Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכים להחליף לאשתי את הפוקוס 2012

לצערי אין הרבה אופציות לבחירה

מה שחשוב לנו ברכב:

1. מרווח מאחורה, יש יש אופציה לשבת בין סלקל וכסא בטיחות אז בכלל מעולה.

2. בגאז' גדול (חייבים מקום לעגלה, אמבטיה ועוד איזה בימבה לילד הגדול)

3. פתחי אוורור מאחור לילדים (לדעתי אין לאף אחד מהן, אין לי נסיון עם הסיד והראפיד)

4. גיר נורמלי (אחרי 3 שנים עם הגיר של הפוקוס...)

5. מנוע סביר ולא חלש מידי.

פורסם

גם הקיה סיד וגם הקורולה עם מנוע 1.6 (קיה סיד 135 כוח סוס קורולה 132 כוח סוס )

אני חושב שבמחינת מרווח מאחורה ובגאז' הקיה סיד יותר תתאים לכם, אני לא סגור על כמה שנה אחריות יש לקורולה אבל לקיה יש 7 שנת אחריות שזה גם פרט חשוב.

מבחינת צריכת דלק אני חושב שהקורולה טיפה יותר טובה

אני חושב שעדיף לך ללכת על הקיה, גם בגלל הגודל ובעיקר בגלל האחריות

פורסם

פרטי או ליסינג?

בזמנו בחנתי את שתיהן לליסינג ובחרתי קורולה. מושב אחורי יותר טוב ומנוע נמרץ יותר. בבגאז' סיד מעט יותר טובה בזכות הסטיישן

פורסם

ליסינג, וכן מדובר בסיד סטיישן

מישהו עוד עשה השוואה של מושב אחורי ויכול להגיד איפה יותר מרווח? בסיד או בקורולה?

פורסם

הסקודה ראפיד יותר טובה מהקורולה והסיד. המנוע יותר חזק ותא המטען יותר גדול. בנוסף נהגתי על הראפיד שמצוידת בתיבת הילוכים DSG ומדובר באוטו עם ה-DSG הכי טוב שפגשתי - לא רועד בתחילת נסיעה ולא חובט.. בראפיד יש פתחי מיזוג לאחור. בסיד ובקורולה אין. אבל לדעתי הפתחי מיזוג לאחור זה לא קריטי כי בהרבה רכבים שמתי לב שזה מוציא מיזוג בעוצמה חלשה מאוד לאחור.

פורסם

אני מודע ליתרונות ה DSG והמנוע

יש לי רכב עם השילוב 1.2tsi+dsg רק עם 110 כ"ס לעומת ה90 של הראפיד ואני עדיין בטוח שהיא תרגיש נמרצת יותר מקורולה וסיד

השאלה אם הראפיד לא מרגישה על הכביש כמו רכב לעולם שלישי? הבגאז בתצורת הליפטבאק מאוד נח

אני אקפוץ לסוכנות להתרשם.

פורסם

הייתי בסוכנות סקודה ואין לראפיד יציאות מיזוג מאחור וגם מעולם לא היו - לפחות לא בישראל.

אשמח לשמוע עוד חוות דעת, תודה.

פורסם

קח בחשבון שלסיד יש גיר רובוטי דו מצמדי ולא אוטומטי פלנטרי. לא שמעתי על בעיות כלשהן אבל שווה לבדוק. הרכב מכוון לשוק האירופאי ואף מיוצר באירופה.

פורסם

כל עוד הגיר כמו DSG אין לי בעיה, מישהו נהג על ה DCT וה DSG ויכול לתת חוות דעת?

ניסיתי למצוא סוכנות קיה עם הרכב, אך לצערי הרכב זמין רק בת"א משום מה.

פורסם

זה בסדר, גם אתמול שהייתי בסקודה הנציג ברח ששמע שזה ליסינג

על נסיעת מבחן לא היה מה לדבר בכלל, אמר לי דבר עם הקצין רכב שלכם

פורסם

שתי מכוניות מאד נחמדות. אני באופן אישי חושב שהסיד יותר נוחה, במיוחד בגרסאת הסטיישן שהיא מאד מרווחת ואפשר להכניס הכל בערך לרכב. בכל אופן, תנסה לקחת אותן לנסיעת מבחן כפי שתכננת כדי לשפוט אם מתאימות לך, ואם כן איזו יותר.

פורסם
הסקודה ראפיד יותר טובה מהקורולה והסיד.... בראפיד יש פתחי מיזוג לאחור.

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם האוקטביה?

הראפיד ממש לא יותר טובה מהקורולה או הסיד (למרות המנוע העדיף) ואין לה פתחי מיזוג מאחור.

הסיד מצויינת ולדעתי מתאימה יותר למשפחה בגלל תצורה הסטיישן. מעבר לכך יש לה מתלים ברמה גבוהה המציעים נוחות נסיעה מצויינת. תאלץ לבדוק בסוכנות אם הרוחב במושב האחרוי עונה לדרישות שלך. הגיר של הסיד מצויין.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...