואז פתאום השמחה על השדרוג שאתה קבלת מתפוגגת ואתה חש עלבון וצער על זה שלא התעקשת יותר.

לכן הכי טוב זה חברות שלא נותנות הנחה לכל לקוח בהתאם לכוח ההתמקחות שלו, אלה יש מחיר שהוא אחיד לכלום.

לגבי נסיעות מבחן, לא בסדר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנחות כי זה תרבות שוק מזרח תיכונית. אם לא תתמקח ותבקש הטבה אתה עלול להרגיש שיצאת פראייר לא עלינו, וזה יהרג ובל יעבור במחוזותינו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נשמע כמו חוסר מזל. צלצל שוב ועמוד על שלך.

איזה סיטואציה הזויה..

ממש "אני יעמוד על שלי ויבקש מהם אפשרות לקניית הרכב "

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

אין דבר כזה "מחיר אחיד לכולם". חברות הליסינג רוכשות רכב ב-30% הנחה ממחיר המחירון בסוכנות, ואין שום סיבה שלקוח פרטי ישלם את המחיר המלא. מתמקחים עד זוב דם, כי כל שקל חשוב. גם ככה אחרי 3 שנים אתה עומד מול שוקת שבורה - כל הרכבים שנרכשו מראש בהנחה של 30%, נמכרים בהנחה של 20-25% ממחיר המחירון ואין דרך להתחרות עם זה. אז לפחות לצמצם הפסדים ברכישת רכב חדש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה 1000 מכוניות וגם אתה תקבל הנחה. או שאל תקנה רכב חדש ותמתין 3 שנים לקנות יוצאת ליסינג במחיר שפוי.

אין לי את הכלים להחליט אם המחירים שמבקשים בסוכנויות מוצדק או חזירי. אבל תרבות המיקוחים הזאת לא תורמת לשום דבר חיובי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...