Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה להסתיר את הרמקולים האחוריים של האוטו?

האם אפשר לשים את הרמקוליים האחוריים בתוך הדלתות האחריות כמו לקומפוננטים בדלתות הקדמיות?

מה תיהיה הפגיעה בצליל, אם תיהיה כזאת בכלל?

תודה רבה לכולם העוזרים.

פורסם

הפגיעה היחידה שתהיה נראה לי שהצליל יהיה נמוך יותר ( לא מבחינת תדרים אלה מבחינה של גובה הרמקול)

דרך אגב אתה לא יכול לשים 6*9 בדלתות כי לא יהיה נוח בכלל

הצעה שלי תקנה בד אקוסטי ותעטוף את כל המגש האחורי יחד עם הרמקולים ואז לא יראו כלום...

אבל קח בחשבון שגנבים שיראו דבר כזה יגידו לעצמם למה הוא מסתיר את הרמקולים בטח יש לו משהו טוב שם....

לדעתי זו הדרך הקלה ביותר להסתיר אותם אבל הבעיה היא מה הולך לגנב באותו הרגע... אי אפשר לדעת..

בהצלחה

לירן

פורסם

רגע, אבל אני לא מבין מה הבעיה בלשים 6 על 9 בדלתות האחוריות. אפשר פשוט להשתיל את הקמקול בתוך הדלת?

לא?

אז תיהיה קצת פגיעה בעוצמה זה לא מה שמפריע לי..

פורסם

הבעיה שה6 על 9 גדולים ולא כל דלת תקלוט את המבנה האובלי שלהם ולא בכל אוטו יהיה ניתן לנסר לחתוך להדביק להזיז חלונות וכדומה וגם אם הם יכנסו (במאזדה 3 לדוגמא הם כנראה נכנסים) אז בגלל המקום הקטן תאבד הרבה מאיכות הצליל שלהם עדיף כבר לדעתי 6.5 או 5 על 7 יתנו לך צליל יותר איכותי

• תוכן חדש...