Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבורה הרוחניקית של באך אפשר להוסיף גם את הסידרה של קרלוס קסטנדה, גם כן לפני כמה שנים התגלגל לידיי עותק ומה שלפני 30 שנה היה מדהים עד כמה שהוא עמוק, התגלה כזבל תעשייתי לתפארת סטלני הפיוטה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מרגיש צורך לשתף, מכיוון שזה אחד המקרים הבודדים שקרו לי על הכביש אך הרתיחו אותי.

ביום חמישי נסעתי עם אשתי וחמתי לקונצרט פסנתר בתל אביב.

נכנסתי לפניה שמובילה לחניון התת קרקעי של האולם, כאשר הנתיב השמאלי מוביל לחניון והימני מוביל להמשך הכביש.

אני התכוונתי לסוע קדימה, אך ערס שעמד מצד ימין בדיוק על הפניה באדום לבן כנראה החליט שאני מנסה "לגנוב" את מקומו בתור לחניון (שהיה מלא אגב, לכן גם לא התכוונתי להכנס לשם) יצא מהרכב שלו בצעקה של "אתה חושב שאתה גבר? צא ואני אזיין אותך".

כמובן שאמרתי לבחור שיכנס לרכב שלו ויסע אך הוא חשב אחרת וכאשר לא הצליח לפתוח את דלתות הרכב כי היו נעולות, התחיל לנגוח בחלון הנוסע שלצידי (איפה שאשתי ישבה).

יש לי רקע של שנים ביחידות אזרחיות וצבאיות מסויימות וכמובן שגם היה איתי האקדח, לכן לא הרגשתי לחץ כלשהו או סיבה להוכיח לו משהו כי אם זה היה מגיע למצב הזה הייתי מסיים את זה מהר (ומבלי לגעת בנשק בכלל), אך בכל זאת, אולי דווקא בגלל זה אני מוטרד.

באיזה סיטואציה אני מחליט שזה יותר מדי?

אני לא אשקר שהתאפקתי מאוד לא לצאת מהרכב, כי מילא אם הייתי לבד, אבל להפחיד ככה את אשתי וחמתי זה מה שהציק לי.

דוקא בגלל שהייתי חמוש זה שמר עליי בשליטה.

אני מכיר כבר סיפורים ממכרים במילואים ששכן מסוכסך התלונן עליהם שאיימו עליו בנשק למרות שלא היה.

עם כל הזמן שלוקחים הבירורים, אני ממש לא צריך שתפגע לי הפרנסה בגלל אידיוט כזה, מצד שני אני די מרגיש חסר אונים.

בתקופות אחרות הייתי יוצא ושובר לו את הפנים.

מה עושים?

פורסם

מה עושים?

לשבור את הפנים כל אחד יכול.

השאלה מה תעשה אחר כך, כשתצטרך להתמודד עם עורכי דין שיעשו לך שמח ותביעות מכאן ועד הירח.

דלג, תן לו להתבשל במיץ של עצמו. לא שווה את זה.

פורסם

אני מכיר כבר סיפורים ממכרים במילואים ששכן מסוכסך התלונן עליהם שאיימו עליו בנשק למרות שלא היה.

עם כל הזמן שלוקחים הבירורים, אני ממש לא צריך שתפגע לי הפרנסה בגלל אידיוט כזה, מצד שני אני די מרגיש חסר אונים.

מה עושים?

שמים מצלמת דרך ברכב (או משתמשים בסלולרי), ומכוונים אותה לבהמה המשתוללת, ואחר כך מעלים את הסרטון לפייס וליוטיוב להנאת משתתפי הפורום ושאר אזרחי המדינה הנורמטיביים. המהדרין אף ישלחו את הסרטון לטלויזיה לתוכניות כמו הצינור.

