Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי התהליך המתיש ומייאש שעברתי, אני אפרט את כל התהליך לטובת אלו שעדיין לא עברו אותו.

ייבאתי את האופנוע דרך יושופוס מוטורס, הם סבבה, לא הכי יעילים בעזרה בארץ.. שלחו אותי למאעכר שרצה 1800 שקלים לעשות את זה במקומי... כסטודנט לא יכלתי להרשות לעצמי את זה..

וכעת לעניין, מגיעים ב7 בבוקר, מתחילים בתקינה, היא נמצאת ליד עמדה אחת, אז לא לחכות בתור של עמדה אחת אלא ליד,זה מבנה קטן ומוזנח והוא נמצא באמצע דרך העפר של התור של עמדה אחת. צריך לקחת מהחבר'ה בתקינה אגרה ולשלם בדואר, יש דואר בתוך המתחם, ליד הקפיטריה שבכניסה למתחם. היו אנשים ששילמו לפני, אין לי מושג איך הם השיגו את הדף של האגרה לפני, בכל מקרה אין תור בדואר, כיוון שאתם שם בפתיחה. לבוא לתקינה מוכנים, לבדוק לפני זה היכן מוטבע המספר מנוע ומספר שלדה, שתוכלו להראות לבוחן, אם צריך לפרק חלק, פרקו אותו לפני. תגיעו עם מידע כמו ספר רכב, שהבוחן יראה כמה סמק וכס המנוע, אני פשוט אמרתי לו מילולית והוא רשם...

לאחר מכן צריך עמדה אחת, לי אמרו שאני צריך עמדה אחת בירושלים כי אני מאשקלון. מסתבר שזה לא נכון כיוון שבסוף הייתי בב"ש ועשיתי את זה אבל זה סיפור אחר. לעמדה אחת פשוט תעברו לתור ליד ותחכו לתורכם, הבוחן בעמדה אחת יבדוק שוב את מה שבדקו בתקינה, לי הוא אמר גם לצפור

פורסם (נערך)

התהליך עוד לא הסתיים.

במידה ואין מספר טבוע על המנוע , (אופנועים או רכבים ישנים ) תקבל טופס להטבעת מספר ותופנה למכון רישוי לצורך ביצוע ההטבעה, לאחר מכן חוזרים לעמדה 1 בכדי שהבוחן יראה את ההטבעה ויאשר אותה

אם יש מספר טבוע או הבוחן אישר את ההטבעה , אתה מקבל טופס לטסט. חוזר שוב למכון הרישוי החביב עליך, מצויד מראש באישור ממוסך על רכב מיושן , ועובר טסט. בשלב זה אתה חוזר למשרד הרישוי אולם הפעם לעמדה 6 (בתוך הבניין) , עם כל הטפסים מגיש את הטופס ומקווה לטוב.

בעקרון אם הכל תקין , אז אחרי יומיים שלושה אתה יכול להוציא את הרשיון בכל עמדת רישוי אוטומטית בסופר-פארם.

בשלב זה יש לבדוק היטב שמספרי המנוע והשלדה הוקלדו נכון למערכת , כמו גם מידות הצמיגים. אחרת צפויות בעיות בטסט השנתי הבא.

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
התהליך עוד לא הסתיים.

במידה ואין מספר טבוע על המנוע , (אופנועים או רכבים ישנים ) תקבל טופס להטבעת מספר ותופנה למכון רישוי לצורך ביצוע ההטבעה, לאחר מכן חוזרים לעמדה 1 בכדי שהבוחן יראה את ההטבעה ויאשר אותה

אם יש מספר טבוע או הבוחן אישר את ההטבעה , אתה מקבל טופס לטסט. חוזר שוב למכון הרישוי החביב עליך, מצויד מראש באישור ממוסך על רכב מיושן , ועובר טסט. בשלב זה אתה חוזר למשרד הרישוי אולם הפעם לעמדה 6 (בתוך הבניין) , עם כל הטפסים מגיש את הטופס ומקווה לטוב.

בעקרון אם הכל תקין , אז אחרי יומיים שלושה אתה יכול להוציא את הרשיון בכל עמדת רישוי אוטומטית בסופר-פארם.

בשלב זה יש לבדוק היטב שמספרי המנוע והשלדה הוקלדו נכון למערכת , כמו גם מידות הצמיגים. אחרת צפויות בעיות בטסט השנתי הבא.

לי כבר יש רשיון קבוע ועדיתי בדיוק מה שכתוב בהודעה הראשונה.. קיבלתי אותו במקום מהפקידה

*עריכה: מסתבר שהאתר לא פרסם חצי מההודעה שכתבתי...

עריכה אחרונה על ידי DvirG
פורסם

אחרי שבעמדה אחת מלאו את הטופש שנקרא רש45(כמעט בטוח), אתם ניגשים לטסט, עוברים טסט ואז חוזרים לאשנב כל במשרד הרישוי, הפקידה מזינה את כל הפרטים החדשים ברשיון רכב ודפיסה לכם רשיון קבוע במקום.

• תוכן חדש...