Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כמו שחלקכם יודעים, בגולף GTI החדשה יש פסים זוהרים בצבע אדום או מה שנקרא COLD LIGHTS.

https://farm3.staticflickr.com/2921/14524178016_f8846cf45b_c.jpg

קיבלתי כאלה מחו"ל ואני מעוניין להרכיב אותם בגולף MK6 שלי באיזור של הדשבורד מול הנהג וגם כן באיזור תא הכפפות.

הבעיה היא ש"חוטי התאורה" האלה בנויים לקבל חשמל מהמצית (אפשר לראות בקישור למטה) ואני מעוניין לחתוך אותם ולחבר באופן קבוע למקור חשמל כלשהו ברכב כך שלא יתפסו מקום וייראו מכוער. מאיזה מקור ניתן לקחת והאם זה כרוך בסיכונים כלשהם ?

http://thumbs.ebaystatic.com/images/g/ZsIAAOSw1S9WgpQc/s-l225.jpg

מקווה שזה המקום המתאים לשאול ושהסברתי את עצמי נכון :)

פורסם

בגדול אם קיבלת תמתאם למצת אתה יכול לפרק אותו ולחבר למצת מהחלק הפנימי עם חיווט שלך, בעיקרון גם כל מקום אחר שאתה יכול למשוך ממנו את המתח והזרם שנדרש להפעלה(12V אם אני לא טועה), בנוסף קח בחשבון עם הזמן הנאון הזה דוהה ויכול אפילו לקבל כתמים עם צבעים לא אחידים לאחד שימוש של כמה חודשים והוא דיי רגיש לחום

פורסם

אני מצליח להכניס את חוטי החשמל מתחת לתא הכפפות. שם יש את המנורה של התא.

המנורה הפנימית מקבלת שני חוטי חשמל שמחוברים לפיוז -אם אני לא טועה- שמחובר למנורה, השאלה היא האם במידה וחיברתי את הפלוס והמינוס של הנאון לחוטים שנכנסים למנורה זה ייתן מתח קבוע או שזה מחייב את פתיחת תא הכפפות כדי שהאור בנאון יידלק ?

פורסם

לדעתי עדיף לך לחבר את החוטים למקור מתח שקשור לאור החיצוני של הרכב, כך שהתאורה תדלק רק כאשר מדליקים אורות הדרך.

אני מבין שמה שרכשת זה פסי תאורה לא מקוריים?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני מצליח להכניס את חוטי החשמל מתחת לתא הכפפות. שם יש את המנורה של התא.

המנורה הפנימית מקבלת שני חוטי חשמל שמחוברים לפיוז -אם אני לא טועה- שמחובר למנורה, השאלה היא האם במידה וחיברתי את הפלוס והמינוס של הנאון לחוטים שנכנסים למנורה זה ייתן מתח קבוע או שזה מחייב את פתיחת תא הכפפות כדי שהאור בנאון יידלק ?

זה יעבוד רק בפתיחת תא הכפפות.

תעיין בספר הרכב, ובפירוט לגבי תיבת הנתיכים תחפש את הנתיך של שקע המצת, לאחר מכן תוציא ממנו מתח (+) באמצעות fuse tap (ניתן לרכוש באיביי).

כמובן שאתה גם יכול לקחת מתח מפיוז אחר, זה תלוי מתי אתה מעוניין שהנאון הזה יפעל.

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אכן כו, אני לא חושב שיש תאורה כזו בgti mk6.. אני גם כן רוצה שזה יידלק כשאורות הדרך דלוקים. צריך לבדוק איך עושים את זה מהצד שליד הנהג

פורסם
זה יעבוד רק בפתיחת תא הכפפות.

תעיין בספר הרכב, ובפירוט לגבי תיבת הנתיכים תחפש את הנתיך של שקע המצת, לאחר מכן תוציא ממנו מתח (+) באמצעות fuse tap (ניתן לרכוש באיביי).

כמובן שאתה גם יכול לקחת מתח מפיוז אחר, זה תלוי מתי אתה מעוניין שהנאון הזה יפעל.

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

תודה על התשובה, אני אנסה ואעדכן :)

פורסם

טוב, אז ניסיתי לחבר את הנאון הזה ויש לי בעיה. בצד הימני אין לי מקור חשמל שאני יכול לקחת ממנו. החיבור היחיד שיש שם בקרבת תא הכפפות זו המנורה של התא (שנכבית כל פעם שסוגרים את תא הכפפות..) והחיבור של כרית האוויר שאני לא מעוניין לגעת בו.

אני לא מצליח להעביר את החוטים למצית מבלי שזה ייראה מכוער/ידרוש פירוק פלסטיקים.

http://image.superstreetonline.com/f/136097624+w660+h440+q80+re0+cr1/2012-mk6-vw-golf-r-interior

האם יש למישהו ניסיון עם האוטו הזה ויודע מה אני יכול לעשות מבלי לפרק את הפלסטיק ?

פורסם

אולי יש לך אפשרות להעביר חוטים מצד הנהג לצד הנוסע דרך הרצפה של השטיחים (כמובן שלא על השטיחים עצמם, צריך להסתיר אותם),

הזמנתי כמה לדים ואני מתכוון לעשות ככה בGOLF MK4.

תראה כאן בדקה 1:30 :

פורסם

אני אשמח בנוסף לפותח האשכול, לשמוע על רעיונות לחיבור בצד הנוסע.

ד"א כשמשתמשים בנאונים או בלדים, אין צורך בחיבור ממסר?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היה לי זמן פנוי לחשוב על זה ועלתה לי שאלה, חשבתי להעביר את החוטים של + ו- דרך קיר האש ולחבר אותם ל+ ו- מהסוללה או משהו בסגנון.

השאלה האם המתחים יתאימו ולא ישרפו את הלד . הוא אמור לקבל מתח ממצת ויש לו שנאי קטן.

תודה

פורסם

בגדול המצת מוציא 12V (מוגן גם בפיוז בדרך כלל)

אם תמשוך ישירות מהמצבר מומלץ שתשים פיוז, בגדול תוכל להוציא מתח גם מתאורת סלון או מאחד הפנלים המוארים(אני דיי בטוח שאפשר למשוך 12V מהתאורה מכפתור החלונות שהוא בדרך כלל מואר)

אם בסוף אתה שם לד תוודא שהוא מתאים פשוט ל12V או שתצתרך לחבר לו נגד

• תוכן חדש...