פורסם

NirLevy, זו בדיוק הסיבה שאני מעדיף להתאפק בקונפליקטים כאלה.

martines, קניית מצלמת רכב זה הדבר הראשון שעלה לי לראש אחרי הסיטואציה הזו, אין ספק שזו הרכישה מס'1 ברשימה שלי כרגע.

פורסם

הבעיה היא שהחוק מגן על הערסים האלו כי "אסור לצלם אדם ספציפי" או משהו כזה.

זו אחת הסיבות שהפסקתי להעלות סרטונים של נהגים מתפרעים ליוטיוב כי הם עוד יכולים לתבוע אותי על זה.

פורסם

^

יצא לי לברר את העניין לפני כמה שנים, לצרכי צילומי סטילס;

החוק אומר שמותר לצלם מה שאתה רוצה* בשטח ציבורי, אבל אסור לפרסם את הצילומים אם הם מראים ביזוי או השפלה של אדם, למשל אם הוא משתין.

לגבי הערס הנ"ל? הוא יותר מתבהם מאשר מתבזה, אבל זה אכן נתון לפרשנות.

* יוצא דופן הוא צילום ילדים- צריך לקבל רשות מהוריהם, גם אם זה בשטח ציבורי.

פורסם

חוסר הסבלנות בארץ הקודש הוא בלתי נסבל בכל סדר גודל ובהשוואה גם לתרבויות הכי ברבריות.

שתי חוויות בארץ הקודש.. שתיהן באותה תחנת דלק בתאריכים שונים.

התחנה - "דלק" על כביש החוף מצפון לדרום לפני מחלף נתניה דרום.

נהג מתדלק במשאבה שמאחורי ומבקש מהמתדלק לתדלק אצלו ראשון... המתדלק אומר לו "אבל הוא היה לפניך" הבבון עונה... אני הייתי קודם הוא (אני) נכנס ברוורס!

ארוע שני, אני בא לצאת מהאוטו, אופנוע חותך אותי וקופץ על המשאבה. אני פונה אליו ומציין שהגעתי קודם... אפילו לא עונה לי.

חיות אדם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למה להיכנס לאותה תחנה פעמיים

לא הספיקה לך הפעם הראשונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא מכיר חוק האוסר לצלם כלי רכב ( גם אם בתוכו יושב בבון מצוי ) בעת ביצוע עבירה כביכול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, מקרה דומה עם אופנוען קרה לי גם בגבעתיים.

אז לא להכנס גם לשם?

אי אפשר לסמן אין סוף נקודות על מפת ישראל שאליהן לא כדאי להתקרב. הרי זו בדיוק הבעיה. עם מה נשאר? יישוב קהילתי בצפון? מובלעות בתוך תל אביב?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אפשר להוציא את היהודי מהגלות אבל קשה להוציא את הגלות מהיהודי. כמו שכבר אמרו פה, זה כנראה טבוע עמוק בגנים שלנו לא לצאת פראיירים ולדאוג שלא ידפקו אותנו. זה טוב כדי לשמור על עצמך כנרדף אבל רע כשאתה בונה חברה. אני בניגוד לרובכם מאמין שיהיה שיפור בדור-שתיים הבאים

פורסם

אי אפשר לסמן אין סוף נקודות על מפת ישראל שאליהן לא כדאי להתקרב. הרי זו בדיוק הבעיה. עם מה נשאר? יישוב קהילתי בצפון? מובלעות בתוך תל אביב?

אי אפשר גם. תל אביב סגורה עבור כל מי שאי פעם נכנס לפורום דיטיילינג. צטערת. תהנה בצפון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

mill3r ו סולל דרך,

תודה שהרסתם לי את הבוקר. רק מלקרוא על המצבים האלה מרתיח אותי.

פשוט לא יאומן עד כמה אנשים חארות. מאחל לכם, ולכל השאר, שתסעו רק בדרכים טובות!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תסתכלו על חצי הכוס המלאה, הערס רב איתו על התור בחניה לאולם לקונצרט פסנתר. אולי בכל זאת יש תקוה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...