Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2007 תקלה ב-ABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אז שמתי את האוטו

במוסך והסברתי לו שיש בעיה עם הפעמונים בציריות מבחינה

שהזירי שיניים לא תואמות

הוא אמר שבוא עכשיו יזמין עוד

שתי סוגים של פעמונים ואם הוא

ייראה שזה 44 זירי שיניים כמו

שהוא ררה אצלי באוטו אז

הוא יבדוק מאיפה זה יכול עוד

הבעיה להגיע.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב....גם אם זה 44 שיניים בזר אז עדיין לא אומר שהזר תקין. יש הפרשי גובה של השיניים בזר המקורי לבין השיניים בזר חליפי וזה מה שקובע מול החיישנים עצמם ואת ההבדלים ייראו רק כאשר יציבו זר מול זר שהזרים מחוץ לפעמון כך שתהיה מוכן שאתה הולך לקבל כניראה את אותם מיספר שיניים בכל מצב. מה שאני עשיתי פשוט העברתי את הזר מהציריות הישנות לחדשות.

פורסם

ערב טוב ,

לקחתי את האוטו אחרי העבודה , המוסך לא אמר לי בדיוק מה הוא עשה הוא אמר לי תסע כמה ימים ותראה אם הנורות נדלקות .

טוב אחרי העבודה באמת נסעתי איזה חצי שעה גם במהירות של 120 ובאמת לא נדלק .

תמיד זה היה נדלק אחרי בערך נסיעה של 15 שעה בכביש מהיר .

שהייתי אצלו בבוקר הוא הזמין כמה פעמונים .. אז אולי הוא החליף .

מה אתם אומרים ?!

פורסם

העיקר שנחסכו לך 14 אלף שקל שעד עכשיו אני במחשבה על זה שהיית עלול להוציא אותם שלא לדבר על חוסר המקצועיות וההפחדות מצד המוסך כלפיך! מגעיל ובזיוני ביותר!

פורסם

אני מתקשה להאמין שמישהו באותו מוסך באמת חשב שיצליח לקבל אישור לתיקון, בעלות שעולה על ערך הרכב.

לדעתי, אין פה נסיון הונאה, אלא רק חוסר מקצועיות של שני מוסכים שונים.

מזל שיש להם את חברי הכנופיה ללמוד מהם :lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני אישית הייתי הולך אליהם לא כדי שייראו שהכל בסדר אלא כדי לתת להם על הראש על חוסר המקצועיות שלהם ועל הבזיון בנסיון לעשוק אותך ב 14 אלף שח על משאבת ה abs שהתקלה בסהכ הייתה בזרי השיניים של הפעמונים! שייתביישו להם. אם כבר משרד התחבורה צריך לשים עליהם עיין ולא על לקוחות שהם מפחידים בנסיון כושל לנצל את החוסר ידע והתמימות שלהם!

פורסם

קודם כל כל הכבוד לחברי הכנופיה על המקצועיות - שאפו!

מה שלא מסתדר לי, זה המחיר דרשו על ABS. שלי בלאנטיס אמרו שהלך המחשב, רצו 2200 ש"ח. וזה במורשה, אבל הסכום הזה קטנטן לעומת 14000. מה זה מרצדס? כולה גטס! נראה לי הייתה פה אי הבנה או סתם זריקת מספר מצד המוסך כי אין מצב למחיר אסטרונומי כזה ל ABS, גם במורשה.

• תוכן חדש...