Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,

אני מנסה להזמין כרטיסי טיסה דרך האתר של pegasus ויש מחיר כרטיס רגיל ומתחתיו אותה הטיסה במחיר זול משמעותית עם הכיתוב "campaign".

בשרות הלקוחות לא הבנתי מה מנסים להסביר לי מרוב מבטא משובש לחלוטין.

מי יודע לתת הסבר? מה משמעות "campaign"?

המחיר זול משמעותית ואני מחפש את הקאץ'....

תודה.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.

מצחיק שרשום מחיר רגיל ושורה מתחת מחיר זול בהרבה - אני כמו ישראלי טיפוסי מחפש את הקאץ׳.

הולך על זה, תודה.

פורסם

חוזר לעדכן.

שוב תודה על הטיפ המהיר - סגרתי כרטיסים לאמסטרדם ביוני ב-230 דולר לכרטיס כולל מזוודות ובחירת מושבים. שווה...

פורסם

אכן...

אם אתה מעוניין אני מציע לך למהר ולהזמין כי המושבים התחילו להתמלא שם די מהר...

פורסם

זול מאוד. כשאני ניסיתי לסגור איתם טיסה לגרמניה, 3 חודשים לפני הטיסה המחירים היו יותר גבוהים מאלו של אלעל ולופטהנזה. :shock:

(בסוף סגרתי בלופטהנזה כמובן)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עכשיו נכנסתי עוד פעם רק בשביל לראות שיש עדיין את המבצע ואכן עדיין מופיע.

אני חושב שהקידום מכירות שלהם כרגע תקף לטיסות מיוני...

שווה לבדוק אם מישהו מתכנן גיחה לאירופה לקראת הקיץ.

פורסם (נערך)

טיסה דרך SAW?

מה העיכוב בהשואה לטיסה ישירה? מתי ההמראה ומתי ההגעה? מה המחיר בטיסה ישירה באותן שעות (LY, KL, HV, U2)?

החסכון בזמן ובצורך בקישור, שלא לדבר על המעבר בטורקיה שמהוה בעיה לחלק מהקהל, שוה קצת כסף, אם כי כמה זה עניין אישי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן קונקשן ב-SAW.

טיסה שיוצאת מפה ב-7 בבוקר עם קונקשן של שעה ו-50, ובחזור טיסה שיוצאת כמעט בחצות עם קונקשן של 3 שעות. סבבה לגמרי.

טיסה סדירה אין במחיר הזה, בדקתי (זה גם נופל על חג שבועות).

פורסם

לא התיחסתי לחברה. התיחסתי לשעות ההמראה וההגעה, משך הנסיעה ולמחיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא התיחסת למשך הכולל של הנסיעה - שני קטעם + קונקשן (וצריך להביא בחשבון שגם ב-SAW לא תמריא בדיוק בזמן, אם כי השהיה של כ-30 דקות מובנה בלו"ז בגלל ההפרש בין gate departure ל-runway departure).

• תוכן חדש...